ORL-ist Policlinica Gomoiu

ORL-ist Policlinica Gomoiu | Autor: irinabobe

Link direct la acest mesaj

Fetelor as avea si eu nevoie de un medica ORL-ist. As prefera la Gomoiu ca imi este mai aproape. Daca aveti vreun nume si un nr de tel va rog spuneti-mi si mie ca am tot cautat pe net dar nu gasesc un nr de centrala al policlinicii ca sa ma indrume la un cabinet. multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Doctorita Popitiu.
O gasesti de luni pana vineri de la 8 la 13.

Nr. de tel n/am, dar te duci acolo (este la parter, cum intri in stanga) si vine o asistenta periodic si ii trece pe pacienti intr-un registru si se intra in ordinea venirii.

Din experienta, e mai bine sa fii acolo la 8, pt ca pe parcursul programului mai si opereaza si se si aglomereaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

este in policlinica sau in spital?

Mergi la inceput

te rog mult ai un nr de tel sa pot face programare? ms mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Uite aici nr de la spitalul Gomoiu:0213232230 sau 021 3212162

Astea-s numerele de la centrala,suni si spui sa-ti faca legatura la ORL.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

mikaeela multumesc mult dar eu ma refeream la policlinica gomoiu nu la spital, au sedii diferite, unul langa altul e drept. la spital am sunat si au program doar intre 8-15, speram ca la policlinica sa aiba si dupa amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Pai Irina,suna la spital si eu cred ca iti vor da ei nr de la policlinica.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Policlinica si spitalul sunt in aceeasi cladire.
La ORL, langa cabinetul dr. este o usa de unde incep saloanele (saloanele ORL sunt separate de pediatrie....stiu sigur, pt ca noi am fost internate anul trecut la ORL).

Dupa amiaza sigur nu o gasesti pt ca programul ei de consultatii este cum am mai spus: 8-13.

Rufus, mai este pt o perioada, dar a spus ca se va pensiona in curand si nu vrea sa mai lucreze in alta parte ca s-a saturat de "copii urlatori" (de fapt are ceva probleme de sanatate).

Mergi la inceput

ok. am inteles. o sa incerc sa ajung luni dimineata poate am noroc sa o gasesc. de sunat am sunat la spital dar se pare ca nu exista un nr pt policlinica mi-au dat sa caut pe net dupa numele unui dr orl-ist care are cabinet in policlinica...

Mergi la inceput