Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 23

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Aredwyn, foarte faine pozele si ipostazele sunt ingenioase...ti-am dat like-uri multe
Strumfy, la Andra ai recoltat celule stem?care e metoda noua de recoltare? la ce va referiti tu si Dara cand spuneti ca recolteaza cu metoda noua?

Miha, mamica fericita de Rares si 29+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Magdalena, eu spun ca mai bine iei nr 2 ca oricum nr 1 daca il folosesti, il folosesti putin timp, si daca faci un bebe mare mai bine incepi direct cu 2. Eu la Edi al meu am folosit doar 24 de bucati nr 1 si am trecut pe nr2.
Cnad ai contractii se intareste toata burta nu doar o parte, si daca doare asa de tare nu e bine. Dar dupa cum explici tu sar putea ca bebe sa se fi miscat si sa fi apasat vreun nerv.

Arewyn si eu vreau sa vad pozele. Imi dai si mie invitatie, ca la lucru nu pot sa intru pe fb. Cand ajung acasa o sa intru.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 26+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

magddalena, eu la fel, am folosit pampers nr 1 doar un pachet (~40 de bucati), dar si Andrei s-a nascut cu 3850g. Nu merita sa cumperi f multe de nr 1.

aredwynn, in sfarsit le-am vazut si eu! Sunt superbe... asa de mult imi plac pozele bine realizate....Pot sa te intreb de unde ai achizitionat rochia aceea rosie (sau ce culoare o fi )? Mi-a plact mult, si luna viitoare am un botez, tre sa iau ceva.

Irina, 28+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

In docs, in dreptul datelor mele de contact, am pus un link.

34+ cu Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinaelena

magddalena, eu la fel, am folosit pampers nr 1 doar un pachet (~40 de bucati), dar si Andrei s-a nascut cu 3850g. Nu merita sa cumperi f multe de nr 1.

aredwynn, in sfarsit le-am vazut si eu! Sunt superbe... asa de mult imi plac pozele bine realizate....Pot sa te intreb de unde ai achizitionat rochia aceea rosie (sau ce culoare o fi )? Mi-a plact mult, si luna viitoare am un botez, tre sa iau ceva.

Irina, 28+ cu Maria

Multumesc!
Rochita am luat-o din Austria de la outlet extra mega redusa

34+ cu Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

Aredwyn, foarte faine pozele si ipostazele sunt ingenioase...ti-am dat like-uri multe
Strumfy, la Andra ai recoltat celule stem?care e metoda noua de recoltare? la ce va referiti tu si Dara cand spuneti ca recolteaza cu metoda noua?

Miha, mamica fericita de Rares si 29+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Multumesc!!

34+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor a-ti tot vorbit de clatite cu fineti sau nutela. Asa pofta am avut ca ieri am mers acasa si a trebuit sa imi iau o placinta cu fineti. Nu mai puteam de pofta. Deci se pare ca si eu am pofte.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 26+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui aredwynn

Multumesc!
Rochita am luat-o din Austria de la outlet extra mega redusa

34+ cu Natalia

Ah, stiam eu ca n-am nici o sansa... Mai intru sa ma mai uit la ea, ca mi-a placut

Irina, 28+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Titi: da, si eu am probleme cu somnul, eu adorm f greu si ma tot fatai pe timpul noptii, abia spre dimineata adorm odihnitor, si in consecinta dorm pana la 12 noroc cu prenatalu' ca nu trage nimeni de mine sa mai merg la servici.
SuperMami: ca si parere pro celule stem, eu am citit ca s-a descoperit o metoda de multiplicare a lor si sper ca in cativa ani sa fie suficient de bine pusa la punct astfel incat sa nu mai existe limita de kg pt folosirea lor. Evident ca sper sa nu am vreodata nevoie de ele, dar cum mai zicea cineva... le recoltez pt linistea mea sufleteasca.
Aredwynn: Excelente pozele, sunteti asa o familie fericita, va doresc sa ramaneti la fel pt tot restul vietii Tu parca ziceai ca vei naste la privat, daca e asa n-o sa ai nevoie sa duci pampers in spital si in cazul asta cred ca-ti ajunge doar 1 pachet de 3-6 kg, avand in vedere ca urmatorul numar incepe deja de la 4 kg si mie mi s-a explicat ca real merge putin mai jos decat limita descrisa pe pachet, vad ca la fel zice si Strumfy. E drept ca va tine si de greutatea bebitei la nastere.
Sovietica: La Multi Ani cu sanatate! (mai bine mai tarziu decat deloc ) E faina bicicleta si te-as si vedea la plimbare in asa ceva
Magddalena: ai grija de tine, nu mai e cazul sa ridici greutati acum. Ma impulsionezi si pe mine cu bagajul, eu in mare am cumparat ce am nevoie dar inca nu le-am organizat, sunt toate inghesuite in dulap Doar trusa de cosmetice am pregatit-o azi, ca de aia am nevoie indiferent ca nasc la stat sau la privat.

In Timisoara e o vreme ploioasa de n-am chef de nimic, dar ar trebui sa ma adun si mobilizez sa gatesc ceva, ca in ultimele zile am devorat tot din frigider... dimineata am constatat ca am pus 500 grame in doar 2-3 zile deci nu mi s-a parut ieri ca a explodat burtica, ci chiar s-a si intamplat. Daca a pus si strengarita necesarul de care are nevoie eu sunt f. fericita, cu surplusul ma voi descurca eu cumva la momentul potrivit. Dr. zicea ca daca ajunge la 2kg rasuflam usurati, asa ca urmarim targetul, abia astept urmatorul control sa vad cum stam.
Gata, am scris destul, ma duc sa curat morcovi.

32+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

buna ziua burtici. ce mult scrieti.. e clar ca suntem din ce in ce mai multe acasa.
titi, eu ma pot lauda rar ca m-am odihnit bine. la mine nesomnul e la ordinea fiecarei nopti. nici nu cred ca ma indrept spre mai bine de-acum. nu vreau sa te descurajez.. dar.. asta e situatia. la prima sarcina nu a fost la fel?
aredwynn, super reusite pozele! unde le-ati facut?
mi-am facut de lucru azi.. dar acum nu mai fac nimic.. deschid tv.. sau poate dorm putin.. desi ma pot lauda cu o noapte ok ca ore de somn. exceptand pauzele de mers la baie

32s4z

AMR <7 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput