Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

COFFEE, COFFEE mare si fierbinte, cu spuma de lapte si un praf de scortisoara!!!

Neata fetele, eu sunt in Serbia, am insomnie de pe la 5 asa ca m-am gandit sa zic si eu LA MULTI ANI pufilor sarbatoriti zilele astea. YANNIS si noul ALEXANDRU, sa cresteti mari si frumosi.

Simply - dar ai ceva timp la dispozitie de stai sa rotesti jucariile....la noi sunt toate in living, in cutie, n-am cand sa stau sa sortez jucarii. Bine ca le are. Oricum nu le da atentie. E buna ideea cu sortatul si rotitul, dar trebuie sa ai timp pt asta.

Ruxita - n-am inteles cine are otita, tu sau Kay. Oricum, acomodare rapida la serviciu si insanatosire grabnica.
Meniul de la gradi e ok, nu inteleg ce nu iti convine, are proteine, are legume, are lactate, are fruct. Tu acasa ce ii dai in plus? Si cum adica 2 cine? Citeste prin vreo carte despre supraalimentare. Nu stiu daca se aplica doar la bebelusi mici sau si la astia mai mari. Nu e bine nici sa ii indesi cu mancare. Mie meniul ala mi se pare complet si corect.

Decenuela - sorry de masina. Asa se intampla...cand ti-e lumea mai draga si ti-a expirat casco..atunci e momentul. Sorry. Cat despre jucarii....lasa-l si pe sotul tau in pace sa isi faca si el damblalele....ma gandeam ca poate nici noua nu ne-ar placea sa stea cineva cu gura pe noi toata ziua...aia nu e bine, de ce i-ai luat jucarii, de ce nu i-ai luat....eu sunt mai....lasa omul asa cum e. Nici eu nu sunt perfecta si mai ales, nu imi place sa fiu luata la rost/cicalita. JJ mic creste frumos cu toate jucariile luate de tati. Dar da, ai dreptate cu bondingul. Acolo da, trebuie lucrat.

Ana_g - spital, dezhidratate....ioi...suna f urat. Bine ca s-a terminat cu bine. Totusi, parca ar trebui sa stii o cauza de scadere a glicemiei si a dezhidratarii. Eu nu sunt doctor, dar poate ar fi bine sa intrebi cum debuteaza diabetul....asa..ca sa stii tu si sa fii linistita.
Ce face piersicuta cu codite?

Loredana - as fi zis mai degraba ca e zapada in Germania, nu ploaie si vreme urata. Da, depresia e imediata la intuneric. O piscina ceva nu aveti pe acolo? Un mall? Un loc de joaca cu culori multe? Ieri in Belgrad era un soare si 6-7 grade, era atat de frumos, aproape mirosea a primavara.....acum vad ca ploua si aici si nu imi dau seama de unde as putea sa iau o umbrela. Oare astia de la hotel nu or avea?

Nyny- sa iti fie de bine laptopul. Al meu tocmai ce da semne de moarte, desi l-am luat de cam 1an. Wireless-ul nu mai merge de ieri....probabil il voi arunca pe geam ca ieri s-a blocat de vreo 2 ori destul de zdravan ca sa chem IT-ul. Si sa stea pe autoreparare vreo juma de ora....

trimit sa nu pierd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Tomaca - Camilia sau Camomilla? Eu stiam de medicamente homeopate care se dau pentru linistire, medicamente de care probabil stii ca se iau nu de la toate farmaciile, doar de la cele unde sefa are studii de homeopatie. Probabil despre astea a zis Ruxita. Si se dau si pentru dinti. Tudor nu mananca mancare gatita de la dinti? O sa treaca si perioada asta. Ai vazut pe FB cati dinti are Ivan al lui Bea? super.

Asa, si acum sa va zic de ieri:

duminica mi-am facut pedichiura acasa, ca n-am mai avut vreme de saloane....acum unghia de la degetul mare sta sa coaca, degetul e inflamat, umflat si nu stiu ce as putea sa ii pun....
Cand am plecat de acasa luni dimineata, sotul a cazut in curte pe gheata rau de tot, pe spate apoi s-a rasucit in cadere si a dat cu capul de ciment, cu fruntea, aproape si-a spart arcada, curs sange....si asa eram in intarziere spre aeroport, am alergat dupa bandaje prin casa (neaparat trebuie instituita o cutie de prim ajutor in casa, cu toate adunate),....a zis ca nu a ametit, nu ii e greata, ...atunci am plecat la aeroport.

Si o chestie buna: m-am tuns scurt. Imi doream de mult timp, nu m-am tuns destul de scurt asa cum imi doream, dar pe aproape. Imi doream frizura lu'tanti Kris Jenner. Ma simt mult mai usoara. Nu am mai avut parul scurt din clasa 2.

ok, ma duc sa caut niste cafea pe la micul dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

de cafea..presupun ca a fost data pana acum

ruxita deja ati inceput cu problemele..offf...sanatate multa...si ce faci cu Kay, il duci in continuare la cresa? La servici cum e?

loredana...stiu cum e vremea prin Germania, am matusa acolo...ploaie, nori...destul de des...las ca mai e un pic si vine vara:D

offff ana..ce belea...horror...internati...fara sa te lase sa mananci..doamne fereste...cum e Stefan acum? sunteti bine? pana la urma ce diagnostic vi s-a pus?

dece...si la voi belele...nasol asta cu masina zgariata... fara sa stii autorul...o pati si sotul saptamana trecuta...a lasat masina in parcare la servici si il anunta prin statie ca e busita...intrase un tir in ea...dadeda cu spatele si cica nu a vazut masina..nenea cu tirul a plecat bine mersi..noroc ca s-au dus agentii de paza dupa el...l-au prins dupa ceva km..

ruxita...eu zic ca stati bine la masa la gradi...uite de exemplu azi Dragos are meniul asa:
8:30 ceai cu biscuiti
11:30 supa de rosii
muschi de vita la tava cu garnitura de orez
mandarine
15:30 pateu cu branza

pe noi ne cota 6 lei pe zi mancarea

ale3csa wb

depsre jucarii...si noi le avem intr-un cos in sifragerie...dar pe timul zilei sunt imprastiate prin toata casa...ieri m-a pus sa ii intind o plapuma pe jos..sa o impturesc in doua si a inceput sa bage toate jucariile acolo...apoi a trebuie sa intram si noi si ne jucam de-a bau-bau...

bf...tu erai cu cafeaua..mersi...dqar se pare ca si voi ati avut probleme...ce o fi fost saptamana asta in aer??

gata...ma apuc si eu de munca...o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Nu m-am uitat sa vad daca avem sarbatoriti astazi. Din memorie nu-mi aduc aminte niciunul.

BF - multumiri pentru cafea.

Tudor nu mananca mancare gatita pentru ca nu-i place, nu cred ca are legatura cu dintii. Ca acum mananca suficient, dar doar anumite mancaruri.
Cat despre dinti, noi ii avem pe toti din iulie (2 canini au iesit in mai in aceeasi zi). Eu cred ca se lupta cu crestere de molari care ies dupa 2 ani. Ca a avut momente cand imi arata ca-l doare in gura si il vedeam cum se freaca acolo. Si intro noapte s-a trezit din somn, gemea si l-am intrebat ce-l doare si mi-a aratat in gura.
Am simtit o galma mica atunci cand am reusit sa pipai inauntru. Plus ca a inceput sa muste iar si tot ce prinde baga in gura si musca.

Am gasit camilia de la boiron, pe net. In farmacii nu. Camomilia nu stiu ce este, n-am intrebat. Nu imi este teama sa o comand, ca sunt produse aduse de afara, nu sunt facute aici. Eu am mai cumparat si pregnyl asa.

Ieri am avut 2 mari succese. A raspuns foarte clar la intrebarea cum te chema ("Titu") si a facut pipi la olita, la cerere.
A spus ca face pipi, l-a asezat mama repede, a facut jumate pe el jumate in olita, dar ce mai conteaza. Era victorios cand a dus olita la baie.

Stiam ca Titi sau Titu (de la fi-tu ) este el. Ii ceream sa-l traga de nas pe Titu/Titi si se tragea singur de nas, se identifica in poze, dar acum a raspuns la cum il cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

BF - am vazut patania; nasol, putea sa fie rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

ce mai tura-vura cu aceasta Camilia... am sunat la farmacii si am intrebat, N-AU!

dar am gasit compozitia
Ce este Camilia? Este un remediu homeopat, produs de Boiron, care ajuta la tratarea pe cale naturala a eruptiilor dentare, durerilor de gingii, iritabilitate si lipsa somnului.
Contine: Belladonna 5 ch, Chamomillia 9 ch (impotriva durerilor cauzate de eruptia dentara si a iritabilitatii), Ferrum phosphoricum 5Ch si apa purificata (sterila).

de unde am dedus ca este un produs gen oscilococinum si citisem pe undeva ca nu au autorizatie pt acest produs pt piata romaneasca... dar se pot gasi toate cele 3 separat in farmacia Help Net Iancului...

si acest ferrum phosphoricum este bun si pt otite... o sa-l incerc mai ales ca-l am acasa...

BF, Kay are otita congestiva... dar cred ca am si eu... ca ma dor urechile si de dimineata scot pe toate caile (orl) tot felul de chestii... daca ma duceam la servici, sigur voma careva pe-acolo (doar auzindu-ma din baie)...

nasoala cazatura sotul... ieri a fost un polei strasnic...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alexia, interesanta si patzania sotului tau, bine ca n-a fost pe-acolo si ca l-au gasit chiar si dupa cativa km... nesimtiti rau unii... se numeste lasitate criminala...

aha, deci meniul vostru e de 6 lei... si pranz la 11???

in fine nu ma plangeam ca n-ar manca ce trebuie, ci doar prea putin dupa mine... eu fiind adepta dejunului copios (dejunul trebuie sa fie masa principala a zilei, nu???) iar cu 2 cine... prima cina e la 6... si pana se culca 11-12 i se face foame iar... si ii mai dau ceva inainte de culcare ceva usor... dar si ciuguleli gen fructe... ne punem castronelul cu diverse fructe in fata la tv si papam... pere, struguri, portocale, mandarine, banane... si pe la 9 un iaurt, o paine prajita cu unt...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Fac un capitol nou:)

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput