Proteste in tara - 3
Raspunsuri - Pagina 18
desprecopii spune:
Imi place mult realismul lui Vald Mixich. E unul din putinii jurnalisti autentici ai Romaniei de azi.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
danet spune:
Unde dai si unde crapa : guvernul a semnat un acord cu "luptatorii revolutiei" care isi vor primi drepturile inapoi , chestie care ne costa 112 milioane de euro anual.
Doar ca sa nu iasa in strada.
Pentru profesori nu au avut bani!
Lasii astia trebuie sa plece.
valentinag spune:
N-au semnat niciun acord! Si nici nu trebuie s-o faca! Sa primesca bani cei care au avut de suferit, au pierdut pe cineva, au fost raniti, nu toti neica nimeni, mari revolutionari facuti la foc automat pentru beneficii!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag N-au semnat niciun acord! Si nici nu trebuie s-o faca! Sa primesca bani cei care au avut de suferit, au pierdut pe cineva, au fost raniti, nu toti neica nimeni, mari revolutionari facuti la foc automat pentru beneficii! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania Sa speram ca te citesc atunci. Cei de la nu stiu ce asociatie a revolutionarilor au declarat ca exista acest acord iar lucrul asta se intampla in timp ce ieseau de la guvern. Tu de unde stii ca n-au semnat?!?! De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Sa speram ca te citesc atunci.
Cei de la nu stiu ce asociatie a revolutionarilor au declarat ca exista acest acord iar lucrul asta se intampla in timp ce ieseau de la guvern.
Tu de unde stii ca n-au semnat?!?!
valentinag spune:
N-am vazut eu acorduldoar ca butonand tv-ul erau niste neni care dezbateau tema asta si ziceau ca e fals documentul! Acu' io doar sper sa fie asa!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ramiris spune:
citat din mesajul lui anya Acum, ca a venit viscolul, sunt curioasa daca mai protesteaza cineva. Anya |
Am trecut in drum spre casa prin piata universitatii si da, erau protestatari.
De fapt cred ca ii poti vedea si la stiri.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ramiris Am trecut in drum spre casa prin piata universitatii si da, erau protestatari. De fapt cred ca ii poti vedea si la stiri. |
De fapt, www.contributors.ro/editorial/cine-ne-tiranizeaza/" target="_blank">acesta este si motivul principal pentru care ei stau in piata.
ligia13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
De fapt, www.contributors.ro/editorial/cine-ne-tiranizeaza/" target="_blank">acesta este si motivul principal pentru care ei stau in piata. |
sau asta
http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=69894