Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 23
Raspunsuri - Pagina 18
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor
Va servesc cu o ciocalata calda.
Ronina si eu la prima sarcina mi-am cumparat multe hainite inainte de a se naste Edi, dar acum sunt mai relaxata, oricum am multe hainite ramase.
Aredwynn eu iau un pachet de nr1 si cateva de nr2. Oricum inca nu sunt sigura.
Amy iti urez mult succes in data de 28 martie. Sa fie bebe sanatos si o recuperare usoara si rapida.
Ieri nu m-am simtit asa de bine, mi-a fost rau toata ziua. Nu stiu de ce. Si pe langa asta toata ziua Robert a facut fotbal cu coastele mele.
Fetelor vi se intampla si voua sa nu va odihniti noaptea? Adica ma pun in pat, adorm rapid, dar nu ma odihnesc. De multe ori ma trezesc mai obosita.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si
26+
Robert Aaron
SuperMami_1 spune:
Dana, poti sa pui pe docs materialele pe care le primesti saptamana viitoare, banuiesc ca intereseaza pe mai multa lume, nu numai pe mine si Dara 
nici eu nu voi lua celule, pentru ca sunt prea multe necunoscute in modul de prelevare, stocare, eventuala intrebuintare.Mentionez ca Rares avea 15 kg la 4 ani...si nu e un copil grasut...e chiar f bine proportionat. eu stiu ca se recolteaza celule stem si din sangele tau...poate nu sunt hematopoietice, dar pot ajuta in egala masura in cazul in care e nevoie, Doamne fereste!
Fetelor, mai asteptam si pareri pro celule stem...ale acelora dintre voi care recolteaza

Placenta jos inserata am si eu, dar din cate am vazut a mai decolat, adica nu mai acopera OCI(ca la 21 saptamani)
Am terminat si eu perna de alaptat, a iesit super...sunt mandra de mine...o sa va pun poze diseara cand vine sotul cu HTC-ul...ca mi-e lene sa fac cu aparatul...sa le descarc...![]()
Miha, mamica fericita de
Rares si
29+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
titi143 spune:
Fetelor vorbeati de kg in plus. Eu la prima aveam 84 kg, am ajuns la 75 la 4 luni si pe urma pana am nascut m-am facut de 100 si ceva de kg. Dar mi-am revenit dupa 2 ani, eu nu am vrut mai repede, l-am alaptat pe Edi pana la 1 an si 7 luni si nu am vrut sa fac cura.
Eu am fost taiata la prima sarcina, dar numai in ultimul moment. Copilul tot dadea capul pe spate si nu vroia sa iasa, dupa 2 ore si ceva de impins, ma taiat si dupa nici 2 minute Edi a iesit afara, deci la mine cred ca a trebuit. Da e adevarat ca mi sa rupt cusatura si pe urma m-am chinuit si mi-a scos firele pe viu(a fost mai dureros ca la nastere) si multe altele.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si
26+
Robert Aaron
irinaelena spune:
ronina, multumesc 
da, monna, poti sa treci, merci mult 
Aredwynn, era vorba cumva de streptococul beta hemolitic de tip B? Intreb pt ca fix la fel am patit si eu. Ultima data a iesit negativ. Ieri am repetat testul si astept cu emotii rezultatul... E super ca nu ti-a mai iesit, orice ar fi fost! Scutece? 1 pachet marimea 1 pt inceput. Daca se naste mai mititica, vom continua cu nr 1, altfel luam nr 2.
De batista bebelusului demontabila n-am auzit,dar eu o curat destul de bine cu jet de apa. Bag apa inauntru si o plimb de cateva ori pana iese tot ![]()
Irina,
28+ cu 
aredwynn spune:

M-am tot gandit si razgandit si eu a propos de recoltare si pana la urma vom recolta. Doamne fereste sa fie vreodata nevoie de ele, dar ma gandesc ca in caz de ceva, am "pe ce pune mana". Operatii se fac deja cu succes in Ungaria (cel mai aproape de noi), doar pentru leucemie, e drept, insa a crescut destul de mult incidenta acestei boli in ultima vreme. E clar ca e o super-afacere pentru toate companiile astea care se bazeaza pe teama parintilor si asta nu-mi place deloc... Urmeaza, oricum, sa ne intalnim saptamana viitoare cu o reprezentanta sa vorbim in amanunt, mergem cu lista de intrebari. Daca aveti si voi idei de intrabari, va rog mult de tot sa-mi dati idei.
Legat de scutece, eu as vrea sa iau Moltex si vad ca cel mai mic nr la ei e 2 (3-6kg), iar urmatorul nr e pt 4-9kg. Un pachet de nr 2 contine 46 de buc. Deci, in cazul asta, n-ar fi prea multe 2 pachete de nr 2, nu?
Azi am si eu prima sedinta de Lamaze, sunt tare curioasa cum va fi. Inteleg ca vom primi si noi materiale (ne-a zis sa mergem cu un stick la noi), deci daca primesc ceva interesant, voi pune si eu pe docs.
Era asa frumos si senin azi-dimineata, parca venise primavara si deja imi imaginam cum o sa ies cu iubitica mea in parc primavara asta... Vreau sa se nasca in martie...
Am pus pe FB pozele de la sesiunea foto.
Va doresc sa aveti o zi minunata! 
34+ cu Natalia
aredwynn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinaelena [quote] Aredwynn, era vorba cumva de streptococul beta hemolitic de tip B? Intreb pt ca fix la fel am patit si eu. Ultima data a iesit negativ. Ieri am repetat testul si astept cu emotii rezultatul... E super ca nu ti-a mai iesit, orice ar fi fost! Scutece? 1 pachet marimea 1 pt inceput. Daca se naste mai mititica, vom continua cu nr 1, altfel luam nr 2. De batista bebelusului demontabila n-am auzit,dar eu o curat destul de bine cu jet de apa. Bag apa inauntru si o plimb de cateva ori pana iese tot |
Irina, nu, de e-coli. Si desi n-aveam nici cel mai mic simptom, am tot luat antibiotice (la sfatul medicului) si tot iesea la analize. Dupa care l-am lasat in pace, dr a zis ca nu afecteaza sarcina, deci pot sa ma pun pe treaba pt bebe, a iesit bebe si luna trecuta am repetat prima data analiza de cand sunt insarcinata si au iesit negative culturile. Acum am repetat-o din nou si - la fel. Tin pumnii sa fie negativ si la tine!!
34+ cu Natalia
irinaelena spune:
citat din mesajul lui aredwynn![]() Am pus pe FB pozele de la sesiunea foto. 34+ cu Natalia |
Ti-am cerut si eu prietenia
Irina,
28+ cu
aredwynn spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irinaelena
Ti-am cerut si eu prietenia Irina, 28+ cu ![]() |
Sa-mi spui daca poti vedea pozele de la sesiunea foto, ca eu am dat doar share.
Editez sa-ti spun ca ai un baietel superb!!!!
34+ cu Natalia
sovietica spune:
salut!
va multumesc pentru gandurile bune.
Fete, eu am luat teapa singura data cand am luat pampers nr.1. cele nr.2 sunt de la 3 kile, si cum majoritatea bebeilor se nasc peste 3 kile... iar nr.2 erau numai bine suficient de mari cat sa indoi marginea sub buric, sa nu il atinga. iar la nr.3 am trecut f repede! mai ales la pufoasa-bulanoasa.
Titi, uau, ce variatie de kile ai avut! dar si mancai mult?
Cu neodihnitul, mi se intampla si mie, sa ma trezesc ca mahmura...
Strumfy
ziua mea a fost in Decembrie, pe cand eram in vacanta. Iertare ca n-am zis, odata ca eram dusa, si apoi am eu un pitic, ca de ziua mea imi vine uneori sa ma bag intr-un butoi :) sunt salbatica, ce sa mai... dar na, se poate si mai rau, avem un prieten care aproape invariabil se imbolnaveste. invitatii se distreaza intr-o camera, si el boleste cu febra in alta :)
Zanelor, eu sa vreau sa palavragesc aici mai mult si n-as sti ce :) -voi va luati atatea, mie nu imi trebuie nimic (si asta nu din cauza ca am multe)... cred ca nici pompa de san nu o cer de unde am dat-o, ca la bb2 n-am folosit... de vreo 2 ori am avut nevoie de o mica provizie de lapte, si atunci asa usor m-am muls cu mana. a, as vrea sa primesc cadou o dinasta http://www.greenprophet.com/2009/08/taga-hybrid-bike-stroller/
-eu n-as da in veci nici jumate din banii aia (2000 $), dar un cado nu l-as cauta la dinti :)
cumparaturile mele: chiloti, un halat la 25 de lei, un body cu labute sa aibe ceva nou la iesirea din spital, si mai am de luat vata, pampersi si vreo 2 cosmetice weleda. cam atat ![]()
Pup, ma duc sa distrez baietul, a decis dimineata ca el ramane acasa ca tuseste. ceea ce e adevarat, dar energia e cat casa, cat a sarit pe trambulina.. ne alintam si noi putin. pacat ca sunt treaza de la 2!! ciudat e ca mi se intampla in medie doar odata pe saptamana, max doua sa am insomnie.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr
irinaelena spune:
| citat din mesajul lui sovietica [ as vrea sa primesc cadou o dinasta http://www.greenprophet.com/2009/08/taga-hybrid-bike-stroller/ cumparaturile mele: chiloti, un halat la 25 de lei, un body cu labute sa aibe ceva nou la iesirea din spital, si mai am de luat vata, pampersi si vreo 2 cosmetice weleda. cam atat |
Dar, din ce vad din poze, acolo incap doar 2 :P. Sau pe al 3-lea il porti in wrap?
Irina,
28+ cu
Maria