Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 23

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

strumfy wow... mai e putin
Ronina felicitari si tie pt schimbarea de semnatura

Trebuie sa ma apuc si eu de spalat si calcat lucrusoarele, dar eu zic ca mai am timp . Daca ma apuc de acum ma ia cu emotii puternice asa ca mai astept putin

Monica, fericita 31+ cu Cezar-Andrei

AMR: 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

eu am bagajul aproape gata. sa inteleg ca-s mai grabita? sau poate speriata de faptul k bebelina e pozitionata fff jos?
mai am de pus o camasa si o pijama pt mine... si termin cu bagajul.

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Dara, uite ce am gasit despre cetone in urina "Ketonele (cetonele) nu sunt periculoase si pot fi detectate in urina. De obicei ele apar la oamenii care tin o dieta fara carbohidrati. Este esential sa monitorizam atent dieta de vreme ce orice cantitate (fie ea cat de mica) de zahar poate da voie corpului sa schimbe productia de glucoza pe cea de ketona (cetona). Toate medicamentele si produsele trebuie sa NU contina zahar. Lucrul acesta implica un lant de dieta triglicerida. Dieta ketogenica (cetogenica, anabola) recomandaun regim alimentar care contine 75-100 calorii si 1-2 grame decarbohidrati (glucide) pentru fiecare kilogram al greutatii corpului unui copil.
Fluidele consumate sunt de asemenea limitate pentru ca succesul dietei consta in cresterea concentrarii de ketone (cetone).
O dieta ketogenica (cetogenica) este obligatoriu supravegheata de un medic."
Pup si sper sa fie totul ok cu tine si cu bebica ta.
Strumfy, ziceai ca aparatul de aerosoli nu e un must have? Eu il folosesc si pt Alex(chiar acum cu pneumonia de doua ori pe zi) cel putin de 5-6 ori pe an, iar pt colegul de dormitor cel putin o data pe an. Este un must-have , cel putin pt mine, pt ca in loc sa-l mai infund cu pastile pe copil, si sa-i rup ficatul si stomacul, ii pun masca pe fatza si in trei zile e ok
Ronina, ce putin mai ai
Pup toate burticile si va doresc o saptamana minunata

Niko, mami de Alex(1995) si 26+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui happylica

eu am bagajul aproape gata. sa inteleg ca-s mai grabita? sau poate speriata de faptul k bebelina e pozitionata fff jos?
mai am de pus o camasa si o pijama pt mine... si termin cu bagajul.

varsta bebelusei Alexia

Buna seara fetelor ,
eu sunt mai des la odiseea sarcinii din ian-februarie, dar am intrat si aici pt ca am observat ca o fata de aici Carinna , are programata cezariana pe 11 feb, insa nu am vazut postari de-ale ei... oricum suntem in apropiere ca si DPN toate :)
bag de seama ca sunteti tare grabite cu lucrusoarele pt bebe si cu facutul bagajului, ce va grabiti asa?
pe de-o parte e ok, ca sunteti pregaatite insa va panicati cam din timp ,nu credeti!? oricum bravo voua
Eu nu am facut nici acum bagajul pt spital si nici nu ma grabesc , abia saptamana viitoare ,pe marti o sa ma apuc de el.
Cat despre cumparaturi pt bebe, am doar patutul si cateva lucrusoare pt el, mai am multe de cumparat insa nu vreau sa ma grabesc pt ca mai am timp... si dc Doamne fereste se va intampla mai devreme , va trebui sa se descurce tati :D; dar sper ca nu va fi cazul, ca de la 38 saptamani incolo ar trebui sa se intample evenimentul, cel mai bine asa , Doamne ajuta!

pe toate !

Ane cu Maria Evelina in 36 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

ane, fiecare isi pregateste totul cum considera. poate-s eu mai stresata de fel... dar parca nici la 37 sapt nu m-as apuca de bagaj
nastere usoara si la termen iti doresc!

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Strumfy, merci de link. Inca unul tot acolo: www.pediatricblog.info/2011/01/batista-bebelusului-mituri.html" target="_blank">acelasi subiect .

Vad acolo si un subiect interesant cu www.pediatricblog.info/2011/01/febra-la-copil.html" target="_blank">febra .

Eu am aparat de aerosoli ca ne-a trebuit la sot si are o mascuta nefolosita si pt. copii. Si n-am probleme, nu mi se pare ca daca am se iveste si ocazia sa folosesc :)

Niko, sunt toba de cetogenica (ii zic si eu ketogenica) in afara sarcinii, insa in sarcina nu prea voiam sa imi apara asa ceva. Apar si la diabetici. Insa eu cred c-am slabit vreo 2 kg de cand cu regimul lor, asa ca am pus si eu pe seama asta - ca am gasit pe wikipedia ca apar cetonele si cand slabesti.

Ane, Anda (Carina) a scris intr-o vreme si pe la noi, abia apoi a ramas mai mult la bulgarasi.

27+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Ane-maria: Carina a avut initial DPN la inceput de martie, abia mai tarziu s-a devansat in februarie, de aceea apare la ambele odisei. Ma bucur ca esti asa linistita, inseamna ca simti ca bebe mai are timp pana sa apara. Eu una insa simt nevoia sa am totul pregatit din timp, in primul rand pt. ca am risc de nastere prematura si mai apoi pentru ca ma simt din ce in ce mai grea, prefer sa fac treaba asta cand inca mai pot, iar apoi sa stau doar linistita si sa citesc, sa ma relaxez etc. O sa am timp destul sa ma obosesc dupa ce devin mamica

32+ Bianca

Mergi la inceput

Citat:

ane, fiecare isi pregateste totul cum considera. poate-s eu mai stresata de fel... dar parca nici la 37 sapt nu m-as apuca de bagaj

varsta bebelusei Alexia

Am 36 sapt, 37 osa fie abia duminica viitoare :)
Asa e, fiecare isi face bagajul cand vrea, nu judec pe nimeni pt asta Doamne fereste!!!

Mergi la inceput

Citat:

varsta bebelusei Alexia

nastere usoara si tie!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Ane-maria: Carina a avut initial DPN la inceput de martie, abia mai tarziu s-a devansat in februarie, de aceea apare la ambele odisei. Ma bucur ca esti asa linistita, inseamna ca simti ca bebe mai are timp pana sa apara. Eu una insa simt nevoia sa am totul pregatit din timp, in primul rand pt. ca am risc de nastere prematura si mai apoi pentru ca ma simt din ce in ce mai grea, prefer sa fac treaba asta cand inca mai pot, iar apoi sa stau doar linistita si sa citesc, sa ma relaxez etc. O sa am timp destul sa ma obosesc dupa ce devin mamica

32+ Bianca

Ai dreptate referitor la odihna, si e f bine ca te apuci de pe acum mai ales in cazul tau, insa grea o sa te simti in continuare din ce in ce mai mult, dar stai linistita ca dc esti o persoana activa o sa mai poti face multe si mai tarziu dar pt tine nu ar fi recomandat asta din pct meu de vedere...
Si sa stii ca am si eu temerile mele insa incerc sa nu ma panichez, si sa gandesc pozitiv, burtica mea e destul de joasa acum, am contractii cateodata si dureroase care trec in cateva minute, iar micuta mea se misca destul de des si uneori ma face sa ma-ntreb dc a venit momentul , dar nu e asa, treb sa mai aiba rabdare ;
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu comentariul meu, nu sunt in masura sa judec cum isi face fiecare bagajul si cand anume, eu o sa mi-l fac atunci cand simt ca e necesar, adica saptaman viitoare .

odihna placuta!

Mergi la inceput