Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 23
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monna3/monna3.jpg)
monna3 spune:
Buna fetele,
Amy frumos patutul, sa-l folositi sanatosi!
Niko sa folositi sanatosi patutul! Sanatate multa lui Alex si tatalui tau . Pompa nu mi-am luat nici eu, am zis ca astept sa vad cum o fi dupa nastere. Oricum primesc una manuala din spital si o sa am pana imi cumpar daca o fi cazul. Nu vreau sa iau de acum pt ca-s cam scmpe astea elecrice si daca n-o fi cazul s-o folosesc nu vreau sa arunc banii degeaba, mai bine iu ceva pt bebe. Eu n-am reusit sa vad link-urile cu batista bebelusului
Dara si eu auzisem de chestia aia cu botezatul de baieti dar n-am bagat-o in seama, am botezat finuta si iete ca tot avem ceva noroc
Strumfy burtica frumoasa
. Nu mai zi de visat ciudatenii ca eu m-am saturat
Tala am vazut si eu comoda, e super, chiar ai talent (si rabdare) la asa ceva, bravo! Spor la facut martisoare!
Happy sigur ca va astept la o felie de tort si un paharel de suc (sampanie numai la soti )
Io iar treaza de la 5
Pupici
Monica, fericita 31+ cu
Cezar-Andrei
AMR: 9 saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
oanace spune:
Nikoniko, am intrat pe hopshopgo cand ai pomenit prima data de el pe forum (pt Tala parca, dar eram si eu interesata), dar la ce voiam eu sa cumpar nu renta , au preturi destul de mari, Merge cu ei pentru marfa de dimensiuni mici, si de valoare.Pana la urma ce am luat din US a fost un baby crib bedding de 10 pise, luat la reducerile de imediat dupa anul nou, la 50$ din 110 parca. Dar transportul m-a costat 60$. Noroc cu reducerea ca altfel nu il luam.Mi-a ajuns cam in 3 saptamani. Tu ai luat chestiile alea, sau doar te tenteaza? Cat iti iasa transportul?
Monna cum ati petrecut?32+
Emma
![](images/user_woman.png)
oanace spune:
Am uitat sa iti zic, transportul era asigurat de firma de la care am cumparat, nu cu hopshopgo.32+
Emma
monna3 spune:
Oanace ieri nu ne-am petrecut, am fost in plimbareli pe la Ikea (ne=am luat fotolii Poang si o masuta de cafea si cateva maruntisuri). Azi ne petrecem cu tort (daca are chef sotul invitam si ceva prieteni daca nu papam tortul singurei )
Monica, fericita 31+ cu
Cezar-Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikoniko/nikoniko.jpg)
nikoniko spune:
Monna, sa-ti traiasca sotul si sa fiti sanatosi toti trei. Ca sa vezi batista bebelusului, intri pe walmart si introduci la search codul 11047179.
Oana, le-am achizitionat, dar cand fac comenzi pe hopshop(il folosesc de ceva vreme) cumpar mai multe produse de valori suficient de mari ca sa merite transportul. Prefer sa fac asa decat sa platesc aici o marfa supraevaluata si de o calitate mai slaba.
Niko, mami de Alex(1995) si 25+ cu
MTHFR C677 Homozigot
monna3 spune:
Niko multumesc . Am gasit pana la urma
Monica, fericita 31+ cu
Cezar-Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dara76/dara76.jpg)
dara76 spune:
Pentru batista bebelusului, mi-am comandat www.aldedra.ro/produse-pentru-bebe-si-copii/igiena-si-sanatate/arianna-batista-bebelusului" target="_blank">aici - pt. ca am mai luat chestii de la ei si cica-s mai ieftini, dar batista e la acelasi pret si la sensiblu.
Niko, thanks, datorita tie pana la urma mi-am luat de pe Walmart termometru de frunte Exergen, ca la ala gasisem studii ca-l foloseste si personalul medical in SUA, ca era 28 usd si pe amazon era 50 de lire, am zis ca na, la amazon se mai adauga si transportul, asa cu tot cu trasport la hopshopgo cred ca ies mai bine, mai ales c.-am luat si kit din ala de examinat ureche si gat si pernuta anti-reflux ieftina (nu ce ai luat tu, ci o pernuta triunghiulara). Am vazut ca hopshopgo isi pun 10%, sa vedem cat o fi in plus transportul.
Eu mi-am luat si pompa de san speriata ca nu gasesc dubla electrica in Ro si oricum nu la pretul ala (in Ro una simpla electrica de la avent e 535 si eu am dat pe pompa dubla electrica 600 de pe ebay de la americani, in conditiile in care in Europa e cam 1000-1200 una dubla – de obicei 1200 cu transport). Am luat pe considerentul ca daca am nevoie de tratamente (ca mie mi se tot intampla) sa pot mentine cat de cat lactatia. Si am luat dubla ca eu sunt obsedata de timp, ca nu-l am :) Adica sa ma mulg in jumatate de timp. Pentru cine se va ocupa numai de cresterea lui bebe probabil e ok si una single si sa dubleze timpul cu celalalt san, dar eu o sa si muncesc. Ce-mi place e ca se regleaza in functie de acum stabilesti tu manual miscarea. Adica are si componenta manuala incorporata si "invata" cu ce ritm vrei tu sa pompeze.
Fetele, la sciatica daca nu se duce pe fund si picior in jos durerea, mai poate fi sciatica? Am asa ca o arsura+durere prin zona rinichilor. Azi dimineata mi-au iesit si cetone in urina, dar cica nu mereu ar fi periculoase, insa am tras o portie de plans mai intai cand am vazut, recunosc, dupa care m-am redresat si facut planul de bataie. In urmatoarele zile tre' sa ajung la spital sa-mi spuna daca imi trebuie insulina, ca glicemia de dimineata tot nu scade. Dar ma gandesc ca injectia de insulina tre' sa fie mai simpla decat injectia de Clexane, cu care m-am invatat.
Am ajuns sa folosesc colacul pentru epiziotomie pentru un scop mai bizar, hemoroizi si s-a dovedit o investitie f. buna, traiasca englezii si colacele lor de spital. Odata cand am cazut cu rolele si mi-am rupt noada am incercat un colac romanesc de pe la tehnico-medicale si deloc nu m-am ajutat cu el, insa asta e super, e dintr-o spuma cumva si cu gaura in mijloc sa nu pui presiune pe zona. Se pare ca orice-ar fi, macar l-am folosit :)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chitosenia/chitosenia.jpg)
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Ma laud cu a 2a zi de concediu care s-a dovedit pana acum doar o leneveala totala...doar sambata am mers pana la ai mei si la bunica dar drumul e scurt (6 min) si a fost ok.
Maine mergem la ecografie si la doctor asa ca maine clar o sa fie o zi obositoare incerc sa ma odihnesc cat pot.
Trebuie sa va povestesc ceva : azi bebe a fost foarte dansator ... asa de dansator incat nu stiu ce a facut dar am avut un junghi jos de tot in mitzy
..jur ca marti ma apuc de bagajul ala ca bebe asta al meu
ma baga la idei
Dara la mine durerile de rinichi se manifestau prin dureri oscilante de spate in jurul coloanei si inghinal jos puternice ascutite, stari de voma. Din cate am inteles durerile de spate sunt frecvente in perioada asta din cauze multiple: odihna in pozitii necorespunzatoare, kg in plus dispuse mai ales in jurul centrului de greutate, contractii anumitor muschi in jurul coloanei.
La mine functiona: dusuri calde, masaj , daca vrei poate niste no-spa desi la mine nu au mers pastilutele doar injectabilul alaturi de scobutil si diazepam .
Monna felicitari!
si bravo pentru cumparaturile facute.
Felicitari pentru toate fetele care si-au comandat sau au cumparat ceva pentru bebei sau camera bebeilor... stiu cata liniste poate sa aduca o achizitie... timpul trece si ne apropiem din ce in ce de momentul magic.
Sovi sunt sigura ca totul o sa treaca .. mai exista momente din astea dificile in viata tuturor...cu rabdarea trecem marea .
ce va aud pe voi? partie ..zapada ? sotul nici la magazin nu vrea sa ma mai ia zice sa ma odihnesc ..pe partie cred ca ajung doar cu jandarmerie ..in sensul sa-l lege pe sotul de maini si picioare ca sa nu ma lege el de pat
.Oricum imi place atitudinea si curajul..recunosc ca daca as avea energia de la primul bebe poate as merge si eu dar sunt asa o baba
desi nu a trecut decat 1 an jumate.
Pup fetele si strengarii
Mamica de Bu minunat si de strengar +29
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dara76/dara76.jpg)
dara76 spune:
Asa e, Chito, nu mi-e teama de cele de spate in sens de oase. Doar ca sper sa fie de oase, muschi, nervi si sa radieze si sa nu fie de rinichi.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amy25/amy25.jpg)
amy25 spune:
dara- durerea ta e de la nervul care este apasat de copil. Trece odata cu nasterea sau mai exact chiar si las cateva zile. DSora-mea a fost asa rau ca saraca ajunsese sa tarasca un picior. Si are 3 baieti , deci...
un link pentru cine este interesat desi eu as prefera tot pampers si chiar uneori pentru aerisire un scutecel obisnuit de bumbac macar 1 data pe zi ca tot stau acasa:http://adelle.ro/tipuri-de-scutece-refolosibile-si-accesorii/
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!28+
Victor Gabriel