Proteste in tara - 3
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/portocalia/portocalia.jpg)
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Pai asa merge treaba pe-acolo pe la tine? Deci tu afirmi ceva, iar eu trebuie sa-ti dovedesc ca nu-i asa daca mi se pare ca nu ai dreptate? Pe la noi cica trebuie sa-ti dovedesti o afirmatie, daca esti sigura de ea... Sa fim seriosi...cateva tiruri de garoafe oprite la granita nu inseamna nimic; decat daca vrei musai sa para asa. |
ia uite, ce idee buna! eu nu pot sa aduc dovada acuma, dat fiind ca am uitat in ce ziar am citit. dar poti tu sa-mi aduci dovada ca piata era plina de flori si atunci you win!
![](olala.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
citat din mesajul lui Rufus Sa fim seriosi...cateva tiruri de garoafe oprite la granita nu inseamna nimic; decat daca vrei musai sa para asa. Rufus, Tora si iadele ![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Asta-i parerea ta, probabil judecata strict financiar, dar efectele de imagine ale conducerii tarii au implicatii pe termen lung. In lumea civilizata un politician compromis nu mai are usi deschise. E adevarat ca Basescu nu a pierdut nimic, pentru ca lui i s-au inchis usile imediat dupa alegeri si de aici am avut si noi de suportat efecte. Investitile straine s-au redus cu toate implicatile de rigoare. Criza a avut efecte mai puternice decat in alte tari si din cauza acestei izolari.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Deceneus E adevarat ca Basescu nu a pierdut nimic, pentru ca lui i s-au inchis usile imediat dupa alegeri si de aici am avut si noi de suportat efecte. Investitile straine s-au redus cu toate implicatile de rigoare. Criza a avut efecte mai puternice decat in alte tari si din cauza acestei izolari. |
Texte useliste.
Investitiile straine in Romania au avut un curs firesc neifluentat de numele celui ales in 2009. Reducerea acestora in 2008-2010 a fost rezultatul reducerilor masive de investitii pe tot globul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
Asta-i parerea ta, probabil judecata strict financiar, dar efectele de imagine ale conducerii tarii au implicatii pe termen lung. |
Iar asta-i parerea ta. Dupa ea, olandezii pot sa opreasca accesul la libera circulatie a romanilor, impotriva oricarei reglementari. Doar pentru ca pot.
In schimb, oprirea catorva tiruri cu buruieni olandeze are implicatii pe termen lung.
C-asa-i in tenis.
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Texte useliste. Investitiile straine in Romania au avut un curs firesc neifluentat de numele celui ales in 2009. Reducerea acestora in 2008-2010 a fost rezultatul reducerilor masive de investitii pe tot globul. |
Apreciez ca afirmatia ta este exact ca a lui Iliescu, cand spunea ca toate tarile au coruptie, si de ce facem atata caz.
Criza a fost pe tot globul dar nu cu 7.1% cat a fost in 2009 in Romania.
Nici investitile nu s-au redus in alte tari ca in Romania.
"investitiile straine directe au scazut cu 36% in primele 11 luni ale anului trecut, la 1,63 miliarde euro"
http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-11181361-investitiile-straine-directe-scazut-36-primele-11-luni-ale-anului-trecut-1-63-miliarde-euro.htm
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Rufus
Iar asta-i parerea ta. Dupa ea, olandezii pot sa opreasca accesul la libera circulatie a romanilor, impotriva oricarei reglementari. Doar pentru ca pot. In schimb, oprirea catorva tiruri cu buruieni olandeze are implicatii pe termen lung. C-asa-i in tenis. Rufus, Tora si iadele ![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Olandezii au spus cu cel putin doi ani inainte ca in Romana justitia nu functioneaza si s-au oferit sa acorde asistenta, dar romanii nu au fost interesati. Si-au dat sema ca nu se doreste democratizarea si blocarea aderarii la spatiul Schengen lor a fost perfect motivata, dupa opinia mea. Si eu sa fi fost oficial Olandez as fi procedat la fel.
Blocarea tirurilor a fost o forma de reactie care se practica la expulzarea oficialilor. Baconski amenintase si inainte cu blocarea aderarii Croatiei.
Oficialii Romani au arata lipsa de diplomatie, orgoliu si marlania la cel mai inalt nivel.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Deceneus Criza a fost pe tot globul dar nu cu 7.1% cat a fost in 2009 in Romania. |
O mare parte a cresterii PIB-ului in 2007 si 2008 a fost iluzorie, fiind simpla raportare a investitiilor si constructiilor din sectorul imobiliar, care intrase deja intr-o bula evidenta. Caderea PIB-ului in 2009 a fost in parte rezultatul spargerii bulei imobiliare, care se dezumfla si in prezent.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Deceneus Olandezii au spus cu cel putin doi ani inainte ca in Romana justitia nu functioneaza si s-au oferit sa acorde asistenta, dar romanii nu au fost interesati. Si-au dat sema ca nu se doreste democratizarea si blocarea aderarii la spatiul Schengen lor a fost perfect motivata, dupa opinia mea. Si eu sa fi fost oficial Olandez as fi procedat la fel. |
Si cum ramane cu celelalte tari care sunt de acord cu aderarea Romaniei la Schengen? Sunt oarbe si nu vad ceea ce vad olandezii?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
citat din mesajul lui Deceneus ...blocarea aderarii la spatiul Schengen lor a fost perfect motivata, dupa opinia mea. Si eu sa fi fost oficial Olandez as fi procedat la fel. |
Pe mine nu ma deranjeaza blocarea aderarii. Nici parerea ta nu ma deranjeaza, sau ce ai face tu ca olandez.
Spuneam doar ca blocarea se face incalcand termenii acordului, printr-un vetto care le este la indemana. Puteau foarte bine sa nu ratifice aderarea pentru ca Basescu n-are sepcuta, este la fel de abuziv.
Este, deci, un abuz, iar abuzul nu are justificari, e treaba ta daca tu gasesti.
Iar raspunsuri la abuzuri ca cele romanesti cu tiruri de garoafe sunt binecunoscute si la case mai mari; dar, in Romania, romanii trebuie sa stea cu capul plecat si fundul putin ridicat, sa primeasca dojana princiara.
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Si cum ramane cu celelalte tari care sunt de acord cu aderarea Romaniei la Schengen? Sunt oarbe si nu vad ceea ce vad olandezii? |
Din cate stiu pe langa Finlanda au mai fost patru tari care nu au agreeat aderarea, si diplomatia romana a obtinut de la ele deschidere a granitelor aeriene in prima faza urmand sa accepte o aderare completa la o data ulterioara.