SUNT INSARCINATA IN 22 DE SAPTAMANI,SI ACUM 2 ZILE AM AFLAT CA AM COLUL UTERIN MICSORAT LA 2,3 CM.GINECOLOGUL MI-A SPUS SA STAU LA PAT SI SA NU FAC EFORTURI.MI-E F FRICA M-AI ALES CA ESTE PRIMA SARCINA!A MAI TRECUT CINEVA PRIN ASA CEVA?
Nu cumva a spus dilatat?In cazul in care esti dilatata singurul remediu este repausul la pat fara nici un fel de efort(strict interzis sexul!).Cred ca este prea tarziu pentru cerclaj.Dar trebuie sa consulti doctorul si sa ii urmezi sfatul.
Pupici.
Poze
Micuta sunt cu siguranta multe gravidute care au trecut prin experienta asta. Cu certitudine insa trebuie sa respecti recomandarea medicului. Probabil ai avut ceva contractii care au dus la scurtarea colului (si eu am patit asta tot pe la varsta asta a sarcinii si am stat cuminte, plus ceva tratament si s-a lungit la loc).
Uite, la linkul acesta sunt gravidute care vor naste aproximativ in aceeasi perioada cu tine si este de ajutor sa ai cu cine vorbi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169766
Trebuie sa scrii 10-15 mesaje ca sa scapi de moderare si astfel mesajele iti vor aparea in timp real.
Iti urez sarcina cat mai usoara si daca respecti ce-ti spune medicul (si instinctul) cu siguranta totul va fi bine.
Revin cu o precizare.Scurtarea uterului precede dilatarea.Dar si in acest caz trebuie sa te feresti de orice fel de efort.
Pupici.
Poze