Mamici inimoase de C-ta***160***
Raspunsuri - Pagina 3
happymumy spune:
Cami, merci mult . Maine dimineata am marea intilneala , abia astept , cu toate ca ma incearca si niste sentimente de frica.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 38+ cu alta minune de
AMR 1 ZI !!! SPER!
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
Dodo-pui spune:
happy doamne ajuta sa fie totul super ok,refare rapida si BB-lina sa fie sanatoasa si mancacioasa.Caci intalnirea sigur va fi una ff frumoasa
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
roxanaz spune:
neata
azi tinem pumnii pentru Ghiulten!!! sa fie totul rapid, cu bine si sa va vedem!!!
si speram ca viscolul ala sa stea departe de noi
o zi frumoasa va doresc!!
roxanaz spune:
doamnelor, am o rugaminte la voi.
am putea sa punem fiecare ce scoli cu after school stim? eu nu stiu mare scofala in afara de cea a lui Patrick, de aceea va cer ajutorul
merci!
Dodo-pui spune:
....in Ct nu stiu,aici da
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
dana p. spune:
Buna ziua
N-am mai scris pe forum de vreo 4-5 ani, dar am vazut ca voi m-ati pastrat in lista voastra ca aspiranta la titlul de mamica.
Vroiam sa va spun ca am o fetita superba de 1 ani si aproape 11 luni- Cristina, pe care am adoptat-o anul trecut in noiembrie, inca nu avem toate formele legale finalizate, dar sper ca in martie sa fie trecuta pe numele nostru.
Va doresc o zi buna
Leditia spune:
wow Dana,felicitari! Mi-aduc aminte ca vorbeam pe mess despre asta,ce bine ca in sfarsit ati facut-o.Felicitari si toate cele bune.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
dana p. spune:
Multumesc mult Leditia. Actele le-am avut depuse 2 ani la rand ,dupa care am renuntat iar anul trecut am revenit cu cererea.
Si tu ai un baitel superb!
Cornelia spune:
Happy, iti tin pumnii! Asteptam vesti despre tine si bebelina!
Dana p, felicitari!!! Sa fiti snatosi si fericiti!
Rox, Scoala 24 are after school, cel putin deocamdata. Maria e la after si sunt impreuna copii de cls. I si a II-a. E un fel de after, copiii stau in clasa, li se ofera doar supraveghere la teme, fara masa si alte activitati (bine, se si joaca vreo ora, am inteles).
roxanaz spune:
Dana bine ai revenit!!!! ce frumos ca ati reusit!! felicitari!!
Cornelia, 24 e una dintre scolile vizate. after-ul se tine in scoala? merci!