Proteste in tara - 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Trafic de influenta se cheama ce fac ei acum? Am inteles, si astia de la UE si CE se cheama ca sunt complici?

Nu, nu sunt. Pentru ca demersul lor de doi lei este inutil.
Iar daca in ograda este de facut curat, faci curat daca te tin curelele, nu pui pe altii sa dea foc ca sa curete ceea ce tu nu esti in stare sa cureti.
Daca tot ne batem in piept cu democratia, ar fi bine sa sustinem principul asa cum este el definit, nu cum este supus la perversiuni de catre oricine crede ca are ceva in pantaloni.
Mie, aceasta actiune a celor doi pacalici, imi aduce aminte de clasa I cand, in pantaloni scurti, ne duceam la d-na invatatoare sa reclamam lipsa echipamentului sportiv a sefului clasei la ora de fizica. Pentru ca nu-l puteam bate la tzurca.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii
Iata si comentariul lui Razvan Exarcu despre ce se intampla ...

Am dat din greseala unlike.
De fapt sunt 100% de acord cu ce scrie Exarhu. Majoritatea celor care protesteaza acum ... vai de capul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus
Democratia presupune dialog si Basescu a actionat de pe pozitii de forta, nu doar acum cu Arafat, dar si cu Olanda cand au oprit in vama bulbii de lalele sa caute un microb nedefinit.
Posibil ca actiunea de atunci sa produca efecte acum.

Glumesti?
Adica Olanda are voie sa-si bata joc de Romania de mai bine de un an de zile, dar Romania nu are voie sa le bata obrazul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu tot refuz sa accept ca protestele oamenilor onesti din Piata, care si azi au ales sa vina in ciuda vremii aspre, se fac pt. ca sa aduca la putere pe unii ca cei care conduc USL-ul, alde Ponta si Antonescu si clicile lor hamesite.Ar fi pacat de sacrificiul lor pt. ca sub astia vor ajunge in aceeasi situatie.
Au venit stimabilii pe la tv-urile pe unde se tot arata sau la marsul lor cu propuneri concrete pt. o alternativa mai buna la situatia de acum din tara?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Eu tot refuz sa accept ca protestele oamenilor onesti din Piata, care si azi au ales sa vina in ciuda vremii aspre, se fac pt. ca sa aduca la putere pe unii ca cei care conduc USL-ul, alde Ponta si Antonescu si clicile lor hamesite.Ar fi pacat de sacrificiul lor pt. ca sub astia vor ajunge in aceeasi situatie.

Nu. Cei din piata au dovedit-o, atunci cand cei de la mitigul USL au vrut sa "fraternizeze" cu ei.
Poate ca se va alege praful de protestele din Piata, poate ca nu-s foarte clare doleantele protestatarilor, dar un lucru e clar: nu vor schimbarea astora cu cei ce au mai fost si stau la cotitura sa fie iar. Cum spuneam, nu cunosc pe nimeni care ar agrea rocada asta. Ma refer la oameni normali, nu membrii de partid sau viitori beneficiari ai puterii USListe.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Au venit stimabilii pe la tv-urile pe unde se tot arata sau la marsul lor cu propuneri concrete pt. o alternativa mai buna la situatia de acum din tara?

N-a spus nimeni ca cineva vrea sa aduca USL, protestele din piata sunt clare in sensul ca nu au incredere in clasa politica actuala.

Insa discursul portocaliu incearca sa deturneze discutia spre "nici aia nu sunt mai breji, ce credeti ca faceti cu ei, las mai bine sa stam noi".

Nimeni, absolut nimeni din piata nu a spus ca vrea x sau y partid, dimpotriva. Insa toti care ies de la PDL ii dau inainte cu opozitia care face si drege, cu ponta si antonescu care se duc sa parasca la inalta poarta.

Ideea care se inoculeaza e ca de fapt nu e un protest, ca oamenii aia sunt manipulati politic de opozitie si atunci....base poate continua sa ignore protestele iar ceilalti se pot agata in continuare cu gherutele si dintisorii de scaune.

Si Rufus, eu zic ca daca nu sunt in stare sa-mi fac curat mai bine chem ajutoare decat sa stau in mizerie. Nu e rusine sa nu poti, e rusine sa nu accepti ca nu esti in stare si sa tii coada sus...

Nu inteleg de ce te scandalizai acum 2 posturi ca Ponta si antonescu vor sa scufunde Romania intr-un ocean de sanctiuni si acum spui ca fac un demers inutil de doi lei.
Pai daca e de doi lei si n-o sa aiba efect nu mi-e clar de ce plangeai de mila "tarisoarei" cand ea nu era in nici un pericol, asa cum ne spui la interval de cateva minute.

Deci ce facem? Ii punem pe-astia doi usl-isti la zid ca ne penalizeaza Europa "din cauza traficului lor de influenta" sau ii luam la mishto ca sunt papagali si se fac singuri de ras? Ca tu ai avut ambele abordari la interval foarte scurt si sunt un pic confuza.

Mergi la inceput

Citat:

Si Rufus, eu zic ca daca nu sunt in stare sa-mi fac curat mai bine chem ajutoare decat sa stau in mizerie. Nu e rusine sa nu poti, e rusine sa nu accepti ca nu esti in stare si sa tii coada sus...

Nu inteleg de ce te scandalizai acum 2 posturi ca Ponta si antonescu vor sa scufunde Romania intr-un ocean de sanctiuni si acum spui ca fac un demers inutil de doi lei.
Pai daca e de doi lei si n-o sa aiba efect nu mi-e clar de ce plangeai de mila "tarisoarei" cand ea nu era in nici un pericol, asa cum ne spui la interval de cateva minute.

Deci ce facem? Ii punem pe-astia doi usl-isti la zid ca ne penalizeaza Europa "din cauza traficului lor de influenta" sau ii luam la mishto ca sunt papagali si se fac singuri de ras? Ca tu ai avut ambele abordari la interval foarte scurt si sunt un pic confuza.

1. Daca nu-s in stare sa fac curat si-mi trebuie ajutoare (adica daca-s olog, ca altfel nu vad ce-mi trebuie sa pot face curatenie), chem pe aia de la vreo firma de profil, nu chem pe cei de la demolari sa-mi darame casa imputita.
2.Nu plang de mila tarisoarei, pentru ca demersul celor doi pacalici infometati nu a avut efect, desi au incercat sa lege situatia de cea a Ungariei, fara noima, logica sau bun simt
3. Eu zic sa-i luam la misto pe cei doi papagali (ca s-au facut sigur de ras, fara nici un dubiu) si sa-i punem la zid, ca sa se lamureasca oricine ar zice ca le-ar sta bine in fruntea tarii romanesti.

Edit: ramiris, ultima data cand m-am scandalizat (politic vorbind...), a fost in ianuarie 1990. De atunci, doar rutina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

3. Eu zic sa-i luam la misto pe cei doi papagali (ca s-au facut sigur de ras, fara nici un dubiu) si sa-i punem la zid, ca sa se lamureasca oricine ar zice ca le-ar sta bine in fruntea tarii romanesti.

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

De acord, daca asta merita asta sa le facem.

Ce facem intre timp cu ala care e in fruntea tarii romanesti si impotriva caruia striga lumea de 9 zile si despre care se pare ca e cert ca nu-i sta bine deloc in fruntea tarii romanesti? Ca vad ca stim exact ce e de facut cu aia care inca n-au ajuns sa ne dispretuiasca si sa ne sfideze, ma gandesc ca acolo unde e destul de limpede care sunt abilitatile ar trebui sa fim mult mai transanti.

Ii scuipam pe unii pentru ce-ar putea sa ajunga sa faca dar suntem destul de rezervati in privinta celor care isi demonstreaza incompetenta fara urma de tagada. Ordinea logica a lucrurilor ar fi putin invers.

PS: Cand am spus de chemat ajutoare la curatenie n-a rezultat de nicaieri ca intelegeam ca de fapt intentia era sa chem distrugatorii la demolat. Fix de ajutoare la curatenie vorbeam pentru ca este evident ca daca eram in stare de curatenie o faceam cumva pana acum. Daca tu pui semnul egal intre ajutor si distrugere e alegerea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus
Democratia presupune dialog si Basescu a actionat de pe pozitii de forta, nu doar acum cu Arafat, dar si cu Olanda cand au oprit in vama bulbii de lalele sa caute un microb nedefinit.
Posibil ca actiunea de atunci sa produca efecte acum.

Glumesti?
Adica Olanda are voie sa-si bata joc de Romania de mai bine de un an de zile, dar Romania nu are voie sa le bata obrazul?

oh! deci asta a fost o mare prostie romaneasca. olandezii aveau probabil marfa asigurata, iar cei care au pierdut cu adevarat au fost florarii romani, care n-au avut ce vinde. citeam un articol despre singurul florar din bucuresti - un olandez, haha - care si-a permis sa care florile cu avionul si care a pus niste preturi monstruoase in perioada de embargo. si s-a imbogatit, of course. deh, cand nu e cap....

Mergi la inceput

Citat:

Ce facem intre timp cu ala care e in fruntea tarii romanesti si impotriva caruia striga lumea de 9 zile si despre care se pare ca e cert ca nu-i sta bine deloc in fruntea tarii romanesti?

PS: Cand am spus de chemat ajutoare la curatenie n-a rezultat de nicaieri ca intelegeam ca de fapt intentia era sa chem distrugatorii la demolat. Fix de ajutoare la curatenie vorbeam pentru ca este evident ca daca eram in stare de curatenie o faceam cumva pana acum. Daca tu pui semnul egal intre ajutor si distrugere e alegerea ta.

Ala care e in fruntea tarii romanesti, ramane acolo, indiferent ce striga lumea de 9 zile, pentru ca este ales de majoritatea romanilor. Majoritatea aia pe care a interesat-o cine sta in fruntea tarii romanesti. Desigur, doar daca nu isi da demisia, este suspentat sau este impuscat, asa cum stim noi, romanii.

Iar "ajutoarele" la curatenie nu sunt in nici un caz Ponta, Antenescu si USL si alegerea mea nu este, in nici un caz, asta. Dar a ta? Hai, fii sincera: o sa-i votezi pe astia? Ca tot ziceam ca n-am intalnit pe cineva, acum, sa creada in "schimbarea" USL.

Mergi la inceput