Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Mi-a adormit Ariana in scaunul de masa, ceea ce rar se intampla(cred ca 1-2 de ori am mai patit asta) , vad ca e si calda un pic, tare ma tem ca se raceste si ea...of of

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza!

Cu scuzele de rigoare, stiu ca s-a discutat de 100 de ori, cum se numeste medicamentul ala pe baza de colostru? Am citit acum la Sorina si de First defence, care vad ca e bun la toate dar parca am asa o strangere de inima sa i-l dau.

Mara are temperatura mai mare si ceva mucisori in gat (cred), as vrea sa-i dau ala pe baza de colostru, sa o pun pe picioare repede. Are vreun efect acum sau trebuie dat preventiv? First defence-ul asta e chiar bun la toate? Nu prea mi-a placut fraza asta "In concentratii de 3 pana la 15 ppm este complet netoxic si fara efecte secundare." din prospect, dar daca ziceti voi ca e ok, am incredere. Deci pe care dintre cele doua sa i-l dau pt efect maxim, ne asteapta o zapada si o petrecere, nu le putem rata.

Mire...imi pare rau ca Marutza nu se simte asa bine....

Produsul cu colostru de la secom (daca la el te gandeai) se numeste "Probiotics plus Colostrum". La sfaturi...nu ma incumet, fiecare organism reactioneaza diferit...Dar pot sa-ti spun cum am facut eu cu iris, si poate cu ajutorul unui medic....stabiliti ce si cum ar fi de facut....
I-am dat 3 flacoane de Colostrum (suntem la al 3-lea, nu l-am terminat, inca), in scop preventiv, pentru a-i creste imunitatea, pentru a o feri pe cat posibil de viroze, pentru sporirea absorbtiei intestinale..etc.... Fiecare flacon pe noi ne-a tinut approx. o luna.
In decembrie, inainte de Craciun a facut muci (doar muci, atat, fara febra sau altceva), si i-am luat imediat First Defence. (cam cu inima stransa, ca citisem si eu fel de fel de pro's si con's, ca la fiecare chestie.....). I-am dat 4 zile, cat au tinut simptomele cate 15 ml pe zi, impartiti in 3 prize, cate 5 ml la fiecare priza. Apoi am mai continuat o saptamana, cu cate 5 ml pe zi.

Multa sanatate, si refacere rapida, sa aveti un w-e asa cum vi-l doriti!

Sorina, mami de Diana si Iris

Aceste 2 produse se gasesc in orice farmacie si se elibereaza fara prescriptie? As ruga-o pe mama mea sa imi trimita si mie

e cumva vorba de www.gnc.com.sg/product/05500010.aspx" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Da simply despre el este vorba si se poate cumpara fara prescriptie

Satatate Arianei

Mergi la inceput

Sorina Cand ai timp poti sa imi dai cumva link pt cele 2 medicamente spuse de tine, as vrea sa ma asigur ca iau ceea ce trebuie (ca mie pe site-uri imi dau o gramada de chestii) si sa pot studia si eu prospectul lor . MUltumesc frumos

Edit ca intre timp am vazut ca mi-a raspuns Tomaca , multumesc frumos

Mergi la inceput

Tomaca ai ceva emotii pt ziua de joi? mie nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani deja . Ce mai face Tudor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sorina Cand ai timp poti sa imi dai cumva link pt cele 2 medicamente spuse de tine, as vrea sa ma asigur ca iau ceea ce trebuie (ca mie pe site-uri imi dau o gramada de chestii) si sa pot studia si eu prospectul lor . MUltumesc frumos

Edit ca intre timp am vazut ca mi-a raspuns Tomaca , multumesc frumos

Simply, daaaa...asta este produsul. Celalalt (First Defence)este tot de la secom, arata www.naturashop.ro/first-defense-p-1772.html" target="_blank">asa.

Sa va faceti repede bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

sorina - poate si Iris nu mai vrea manacare gatita cum iti spunea cineva ( nu mai stiu cine). Tudor manaca la gratar, chiftelute (nu le fac prajite), snitel, cu brocoli fiert, sau spanac sau altele, dar nu mancare gatita

Tomaca, da...cred ca e si asta (refuzul mancarii gatite, adica)...

Stiu ca si voi ati avut acum ceva timp o perioada asemanatoare, din pacate, cu ceva refuzuri...chiar voiam sa te intreb cum ati solutionat cazul pana la urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Multumim de urari!

Facem cinste azi, asa ca poftiti, va rog:

Ceva aperitive la alegere: salate, rulade, foietaje si placinte, iar pentru fetele atente la dieta avem fructe exotice si mai putin exotice.

Urmeaza fructe de mare si somon pentru cine vrea peste si un platou maaare de fripturi.

Si la final cate o felie de tort: avem tort cu iaurt si fructe de padure pentru pitici si cu crema de mascarpone si portocala pentru parinti. Si nu se poate tort fara sampanie, asa ca luati repede ca trec bulele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

VECINAAAAAAA.....scuze....si ce daca am gresit..macar sunt prima...care ii ureaza lu fi-tu la multi ani si te pune in garda sa faci si tu din timp cateva bunatati

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Aoleuuuu cate bunatati si eu am in frigider o supica de pui si o tocanita de ficatei, cum mai mananc eu astea?

Multumim de cinste
Aniversare frumoasa sa aveti

Mergi la inceput