Trombofilia, o cauza a infertilitatii -68-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Qiao

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Qiao imi pare nespus de rau, multa putere iti doresc

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicenza spune:

Buna livia_adina te rog sa iti activezi Private message ca nu pot sa iti trimit.
Si vreau sa va intreb ce analiza este asta PAI? Ca nu am gasit nimic pe Google
Va multumesc. Multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vicenza

Buna livia_adina te rog sa iti activezi Private message ca nu pot sa iti trimit.
Si vreau sa va intreb ce analiza este asta PAI? Ca nu am gasit nimic pe Google
Va multumesc. Multa sanatate tuturor

Vicenza, Livia are PM activat, cred nu il ai tu activat si de asta nu poti trimite. Uite iti trimit eu un link cu analiza genei PAI

http://www.synevo.ro/gena-inhibitorului-activatorilor-plasminogenului-pai-polimorfism-675-4g5g-risc-trombofilie/

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, !

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele. Sunt o mutanta veche, care are un istoric de 4 sarcini pierdute intre 4 si 9 saptamani, cu gena MTHFR heterozigota. Va scriu aici pt a va incuraja si a va spune ca dupa atata suferinta am reusit sa ne tinem pruncutul in brate datorita tratamentului cu Clexane, singurul pe care nu l-am facut in sarcinile anterioare pt ca fie ginecologii nu au crezut in acest tratament, fie pt ca hemataloaga nu a avut curaj sa imi dea sa fac de prima data aceste injectii. Desi nici un ginceolog nu a crezut ca aceste injectii ma vor ajuta sa aduc pe lume copilasul mult visat, eu am rascolit internetul pt a gasi o cauza a pierderilor mele si asa am aflat despre Clexane de aici de pe forum, am ajuns sa fac si analizele genetice si sa aflu de cazuri de succes dupa aceste injectii. Am sa va spun pe scurt abordarea mea in legatura cu acest tratament, si desi nu recomand cuiva sa faca la fel ca mine eu va spun ca a fost singura mea sansa sa pot duce aceasta sarcina la bun sfarsit - de cum am avut testul pozitiv am facut Clexane de 0,4 in burtica (asta la 4 saptamani). Nu am mai pierdut timpul mergand la eco, pt ca la acea varsta oricum nu se vedea mare lucru si riscam sa nu mai vad nimic daca nu faceam aceste injectii. Pt ca si Uscatescu nu da mereu Clexane celor cu MTHFR, eu am mers la ea dupa ce incepusem injectiile, dupa ce am vazut ca se dubleaza beta hcg si s-a vazut si sacul la eco, iar dansa mi-a confirmat ca e ok doza. Oricum Clexane de 0,4 nu e periculos mai ales ca la FIV se da in strainatate tuturor femeilor preventiv din prima zi de stimulare, asa ca de ce sa nu incercam si noi cele care ramanem natural?

Asadar, cu 2 reprize de sangerari masive la 7 si 9 saptamani, cu o rinita ingrozitoare, cu stranuturi de 20 de ori pe zi, cu hematom placentar, am reusit cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa aduc pe lume pe 14.11.2011 pe minunea noastra, Teodor Ioan, avand 4,200 kg si 55 cm.

VA doresc tuturor sa reusiti si va rog sa aveti curaj sa incercati acest tratament cu anticoagulante in care desi multi nu cred, in cazul multor fete a reusit sa faca minuni si iata, dupa atatia ani de asteptare, dupa 4 sarcini pierdute, si eu am reusit!

Va urez mult succes tuturor si mare incredere in Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Jasmine, ma bucur tare mult ca ai scris...eu tocmai am pierdut a 3-a sarcina in urma unei hemoragii...a mai rezista o saptamana si ceva dupa hemoragie, si s-a oprit...Am avut tratament cu Aspenter 1/zi si Clexane 0.4 de la 3 saptamani si 4 zile...nu stiu ce s-a intamplat, nici nu mai conteaza...ma gandesc ca poate a fost prea mult Aspenter, nu stiu...sunt unele fete care au luat la fel si au fost OK, altele au sangerat si li s-a scos Aspenterul. Nu stiu ce sa zic...Imi poti spune, te rog, aici sau pe PM ce analize ai facut ca sa stii daca e totul in regula? Ma tem sa nu am si alte probleme in afara de trombofilie...
Tu ai luat si Aspenter?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

qiao, !!!!

Jasmine, ma bucur pentru tine. Si eu tot dupa 4 sarcini pierdute intre 3 si 17 sapt sunt mamica, tot dupa ce am descoperit pe net pe Dr. U, in pofida multor-multor ginecologi...insa de asemenea cu un final fericit... Final pe care-l doresc cu toata sinceritatea tuturor fetelor . Asa ca le mai incurajam inca o data si le spunem ca, pana la urma, tot o sa-si tina minunile in brate. Cred ca numai cine nu trece prin asta nu intelege cu adevarat cat de greu este, dar musai nu trebuie pierduta speranta...

mealex, aristica, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicenza spune:

Ma bucur tare mult Jasmine sa vad ca in sfarsit ai reusit. Iti multumesc ca ai scris aici si mi-ai dat o speranta ca se poate.

Mutatia MTHFR a1298C - heterozigota, 2 sarcini pierdute, ovare polichistice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Fetelor stiti cumva daca maine dim o gasesc pe dr.U?Voi pleca ptr ET si nu stiu ce analize trebuie sa fac inainte!Qiao u esti mai recenta parca cu analizele!Orice informatie ref la ce trebuie sa fac inainte de et este binevenita!o seara placuta!

Mergi la inceput