O intrebare

O intrebare | Autor: ela_04

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va intreb cam cat a durat febra in momentul aparitiei maselutelor la copii vostri.
Noi am avut ceva episoade de febra...si nu prea... adica 37,5 - 38.
De la Orl ne-au dat tratament pt polipi... acum am terminat tratamentul, muci nu mai are copilul de mult in schimb febra tot are. 37,5 - 38.

De vreo 3 zile...am vazut sub gingie mugurii unei noi maselute... acum se vede clar maseaua dar inca nu a spart.

Cat poate sa tina febra de la masea?
Precizez ca febra nu a trecut de 38. Dar nici eu nu i-am mai dat nimic antitermic...poveste mai veche...
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Ela, puiului meu i-am dat recent 4 masele odata dar nu a avut febra. Si oricum eu nu-i da antitermice daca nu trece de 38.5, asa m-a sfatuit medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Si la noi e prima data cand face febra de la o masea.
Copilul are toti dintii si un rand de masele cele care dau acum e al doilea rand care citeam ca dau mai tarziu....
habar nu am cum e cu febra si maselele de asta si intreb.
luni o sa vb si cu dr lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Fiecare copil este diferit si reactioneaza diferit.Nu cred ca sunt doi copii care sa reactioneze la fel.Sunt unii mai febrili,altii care numai te trezesti ca au toti dintii in gura si nici nu stii cand i-au aparut.
Fetita mea a facut parte din categoria chinuita.Cand i-au iesit caninii a avut febra si i-a mers burtica aproximativ sase luni.

Sanatate multa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Depinde de copil; Matei nu a facut febra niciodata la aparitia vreunui dinte/masea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sheherezada

Fiecare copil este diferit si reactioneaza diferit.Nu cred ca sunt doi copii care sa reactioneze la fel.Sunt unii mai febrili,altii care numai te trezesti ca au toti dintii in gura si nici nu stii cand iau aparut.
Fetita mea a facut parte din categoria chinuita.Cand i-au iesit caninii a avut febra si i-a mers burtica aproximativ sase luni.

Sanatate multa.

'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte."
Poze

Adica a facut febra 6 luni??? Dumnezeule!
Eu deja nu mai pot. O sa o iau raina.
Daca ma duc la dr iar imi da antibiotic ca ba e rosu in gat, ba are polipi.
Sincer instinctul imi spune ca baiatul face febra de la maseaua asta, poate si de la alta ca nu ma lasa sa ma uit prea bine, ma tot musca. iar doctorii vazand ca starea generala a copilului e buna o tot dau de toate gardurile! M-am cam saturat sa faca ei experimente pe el ca ba e una ba e alta!
I-am facut toate analizele posibile. Le mai fac o data saptamana asta...totul a iesit bine. numai febra asta subferbila 37/38 ramane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ela, al meu a facut stare subfebrila numai la ultimele doua masele. A durat cam o saptamana, pana au erupt.

Mergi la inceput

Din cate am citit si eu pe net febra in momentul aparitiei dintilor este data de sistemul imunitar al copilului care slabeste.
Aceasta perioada coincide cu unele viroze, muci etc. Copilul fiind mult mai expus.

Acum ...la noi dureaza de o luna si ceva.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169001&nm=Febra-de-unde-poate-fi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169464

a intervenit si o viroza in timpul asta e adevarat.
apoi sefa sectiei ORL din budimex imi zice ca are polipi cu secreti si imi da tratament. fara antibiotic precizand ca febra poate fi si de la polipi.
Am terminat vineri si tratamentul ei. o sa merg luni la un nou consult dar cu toate astea e aceasi febra... 37/38.

copilul numai are muci, nu tuseste, nu respira greu, nu are nici o iritatie nici unde... se joaca, alearga, e plin de energie, mananca normal...bea si mananca orice... de la sucuri de fructe cu legume pana la biscuiti care sunt mai tari si cred ca daca avea ceva in gat numai ii cerea asa ...
o dau zi si noapte pe toate partile...
dr zice sa ne internam si sa-i faca in spital analizele....
prima si ultima data cand am fost internati la budimex pt o enterocolita m-am umplut de nervi ca imi spuneau ca ii fac tratament cu antibiotic si pana la urma am aflat ca era doar ACC intravenos. Chinuind copilul cu branula... si toate cele.
Pana la urma nu era decat stricat la stomac de la o piersica.
Nu vreau sa ma duc in spital cu el sa faca aia experimente pe el... cred ca asta ar fi ultima solutie...

Singurul lucru iar aiurea e ca sforaie cand doarme. Dar asa sforaie el de cand l-am nascut. Stiam ca are polipii mariti...

Singurul lucru la care ma gandesc acum e febra de la masea...
Dar asa de mult sa tina cu maseaua asta...
noi la nici un dinte si nici o masea nu am avut probleme pana acum...
in afara de urletele si muscat si bale si bagat in gura orice...alte simtome nu a avut.
De asta tot intreb ca numai stiu nici ce sa fac nici unde sa o apuc.
Maseluta se vede clar acum dar nu a spart.
Nu mai stiu nici ce sa fac nici pe unde sa o apuc.

Mergi la inceput

Sunt 2 maselute de toata frumusetea! la una a spart un coltisor mic.
Cel putin pe cele de jos am reusit sa le vad.
M-am mai calmat cred.
Faptul ca aceste masele au fost atat de atipice m-au speriat groaznic. Adica fara urlete noaptea sau ziua, fara lipsa poftei de mancare si tot tacamul de la dintisorii lui.
Si nu am mai auzit pe nimeni sa tina atat de mult febra...
Eram constienta ca daca era o infectie pe undeva febra trebuia sa creasca dar cu toate analizele ma gandeam si daca are ceva si eu stau asa...adevarul e ca nu m-as fi iertat.
Acum privind retroactiv cred ca momentul aparitiei maselutelor a
coincis sau s-a suprapus cu o viroza. de aici si temperatura mare apoi /iar 37/38 si tot asa.
Si acum mai face 37,5-38 sau aproape seara.
Am trecut pe hemeopatice.
Asteptam cu drag si rabdare.... aparitia noilor coltisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

la noi dintii au iesit fara probleme majore...mai putin caninii care au fost cu 2 saptamani de febra in jur de 38,iar inainte sa ii iasa cu cateva zile chiar 39. I-am dat antitermice cand a ajuns la 39. Plus diaree. Dar starea generala fiind buna nu m-am impacientat...si nu m-am dus la doctor pt ca plecam sigur cu reteta de antibiotic(am mai patit-o).

Mergi la inceput