Proteste in tara - 3
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
Poate pentru ca lui Deceneus arta manipularii i se pare extrem de interesant#259;. Si cand logica nu face fatza gura tārgului sau manipularea ii iau locul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Nu doar gura targului, sunt si www.youtube.com/watch?v=Zf0lHfFbw_k&feature=related" target="_blank">materialele video cu infiltrarea agentilor in randul studentilor.
![](images/user_woman.png)
salcia spune:
Totusi nu inteleg ce vor cei de la PNL cu demisiile in bloc, daca isi dau demisia vor avea loc alegeri partiale in colegii, cu mandat pana la sfarsitul acestei legislaturi, deci de unde si pana unde alegeri anticipate? Din punct de vedere constitutional, in Romania este extrem de greu, aproape imposibil sa organizezi alegeri anticipate, procedura e foarte complexa. Si cum cei aflati la guvernare nu par a fi foarte doritori sa-si dea demisia... suntem intr-o fundatura (adica opozitia e in fundatura).
P.S.: unii sunt atinsi grav de scenarita... :)
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Opozitia stie ca nu castiga nimic, dar face circ sa catige capital electoral.
Dupa parerea mea nu-l vor castiga, dimpotriva se erodeaza.
Conform proverbului "cand doi se bat al treile a castiga".
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
dupa cum zice titlul video-ului...posibili...adica nu esti chiar singurul care face scenarii cu agenti infiltrati. Serviciile secrete nu erau?
Citat: |
citat din mesajul lui Deceneus Nu doar gura targului, sunt si www.youtube.com/watch?v=Zf0lHfFbw_k&feature=related" target="_blank">materialele video cu infiltrarea agentilor in randul studentilor. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Pe mine nu ma intereseaza materialele video, mai ales cele care umplu internetul. Pot fi foarte usor conrafacute.
In ceea ce priveste "agentii infiltrati", serviciile secrete bineinteles ca sunt printre manifestatnti. Mai curand le-as zice bagatori de seama. Ei trebuie sa semnaleze orice abatere si orice incercare de transformare in haos si anarhie.
Si ai americanilor si ai rusilor si ai nostri si...
Zau daca nu e normal asa.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
din mai multe motive, fortata de anumite imprejurari nu ma pot 'apropia prea mult' de acest subiect
am trecut prin Piata Universitatii insa (e drept in drumul meu spre un spectacol pentru copii la TNB) si am simtit acel puls al strazii
citesc presa si nu-mi este indiferent ce se intampla
astazi (desi articolul e scris acum cateva zile, e in actualitate...scuze daca s-a mai adus in discutie), pentru prima data, am gasit un material de mult bun simt, care spune bine de tot ceea ce simt eu si cred ca multi dintre noi
Revolutia la care visez eu
de Vlad Mixich HotNews.ro
Marti, 17 ianuarie 2012, 1:09 Actualitate | Opinii
Description: Vlad Mixich
Vlad Mixich
Foto: Cristian Stefanescu, Deutsche Welle
Description: http://www.hotnews.ro/
Revolutia la care visez nu are culoare politica. Pentru ca Romania anului 2012 nu e o dictatura, ci o tara condusa prost. Revolutia la care visez nu e organizata de partide. Pentru ca toti politicienii vorbesc la fel si fura laolalta cu marii capitalisti ai tarii. Revolutia la care visez nu e declansata de oamenii care vorbesc la televizor. Pentru ca Romania e o tara cu televiziuni care nu doar informeaza, ci si manipuleaza. Revolutia la care visez eu e altfel.
E una in care jandarmii ii snopesc in bataie pe huliganii din galerii, undeva pe stradutele laturalnice din spatele spitalului Coltea, in timp ce mii de hipsteri, studenti si profesori protesteaza liber, intre cladirea unei facultati si a unui teatru. Revolutia mea e una in care, sub presiunea strazii, Presedintele ales al Romaniei isi cere public scuze pentru erorile sale, la ora de maxima audienta. Revolutia mea e una in care oamenii nu protesteaza impotriva reformei sistemului medical, ci impotriva coruptiei din spitale.
Revolutia mea e una in care nimeni nu stie ce e legea 4, dar toti stiu ce scrie in articolul 2 din Constitutie: "Nici un grup si nici o persoana nu poate exercita suveranitatea in nume propriu". Revolutia mea e una in care romanii inteligenti de peste hotare nu scriu texte revoltate de la distanta, ci iau primul avion spre acasa. Revolutia mea nu seamana cu golanii comunisti din Atena, ci cu indignatii liberi din Madrid. Revolutia mea e aici, printre noi, dar inca nu stie ca exista.
Revolutia mea e in scandarile auzite zilele astea la Timisoara - "Ole, ole, noi uram partidele", sau la Cluj - "PDL si USL, aceeasi mizerie". Revolutia mea e cu acea mama care i-a spus fiicei sale "Mama, du-te la proteste daca stii de ce te duci. Daca nu stii, stai si suna-ti un prieten care are nevoie de o vorba buna. E mai valoros decat sa fii gura casca."
Revolutia mea e cu prietenul meu care, intr-o zi, a desfundat singur canalul imputit din fata blocului in care locuiau alti o suta de oameni. Revolutia mea e cu cei care dau like pe Facebook abia dupa ce ajung acasa, obositi dupa o zi de munca si patru ore de proteste. Revolutia mea e cu studentul nebun care nu vrea sa dea spaga ca sa treaca examenul, e cu femeia sofer care azvarle un zambet superior injuraturilor pe care le primeste in trafic, e cu maica-mea care inchide televizorul ca sa mearga la un concert.
Revolutia mea e aici, printre noi, dar nimeni nu-i spune ca are puterea sa schimbe lumea. Asa cum Raed Arafat a schimbat SMURD-ul. Asa cum Marcel Iures a infiintat un teatru independent. Asa cum Cristina Neagu a ajuns cea mai buna handbalista din lume. Asa cum o echipa mica de cercetatori a salvat Institutul Cantacuzino de la pieire. Asa cum toate aceste povesti adevarate imping tara mea, mai cu vai, mai cu chiu, inainte.
Stiu ca sunt idealist, dar stiu ca la o astfel de revolutie visati si voi. Si, daca printr-o minune, ea ar deveni realitate, cu siguranta ca nu ar vedea-o nimeni la televizor. Pentru ca prea multi dintre noi am fi ocupati sa o implinim si pentru ca revolutia la care visez eu nu are spectatori. Are doar actori.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Alinuk, articolul asta mi-a placut si mie mult. Foarte mult.
L-am pus ei eu la un moment dat. Dar nu conteaza. Conteaza sa fie citit de cat mai multi.
A fost citit si in piata.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali/Lali.jpg)
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deceneus Nu doar gura targului, sunt si www.youtube.com/watch?v=Zf0lHfFbw_k&feature=related" target="_blank">materialele video cu infiltrarea agentilor in randul studentilor. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Filmarea aia nu dovedeste nimic. Un tanar cu sapca alba vorbeste la telefon si se alatura manifestantilor. Dupa care se intalneste in coloana cu alti 2,3 tineri cam la varsta studentiei. Striga "Jos Basescu" si face o tura cand ajunge la Universitate. Apoi mai vorbeste o data la telefon. Curat agent de diversiune infiltrat in randurile studentilor. Ce sa-i fi dat de gol? Sa fie sapca alba de vina, ori gluga sau pletele la moda ale prietenilor cu care se intalneste ?
![](images/user_woman.png)
salcia spune:
Ia priviti ce fac "alesii neamului" in sedinta comuna extraordinara a Parlamentului de ieri:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11311626-video-nu-vazut-sedinta-extraordinara-parlamentului-vezi-cum-bate-liberal-pisica-tableta-pana-lesin.htm
Se tin discursuri, se aplauda, se huidie, si intre timp oamenii isi vad de ale lor: unii citesc ziarele, altii dorm, altii isi citesc felicitarile primite de Sarbatori, altii stau pe Internet sau se joaca... Elena Udrea pare sa aiba o conversatie foarte cordiala cu Adrian Nastase, toate-s bune...
Ce sa mai zicem de parlamentarul liberal care se joaca de-a "bate pisica" pe tableta, iar la sfarsit, cand pisica lesina, pare extrem de incantat de "performanta" lui . Probabil ca la liberali atitudinea asta vine de sus, de la presedintele lor, chiulangiu-sef...