ORL-ist Policlinica Gomoiu
Fetelor as avea si eu nevoie de un medica ORL-ist. As prefera la Gomoiu ca imi este mai aproape. Daca aveti vreun nume si un nr de tel va rog spuneti-mi si mie ca am tot cautat pe net dar nu gasesc un nr de centrala al policlinicii ca sa ma indrume la un cabinet. multumesc mult
Raspunsuri
An@ spune:
Doctorita Popitiu.
O gasesti de luni pana vineri de la 8 la 13.
Nr. de tel n/am, dar te duci acolo (este la parter, cum intri in stanga) si vine o asistenta periodic si ii trece pe pacienti intr-un registru si se intra in ordinea venirii.
Din experienta, e mai bine sa fii acolo la 8, pt ca pe parcursul programului mai si opereaza si se si aglomereaza.
mikaeela spune:
Uite aici nr de la spitalul Gomoiu:0213232230 sau 021 3212162
Astea-s numerele de la centrala,suni si spui sa-ti faca legatura la ORL.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
irinabobe spune:
mikaeela multumesc mult dar eu ma refeream la policlinica gomoiu nu la spital, au sedii diferite, unul langa altul e drept. la spital am sunat si au program doar intre 8-15, speram ca la policlinica sa aiba si dupa amiaza.
mikaeela spune:
Pai Irina,suna la spital si eu cred ca iti vor da ei nr de la policlinica.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
Rufus spune:
Daca mai este dr Popitiu in Gomoiu, merita sa ajungi la ea.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
An@ spune:
Policlinica si spitalul sunt in aceeasi cladire.
La ORL, langa cabinetul dr. este o usa de unde incep saloanele (saloanele ORL sunt separate de pediatrie....stiu sigur, pt ca noi am fost internate anul trecut la ORL).
Dupa amiaza sigur nu o gasesti pt ca programul ei de consultatii este cum am mai spus: 8-13.
Rufus, mai este pt o perioada, dar a spus ca se va pensiona in curand si nu vrea sa mai lucreze in alta parte ca s-a saturat de "copii urlatori" (de fapt are ceva probleme de sanatate).
irinabobe spune:
ok. am inteles. o sa incerc sa ajung luni dimineata poate am noroc sa o gasesc. de sunat am sunat la spital dar se pare ca nu exista un nr pt policlinica mi-au dat sa caut pe net dupa numele unui dr orl-ist care are cabinet in policlinica...