Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Va multumim mult de urari si va pe toate!Revin maine cu raspunsuri personalizate ca acum trebuie sa fug. La 18.30 avem petrecere cu copiii la locul de joaca.

Un cra, asa pe repede-nainte: dupa fiecare masa imi spune fara impulsuri de la noi: "peti mata" aka "mersi masa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Sorina Iti multumesc de raspuns , sunt surprinsa de preturi , poate ca sunt eu obisnuita cu preturile de aici dar am ramas f uimita de preturi atat la medicamente cat si la jucarii(multumesc si de site-ul cu puzzle )

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Multumim de urari!

Facem cinste azi, asa ca poftiti, va rog:

Ceva aperitive la alegere: salate, rulade, foietaje si placinte, iar pentru fetele atente la dieta avem fructe exotice si mai putin exotice.

Urmeaza fructe de mare si somon pentru cine vrea peste si un platou maaare de fripturi.

Si la final cate o felie de tort: avem tort cu iaurt si fructe de padure pentru pitici si cu crema de mascarpone si portocala pentru parinti. Si nu se poate tort fara sampanie, asa ca luati repede ca trec bulele!

Sarumana de tratatie, ce de-a mai bunatati....Eu sunt la birou, nemancata de ieri, ofc, asa ca imi prind tare bine pateurile, fripturica si tortul de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sorina Iti multumesc de raspuns , sunt surprinsa de preturi , poate ca sunt eu obisnuita cu preturile de aici dar am ramas f uimita de preturi atat la medicamente cat si la jucarii(multumesc si de site-ul cu puzzle )

Simply.....ai mare dreptate sa fii uimita, asa este...si eu raman uimita de fiecare data...Toate cele pentru copii de la vitamine, vaccinuri, hainutze, mancarica..sunt tare scumpe, in tara, din pacate (si se mai mira guvernantii ca scade natalitatea...pai...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Tomaca ai ceva emotii pt ziua de joi? mie nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani deja . Ce mai face Tudor?

Da, sigur ca am emotii. Trece timpul foarte repede.
Tudor e bine in genral. Si-a revenit cu mancarea (ma rog sa nu-i dai mancare gatita, piureuri, tocanite etc); mai are insa momente de plans noaptea. Zic eu ca de la ultimii molari pe care i-am simtit crescand sub gingie (ca s-a facut ca un nod). Si poate si de aceea musca si zgarie. A inceput iar cu apucatura asta ca anul trecut. Asa ne iubeste, dar e groaznic mai ales cand ne ia prin surprindere.

Altfel isi mai da drumul la cuvinte. Ieri s-a dus la baie si a cerut "b/popul" nu e clar sunetul dar sigur voia mopul; buni e buli / bugi; a mai zis si teaba, dar n-a mai repetat; usor - usor incepe sa vrea sa repete dupa noi.

Dar a devenit ca un timbru, nu se dezlipeste de mine. Nu mai pot nici mancare sa-i fac. Nu era chiar asa. Cu bona nu e asa, nici cu mama. Are impresia ca plec de langa el si poate il dor si maselele. ieri am crezut ca innebunesc.

Nu sta la olita. Dar spune inainte sa faca kk si pipi. Spune ce urmeaza sa faca dar nu vrea sa stea pe olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

La multi ani sanatosi pufilor sarbatoriti de astazi, mini si Alexandru cel mai nou membru! atlantique mersi de tratatie, din pacate am sarit peste lista de bucata, ca mi-e o foame de lesin si pt ca nu vreau sa am referinta de comparatie pt ce am in frigider...

noi tot febra, Ela a ramas acasa ca se simtea si ea febrila si cu rosu in gat (am gasit-o zgravind ce-a scris pe pereti frate-su)... fost la servici 3 ore, m-am impacientat ca nu stiam de unde sa le iau si unde sa le pun si acasa situatia nu e roz... si am venit acasa ca sa ma ocup de muci si febra, ca macar la astea sper eu ma pricep...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Tomaca ai ceva emotii pt ziua de joi? mie nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani deja . Ce mai face Tudor?

Da, sigur ca am emotii. Trece timpul foarte repede.
Tudor e bine in genral. Si-a revenit cu mancarea (ma rog sa nu-i dai mancare gatita, piureuri, tocanite etc); mai are insa momente de plans noaptea. Zic eu ca de la ultimii molari pe care i-am simtit crescand sub gingie (ca s-a facut ca un nod). Si poate si de aceea musca si zgarie. A inceput iar cu apucatura asta ca anul trecut. Asa ne iubeste, dar e groaznic mai ales cand ne ia prin surprindere.

Altfel isi mai da drumul la cuvinte. Ieri s-a dus la baie si a cerut "b/popul" nu e clar sunetul dar sigur voia mopul; buni e buli / bugi; a mai zis si teaba, dar n-a mai repetat; usor - usor incepe sa vrea sa repete dupa noi.

Dar a devenit ca un timbru, nu se dezlipeste de mine. Nu mai pot nici mancare sa-i fac. Nu era chiar asa. Cu bona nu e asa, nici cu mama. Are impresia ca plec de langa el si poate il dor si maselele. ieri am crezut ca innebunesc.

Nu sta la olita. Dar spune inainte sa faca kk si pipi. Spune ce urmeaza sa faca dar nu vrea sa stea pe olita.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Dragul de el, frumos evolueaza ; isi da el drumul si cu vorbirea si cu olita

Faza cu timbrul o cunosc si eu, e tare dependenta de mine Ariana.
Cand esti acasa el incearca sa profite la maxim .

Sa iasa repede si fara chini si molarii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
ca macar la astea sper eu ma pricep...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

esti cam modesta as zice eu ; sanatate multa sa va refaceti repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Alex - bafta la noul job. Ma bucur ca ati reusit sa va aranjati toti 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Helloo... Incerc sa scriu (pt prima data) de pe tel..... calc s-a bulit de tot intre timp

musai vreau sa urez LA MULTI ANI pt sarbatoritii zilei :

Yannis si ALEXANDRU

Sa fiti sanatosi, cuminti, destepti, fericiti ... si sa aveti o viata frumoasa!

Am incercat sa si colorez un pic...nu stiu ce-o iesi...

P.S. - de maine intru in posesia unui laptop nou noutz . Ah, abia astept.....

v-am pupat

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput