Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!
Raspunsuri - Pagina 8

decenuela spune:
| Citat: | 
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]()  La multi ani Kay!![]()  La multi ani Tudor!![]()  La multi ani Iustin!  Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! ![]() ![]() ![]() subscriu si eu ca...mi-a sarit somnul.... sa cresteti mariiarnorocul sa fie de partea voastra _ Mirela si  Mara Ioana (ianuarie 2010)  | 
Mihaela,
 de  LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

decenuela spune:
 mor de ciuda...mai ca adormeam cu jiji....se facu ora 12...el aadormit....eu aproape...daram zis ....hai ca ma duc la JM...ca de nu stiu cat timp ma asteapta si tot zice ca-l tzepuiesc...si...m-am cam tzepuit eu ca nu mai pot sa adorm

intru si ce vad...fetele n=au somn..sunt active![]()
asaca am intrat sa va mai doresc ink o databnoapte linistita...fara temperaturi...si sa urez sarbatoritilor nostri...mai ales celui mai tanar gradinar
....la multi ani!
Mihaela, 
 de  LUCA ... minunea de la miezul noptii...
 Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI... 

sorina_bz spune:

La Multi Ani, Caius!
La Multi Ani, Tudor!
La Multi Ani, Iustin!

Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, si sa aduceti numai bucurii familiilor voastre!

sorina_bz spune:
 Buna dimineata,
E devreme pentru cafea....las una fierbinte 
, sa stea calda in termos, pentru cand va treziti!
Atlantique, Ruxita, Dece, Simply....

....multumesc mult pentru suport! S-a mai rezolvat nitzel cazul, ieri a fost dispusa sa ne mai lase s-o hranim...Nu la capacitate, dar e ok...baga completare singurica, cu manutza proprie, si bonuseaza cu lapte...
Arwen...WB!

Mire...super felul in care te implici in campaniile DC!

...Poate temperatura e numai de la dinti...iris n-a facut temperatura decat la premolari, prin martie, cand s-au umflat toti 4 odata, o seara si inca jumatate din ziua urmatoare....pana in 38,5....Imi amintesc ca scadea f greu...noi am scos-o la capat atunci cu supozitoare cu paracetamol....m-am gandit sa n-o mai chinui cu suspensii orale, ca nici prea dornica sa le ia nu se arata...
...sa treaca repede, orice ar fi!
Ale1212xa...
...sa treaca repede buba lui Dragos!
Loredana...horror, ce povestesti de boala Larei!
 Bine ca sunteti bine acum, si ca si-a revenit puiutza! M-am amuzat copios, la imaginea ei de la coafor,
 cu suzeta si revista, privind tacticoasa in toate partile! Sa va fie de bine prima tunsoare....cred ca urmeaza ceva tunsoare prin primavara si la noi, ca lui Iris i s-a tocit parul la spate, de cat de frikinita e, e si ea creata, si-i sta cam aiurea, rasculat si ridicat tot...bine ca nu e foarte lung, ca ar fi aratat destul de aiurea. O mai tin, poate ii mai creste, sa poata stilistul sa aleaga ceva, si am inceput sa folosim un sampon cu balsam...parca face si ala ceva treaba, ca si la noi e greu tare cu pieptanatul...
Ayanna...pupam dulce micutza militanta 
! Ce dragalasa e, cu banutii! Felicitari si pentru succesul cu olitza! Accidente vor mai fi, desigur, dar e super ca ea coopereaza! Si ce super chestie, ca stie ca e ziua ei, wow!
Dece...
...da, asa e, la cat de mall-ista e iris, m-am bucurat ca mananca ceva, totusi, chiar daca au fost borcanele....ei nu-i merge rau deloc, cu ele, creste bine la cat fuge(n-are pozitie intermediara, e ori "on"-si fuge,  ori "off"-si doarme, dar nici in somn nu sta pe loc
) si multumesc lui DD ca e sanatoasa tun. Ma incurajez si eu, cum ai spus si tu, ca n-am vazut pe niciunul la 40 sa pape borcanele, si sa bea lp...![]()

![]()
Ruxita....sorry de mucisori! Pentru nasuc infundat pe timp de noapte, la noi mai mergea Pulmex Baby, e o crema mentolata, se unge copilul pe piept si pe spate, si/sau Wick VapoRub pus pe o batista/scutec, pe langa nasul ei, in pat (si wick e tot pentru uns copilul, dar e pt copii de varsta mai mare, asa ca l-am folosit mai...ne-ortodox, pus pe ceva, sa-l inspire, nu pe copil). La noi a mai mers si First Defence, in decembrie, cand a avut singura tura de muci din iarna asta. Mucii au tinut 4 zile(in loc de 10-14 zile, cum tineau alte dati), fara aspirat, fara aerosoli, fara nas infundat noaptea. Doar First Defence administrat ca in prospect, si spray cu apa de mare o data pe zi.
 sa treaca repede nesuferitii de muci! Aaa, si cu big D...hmmm, chiar nu-mi doresc sa-mi amintesc, si, cu tot respectul, 

nu cred ca i-ar fi usor cuiva in pielea mea de acum un an si jumatate, cand iris refuza total orice aliment, lichid sau solid, si reuseam s-o hranesc/hidratez doar in somn;... cand avea 4 luni, si am ajuns la dr.S, si i-am facut endoscopie digestiva de diagnostic, sub anestezie, samd. Mie imi sunt foarte clare motivele pentru care ea mananca numai borcanele, si comoditatea mea chiar nu face parte dintre ele. Mananca borcanele pentru ca refuza orice ii gatesc, eu sau altcineva. Si, in situatia asta....cheltuiala cu cumpararea lor... chiar nu este un factor al ecuatiei. Sigur ca incerc si cu mancare "omeneasca", dar numai ca si felul 2, dupa ce sunt sigura ca a papat cat ii trebuia....pana acum n-am avut decat victorii mici, dar pentru mine conteaza enorm orice progres, fie el cat de mic...

.Poate ar fi lamuritor pentru felul cum ea coopereaza, faptul ca la fiecare masa, in afara borcanelul pe care il mananca(normal cam 300g baga, la o masa), ii mai gatesc/pregatesc/prepar/ofer inca 2-3 variante de papa, pe care i le ofer la "bobo", cum le numeste ea, generic, si pe care le papa singurica. Daca o satisface vreunul din ele...e o mare victorie. Daca nu...(si de obicei e ...nu)...impinge castronul spre mine, scuipa, isi sterge limbutza cu maneca, si-mi spune: "Alta bobo, alta mu-mu"(aka...alta bobo, alta mancare). Daca o intreb ce facem cu cea din fatza ei, zice..."Pap-o, mami" (aka...s-o pape mami.)
Simply...
...puzzle-uri de lemn pe site-uri din ro, ce au si magazin on-line am gasit aici si www.jucariidinlemn.com/category/puzzle_2271_p1.aspx" target="_blank">aici, la o prima cautare....![]()
Atlantique....da, mai bine repetati analiza, daca Alex n-are simptome....cel mai probabil este ca e o greseala de laborator, si trat. alopat pentru carcalaci e hepato-toxic puternic, iar parerea mea e ca medicii se cam inghesuie sa-l prescrie....Si ma dau pe mine, ca exemplu...am facut niste analize prin decembrie, rezultatele...bunicele si nu prea...niste volume aiurea la hemoleucograma, si, printre altele, si eozinofilele crescute. Bun, doc de fam imi recomanda sa fac antigen giardia, antigen helycobacter pylori, si ex coproparazitologic, 3 probe...Le-am facut, rezultate negative pe toate probele, intreb doc de fam cum ramane cu eozinofilele mele...raspunsul m-a lasat cu gura cascata: "Ia si tu 3 zile consecutiv cate 2 pastile de zentel de 200mg, sa fie..Poate e ceva, si n-a iesit la probe"...Pai...cum dumnezeu sa-mi nenorocesc ficatul, cu analizele bune in mana?! So....
...se cam grabesc doctorii, parerea mea....
Trimit....ca tricotez la mesajul asta de vreo ora, si daca il pierd....ma impushc!
O zi frumoasa sa aveti!

alexia28 spune:
 Neata
Azi va fac eu cinste cu o cafelutza, ceai..suc...mai tarziu o felie de tortulet, azi e ziua puiului meu, la multi ani, sa cresti mare si sanatos si sa ai parte numai de bucurii, te iubesc mult mult de tot, multumesc fetelor pentru urari, la multi ani si colegilor pufuleti Kay si Iustin

decenuela spune:
 fetili..sarumana  de coffe...stam in casa la ce ploaie de kk e afara 

sorina stii ce-mi amintesc ? cand intreba cineva cat mananca pufii....si tu pe langa orele de masa ai scris GRAMAJUL....gen 62 g...79...wowwww....ziceam doamne , ce disperata tre sa fii cu mancare..de la zici asa..la grame...
euam un party de copii azi...n-am luat cadou..am o gramada de facut..etc etc..afara n-as iesi nici samor....dar asta e...
saaveti o zi super
Mihaela, 
 de  LUCA ... minunea de la miezul noptii...
 Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI... 

Ruxita spune:
 Neatza! 
alexia mersi de tratatie si la multi si puiului tau, o petrecere de neuitat sa aveti!!!
si sa scoatem si noi bunatatile... sa vedem ce pot scoate din cap alimentar fara sa ma documentez pe google sectiunea culinar... o tarta cu fructe de padure, si o placinta cu miere si branza... si sucuri bio (struguri, mere) si un fresh de portocale! 
Puiului meu ii urez multa sanatate si o integrare in colectivitate cat mai usoara, prieteni de joaca si un mediu cat mai sanatos si armonios in care sa creasca (demult ne dorim asta pt copiii nostri, mai mult aer curat, maidan verde pt joaca, s.a.m.d.)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ruxita spune:
 sorina, sorry ca m-am dat asa cu parerea, desi stiam prin ce ati trecut, dar nu am retinut daca medicii au constatat vreo problema medicala sau care a fost concluzia lor pana la urma? Corect, banutii nu mai conteaza, important e copilul sa manance si faptul ca e sanatoasa tun e poate meritul tau integral! 
l-am dat si cu pulmex dar nu cu o mare convingere, mi se pare cam slabut... daca provocarea zilei de ieri a fost sa-i mai opresc din muci ca sa poata respira noaptea fara sa i se infunde nasul... provocarea zilei de azi e sa-i fluidific mucii care au tentinda de a se ingrosa (ieri erau foarte aposi), adica sa-i fac sa curga robinet din nou... 
am inteles ca laptele ingroasa mucii sau ii intretin cumva, e de evitat laptele cand copilul are muci?
--------------------------------------------------------------------------------------------

Ruxita spune:
 dece, petrecere frumoasa sa aveti si un LMA puiului pritenei tale (n-am retinut daca era fetita sau baietel...)

Ruxita spune:
 ... si ca fapt divers... sotul imi spune ca sforai!!! am zis du-te ba de-aici... eu sa sforai?! si ieri ma trezesc noaptea cu telefonul langa nasul meu... sotul ma inregistra... si mi-a rulat inregistrarea audio... ce s-a mai distrat! na, ca m-am razbunat si eu pe sforaitul lui... sforaind eu la randul meu!!!

La multi ani Kay!
Mara Ioana (ianuarie 2010)