Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sorina... imi permit o noua sugestie si te rog sa ma ierti cu anticipatie daca voi da din nou cu bata in balta... dar m-am gandit si la varianta asta dar mi-a scapat sa ti-o zic... sa-i pregatesti mancarica apropiata ca si consistenta si gust si textura cu cea din borcanele... citesti ingredientele de pe borcanel si inventezi o mancarica home made bine pasata eventual trecuta prin sita imbunatatita la gust cu ce-i place ei (lui Kay ii place branza si iaurtul sau smantana si nu ezit sa le pun in fiecare ciorba)...am inteles nu e problema de bani ci de mancat ceva gatit proaspat in casa, nu?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Alexia, Ruxita..... de tratatii.., si petreceri frumoase astazi, sa aveti!

Dece...sa aveti o petrecere frumoasa astazi, in ciuda vremii de afara! Cu cantaritul mancarii...daaa, ma adusese princesita la disperare, cu nemancarea, si a mai si durat mult al naibii, perioada de nemancare...pana prin iulie, anul asta...De atunci, de cand a inceput sa pape bine, nici eu n-am mai cantarit mancarea.

Rux... de idee, tare buna! O sa ii fac asa papica, poate am succes. Comica tare faza cu sforaitul ! Cu fluidificatul de secretii...cum iris nu sta la aerosoli(doarme si foarte usor, si nici in somn nu mai reusesc sa-i fac)...am incercat Acc pliculete de 100mg....un pliculetz in putina apa, administrat pe tot parcursul unei zile...cate o guritza acum, una mai tarziu....la noi a functionat. Poate poti intreba medicul, ca poate functie si la voi....Cu motivele medicale ale circului cu mancarea, care a durat un an si jumatate.......niciodata, la nici o analiza, la nici o explorare fuctionala, medicii nu au gasit nimic anormal la iris(exceptie ...un usor "suflu", la inimioara, de care eu, sincer, chiar am uitat, si care clar n-avea nici o legatura cu ceea ce facea ea cu mancarea...). Ca drept urmare...toti au ridicat din umeri, s-au spalat pe maini ca Pilat...M-am descurcat cum am putut si cum am stiut eu mai bine...Daca am facut bine sau rau...numai timpul, si iris, o sa poata spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Multumim de cafea Sorina!
Multumim de tratatie Ruxita, Alexia sa aveti o zi superba cu puii vostri si sa se implineasca tot ce doriti pentru ei!

Sorina, si eu vreau sa ii repet, dar nu am inca materia prima, ca sa zic asa...
Iar cu dr de familie, dr mea nu este genul sa prescrie medicamente preventiv. Eu pana acum i-am dat lui Alex doar oscilo si cate o doza de nurofen seara la culcare cand stiam ca ii dor dintii. Sunt foarte incantata de ea.

Dece, petrecere frumoasa!

Ruxita, comic sotul tau
Cu mucii, nu prea stiu ce sa iti spun pentru ca eu i-am pus doar cate o picatura de Vibrocil in cursul zilei si apa de mare, dar nici nu am avut probleme mari cu el, iar noaptea inhalant baby.
Aaaa voiam sa iti spun de aseara ca pentru tuse (intelesesem ca incepuse sa tuseasca) stiu ca este bun sirop de ridiche neagra (iei ridiche, o scobesti si pui acolo zahar sau miere si ii dai cate o lingurita din lichidul care rezulta). Eu nu am avut nevoie, dar stiu multi copilasi care au reactionat bine.
sarbatoritul sa ii treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Sorina matinala ca de obicei , multumesc pt cele 2 link-uri si eu cautasem inainte sa va intreb, dar cred ca fiindca am motorul de cautare setat de aici mi-a dat f putine site-uri romanesti, printre care astea nu erau.Multumesc ca imi e foarte folositor cel de al 2 lea :)

Decenuela distractie placuta sa aveti!

Ruxita, Alexia multumim de tratatie

Un weekend linistit sa aveti!

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Atlantique si eu stiu ca functioneaza tratamentul cu ridichea(incercat pe mine, acum multi ani cand eram in Romania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Cu scuzele de rigoare, stiu ca s-a discutat de 100 de ori, cum se numeste medicamentul ala pe baza de colostru? Am citit acum la Sorina si de First defence, care vad ca e bun la toate dar parca am asa o strangere de inima sa i-l dau.

Mara are temperatura mai mare si ceva mucisori in gat (cred), as vrea sa-i dau ala pe baza de colostru, sa o pun pe picioare repede. Are vreun efect acum sau trebuie dat preventiv? First defence-ul asta e chiar bun la toate? Nu prea mi-a placut fraza asta "In concentratii de 3 pana la 15 ppm este complet netoxic si fara efecte secundare." din prospect, dar daca ziceti voi ca e ok, am incredere. Deci pe care dintre cele doua sa i-l dau pt efect maxim, ne asteapta o zapada si o petrecere, nu le putem rata.
La faza cu zapada glumesc, desi atat am asteptat sa o pot targe cu sania (nu e cazul inca). Va pup!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Mirela eu nu stiu ce sa te sfatuiesc cu medicamentele,dar ii doresc refacere rapida Marei sa va puteti bucura de weekend asa cum doriti :)

Mergi la inceput

Eu pt tuse ii dau Marei siropul de patlagina. Cu ridichea neagra am avut o problemuta, am razuit-o sa o storc sa scot sucul si toata zona in care am venit in contact cu zeama mi se inrosise si ma ustura, asa ca am renuntat sa ii mai dau copilului.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Mirela eu nu stiu ce sa te sfatuiesc cu medicamentele,dar ii doresc refacere rapida Marei sa va puteti bucura de weekend asa cum doriti :)

Macar de weekendul viitor sper sa ne putem bucura.
La voi cum mai e vremea? La centru mai mergeti?
Eu mi-am pregatit cele necesare pt balaceala, pe la inceputul lunii cred ca ma duc sa vad cum e.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eu pt tuse ii dau Marei siropul de patlagina. Cu ridichea neagra am avut o problemuta, am razuit-o sa o storc sa scot sucul si toata zona in care am venit in contact cu zeama mi se inrosise si ma ustura, asa ca am renuntat sa ii mai dau copilului.

_

interesant ca am un astfel de siropel in frigider!!! mai sa fie... de fiecare data cand am o problemuta, nu trebuie decat sa ma duc la raftul de carti, cutia cu medicamente sau camara cu siropele, ceaiuri si condimente, parca mi le-am pregatit din timp cu grija (problemele)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput