Absorbante cu anioni

Absorbante cu anioni | Autor: viermisor

Link direct la acest mesaj

De curand m-am intalnit cu o cunostinta veche care mi-a impuiat capul despre cat de bune sunt absorbantele cu anioni. Cica vindeca aproape orice afectiune ginecologica. Sunt vandute in sistem MLM, de aceea eu am retineri. Astia lauda produsul exagerat, numai sa-si faca vanzare.
Ati folosit astfel de absorbante, m-ar tenta sa incerc, dar vreau sa mai aud o parere neutra?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Eu folosesc absorbante cu anioni.le cumpar de la casa bio din cluj. da o cautare pe google si vei gasi multe locuri unde se vand, o sa vezi ca se pot comanda si online.

Absorbantele sunt ok, dar sincer nu cred ca pot vindeca orice afectiune ginecoligica.

"Absorbantele Lady Anion au trei componente principale:
• stratul de suprafata,
• stratul de absorbtie,
• stratul de baza.
Stratul de la suprafata este facut din materiale fine de matase si bumbac pentru a tine pielea delicata uscata si confortabila.
Stratul de mijloc contine agenti de absorbtie super performanti si eficienti care pot tranforma lichidul intr-un jeleu pentru a elimina senzatia de lipeala.
Stratul de baza este realizat din materiale permeabile care permit difuzuinea moleculelor de apa in stare gazoasa pentru a elimina rapid aerul umed, astfel reducand eficient umezeala si caldura dintre servetel si piele, mentinand un sentiment de uscat si confortabil.
Functiile antibacteriale si deodorizante prin procese pur fizice.
Captuseala fiecarui absorbant este imbibata cu o banda anionica, care elibereaza anioni de o densitate mare care ajuta sa reglementeze functiile corpului, intaresc imunitatea, anticoaguleaza inflamatiile, elimina mirosurile, imbunatateste secretia hormonala, detoxifica, accentueaza capacitatile antiseptice si antibacteriale, elimina mirosuri, etc, prin procese pur fizice. Nu exista efecte secundare.
Cele 8 straturi ale absorbantului cu ioni negativi si emisie de infrarosii:
Stratul 1 Suprafata moale si confortabila din bumbac cu absorbtie de doua ori mai puternica.
Stratul 2 Banda din bumbac pentru evitarea scurgerilor laterale
Stratul 3 Banda cu emisie de ioni negativi si raze infrarosii.
Stratul 4 Hartia fara praf dupa sterilizarea stricta este folosita la impachetarea la 360 de grade a agentului absorbant.
Stratul 5 Agenti absorbanti adecvati care sunt transparenti.
Stratul 7 O pelicula de baza care este permeabila pentru aer dar nu pentru apa.
Stratul 8 Stratul de baza adeziv folosit pentru produse alimentare.
Straturile unui absorbant "obisnuit"
Stratul 1 Suprafata din fibre artificiale sau suprafata aspra din bumbac.
Stratul 2 Nu au banda anionica, unele folosesc banda medicamentoasa care nu este recomandata de experti
Stratul 3 si 4 Pasta de hartie din obiectele reciclate cu nivel inalt de inalbitori chimici este folosita ca material de umplere sau sunt folosite materiale din fibre chimice.
Stratul 5 O cantitate mica de materiale absorbante, sau un gel care produce sangerare abundenta
Stratul 6 O pelicula de plastic care nu este permeabila pentru aer.
Stratul 7 Stratul de baza adeziv folosit in industrie.
Ajuta la prevenirea: Inflamatiilor ; Dermatitelor ; Candiozelor vaginale ; Infectarea tuburilor falopiene (trompelor uterine sau oviducte); Scurgerilor vaginale excesive ; Dismenoree inclusiv migrene ; Durerilor de cap din perioada ciclului mestrual ; Cancerului de col uterin(cancer cervical) ; Infectiilor cu bacilului Staphylococcus Aureus ; Infectiilor cu bacilului Stafilococus Hemolyticus ; Infectiilor cu alte bacterii. Mancarimilor si arsurilor vaginale. "

Mergi la inceput