Mamici inimoase de C-ta***160***
Raspunsuri - Pagina 10
Ontica Camelia spune:
Angi super pozele , mandrele l-au pus pe Vlad la loc de cinste, ca se pare ca a fost singurul barbat din zona (cel putin asa reiese din poze).
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
roxanaz spune:
neata
azi am inghetat ingrozitor. vreau vara!!
Angi, a iesit frumos la petrecere... cu toata vremea de afara. bravo!
haideti la o cafea/ceai sa ne mai incalzim.
mihaela77O spune:
Rox,unde-i cafeaua aia mama?
eu dau chec cu cacao si nuci,hai scoate cafeaua!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
simonapro spune:
Neata!
Vin si eu la cafea,ca am mare nevoie, aseara n-am dormit mai deloc, a facut Lucian febra aproape de 40 si toata noaptea l-am pazit.L-am lasat cu mama, sper sa se descurce, ca nici ea nu se simtea prea bine.
A venit Sebi cu virusi de la scoala, trei zile a bolit el si cum era sa scape si Luc
Pisoi: insanatosire grabnica puiutului
Happy: acomodare cat mai usoara, asa e prima luna, dupa sa vezi ce bine o sa fie
Vladis: super petrecere,mi-a placut locatia, unde este? De copii ce sa mai zic, tare draguti
Boti: te sunasem aseara sa-ti spun ca doresc si eu desene cu pompierul Sam.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
Ct
las cafa
Va doresc o zi minunata!
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Dodo-pui spune:
..la noi inca nu a inceput ninsoarea ...dar nu scapam...
Si eu vreau vara sau macar o primavara calda si frumoasa
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Cornelia spune:
Si eu m-am saturat de frig si zapada! Prea ne-a luat tare dupa toamna prelungita pana in ianuarie . Nu mai suport sa dezapezesc si sa dezghet masina dimineata... nici sa il car in brate pe Vladimir, care e hotarat sa nu calce pe zapada anul asta . L-am tinut doua zile acasa pe gerul ala naprasnic, dar de azi la gradi din nou.
Simona, sanatate lui Lucian!
Vladis, frumoasa pozele! Am revazut si poze din 2007, cu o Mariuta mica, de nu imi venea sa cred ca a fost asa. Doamne, ce au mai crescut copiii nostri. De Miruna, nu mai zic , dar am gandeam ca in curand va arat si eu poze cu fata mea domnisoara. Parca ieri primeam felicitari pe forum si vizite la spital...
roxanaz spune:
hehee Cornelia m-ai facut sa ma uit pe albumele vechi de la Angi. ce frumos era la reclama - reclama mascata !!!!
edit sa zic ca am pus ceva poze noi