Integrarea copiilor nevaccinati in colectivitate.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nati sincer nu stiu de unde scoti tu toate informatiile astea.

Am doi copii, la ambii am refuzat vaccinarea in spital cand s-au nascut si apoi am urmat o schema proprie de vaccinare, mai relaxata,unele vaccinuri nu le0am facut deloc, altele le-am amanat. Nu m-a presat nimeni,doctorul m-a lasat sa fac ce vreau si nici nu mi-au fost luati copiii. Ba mai mult cunosc personal mamici care nu si-au vaccinat deloc copiii si nu au patit nimic.

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Lali, prietenele sotului nu au facut hepatita - erau vaccinate - eu am facut/o si nu mi/a fost bine 3 saptamani in spital cu perfuzii. Am avut noroc sa dispara virusul complet si sa ma vindec fara complicatii. Stiu cazuri nu prea fericite.
E mai bine ca unele boli sa fie facute in copilarie. daca nu vaccinezi un baiat impotriva oreionului si il face la adolescenta sau la maturitate va avea probleme de fertilitate. totul cu dus si intors.
Multa sanatate!

Finn Constantine 15.10.2009 si 26+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

JD sotul meu a fost vaccinat,a facut oreion in liceu ,si avem doi copii. Eu una sunt sigura ca sunt ai lui.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

offtopic, dar amuzant:
cand avea Radu 3 luni..eu mama lui am facut oreion..a doua oara , ca mai facusem si prin clasa 2-a!

Si ma duc la un nene ORL-ist , imi confirma diagnosticul dat de doc. de familie..si apoi il intreb...
stiti am si un bebe de 3 luni si un sot care n-a facut oreion inca!
Zic la care e mai periculos ?

Si medicul imi spunea, ca probabilitatea ca la oreionul la un barbat sa provoave impotenta este muuult mai mica decat sa faca meningita de exemplu! DAR zice el: evident ca orice barbat si-ar dori sa faca meningita decat sa ramana impotrent...si de aici frica asta aiurea de oreion a barbatilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

si on topic:

la noi la gradi am dus doar o adeverinta ca poate frecventa colectivitatea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

JD sotul meu a fost vaccinat,a facut oreion in liceu ,si avem doi copii. Eu una sunt sigura ca sunt ai lui.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

ati avut noroc. un prieten de/al meu nu a fost asa de norocos.

Finn Constantine 15.10.2009 si 26+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Si eu am copil pe spectru autist dar ar fi ridicol sa spun ca e din cauza vaccinurilor. Sotul meu are clar tendinte autiste desi extrem de functional si foarte realizat profesional, in familia lui sunt multi, de la 'ciudati' pana la cei diagnosticati cu autism sever.

Eu am o teorie in legatura cu comunitatile amish, avand in vedere ca mediul de viata este atat de calm si de limitat in stimuli, e mult mai usor ca un copil pe spectru autist sa treaca neobservat si sa devina functional. Plus ca nu exista medici care sa diagnostice copiii, de unde sa apara in statistici?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Nu am sus ca copilul meu a devenit autistic din cauza vacinului ci ca vaccinul a fost factorul declansator;copilul probabil poarta gena care produce autism; si acel vaccin a fost factorul declansator care a facut sa apara simptomele; e prea mare coincidenta ca pina atunci exact a fost un copil absolut normal incadrat de catre medici in standarde normale de dezvoltare si la scurta vreme dupa a luat-o pe "ulei"...si sint absolut sigura ca perioada urmatoare cind am dus-o tot in antibiotice are o legatura cu vaccinele...doar l-au retras de pe piata ca declansa"nu-stiu-ce"...adica fata mea a fost cobaiul lor....
daca nu ii faceam acel vaccin poate nu as fi stiut ca are gena de autism...sau poate ca ar fi existat alt factor declansator...nu se stie...

Mergi la inceput

msl1,
eu te-am mai citit. Imi pare rau pentru situatia ta, am inteles ca esti mama singura si te descurci foarte greu si financiar si cu un copil dificil. Dar cred ca a da vina pe un vaccin nu este solutia.

Si fata mea a fost diagnosticata la 7 ani, aia nu inseamna ca atunci s-a produs ceva. Faptul ca eu am gasit scuze si am vazut-o ca un copil normal dar dificil nu inseamna ca nu avea simptome. Ai mai scris ca fetita ta a avut probleme inca de la inceput, ai scris asta la subiectul cu somnul. Mi se pare asa incorect si foarte daunator pentru parintii anxiosi care cauta informatii despre vaccinuri sa spui ca vaccinul ti-a facut copilul autist. Stiu ca e greu, stiu ca iti vine sa tipi: de ce copilul meu!!!, stiu cum e sa te intrebi ce va fi in viitor...dar solutia nu este sa cauti vina cuiva. Si eu am avut o perioada in care mi-a fost foarte greu, in care m-am indepartat de sotul meu emotional pentru ca simteam ca e vina lui, ca din cauza lui copilul meu e 'altfel'. Pana mi-am dat seama ca eu m-am indragostit de el asa cum este si ca il iubesc din cauza ca este asa cum este. Si am incetat sa ma intreb 'de ce?' si am decis sa vad ce pot face sa ajut copilul si sa ii ofer cele mai mari sanse la o viata fericita.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

mesaj dublu

Mergi la inceput