Pufi de 2010 (58) - LMA Alexandru si Yannis!
Raspunsuri - Pagina 10
simplicity spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() Macar de weekendul viitor sper sa ne putem bucura. La voi cum mai e vremea? La centru mai mergeti? Eu mi-am pregatit cele necesare pt balaceala, pe la inceputul lunii cred ca ma duc sa vad cum e. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Da mai mergem,desi sunt mai putine activitati, trebuie sa merg ca nu am alt mediu de socializare pt Ariana.Si noi mergem la balaceala :) si chiar ii place mult(fata de atunci cand era mai mica) . Tu ii dai costum obisnuit la balaceala sau i-ai luat ceva special ?
Simply,mami de fetita frumusica
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Da mai mergem,desi sunt mai putine activitati, trebuie sa merg ca nu am alt mediu de socializare pt Ariana.Si noi mergem la balaceala :) si chiar ii place mult(fata de atunci cand era mai mica) . Tu ii dai costum obisnuit la balaceala sau i-ai luat ceva special ? Simply,mami de fetita frumusica |
Noi inca nu am mers, dar am inteles ca pt cei mici este obligatoriu pampers (generic spus) ala special, pt apa. Mara are si un costum pt balaceala dar asta vara ii era cam mare si curgea pipi-ul din el (testat pe uscat). Probabil vom folosi pampers, daca mai incape si un costumas/slip peste, o sa-i pun. Mi se pare cam golasa doar cu pampersul pe ea.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Si eu ii dau pampers special si costum de baie, acum vreau sa ii iau www.funswimshop.co.uk/splash-about-baby-wetsuit-baby-wrap-1-p.asp" target="_blank">asa ceva numai pt piscina, a avut cand era mai mica si mi s-a parut ca s-a simtit mult mai bine asa(nu tremura, ca ii tine de cald)
Simply,mami de fetita frumusica
miremia spune:
| citat din mesajul lui simplicity Si eu ii dau pampers special si costum de baie, acum vreau sa ii iau www.funswimshop.co.uk/splash-about-baby-wetsuit-baby-wrap-1-p.asp" target="_blank">asa ceva numai pt piscina, a avut cand era mai mica si mi s-a parut ca s-a simtit mult mai bine asa(nu tremura, ca ii tine de cald) Simply,mami de fetita frumusica |
Ce dragut e, o sa-i caut si eu.

_
Mirela si
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui miremia Neatza! Cu scuzele de rigoare, stiu ca s-a discutat de 100 de ori, cum se numeste medicamentul ala pe baza de colostru? Am citit acum la Sorina si de First defence, care vad ca e bun la toate dar parca am asa o strangere de inima sa i-l dau. Mara are temperatura mai mare si ceva mucisori in gat (cred), as vrea sa-i dau ala pe baza de colostru, sa o pun pe picioare repede. Are vreun efect acum sau trebuie dat preventiv? First defence-ul asta e chiar bun la toate? Nu prea mi-a placut fraza asta "In concentratii de 3 pana la 15 ppm este complet netoxic si fara efecte secundare." din prospect, dar daca ziceti voi ca e ok, am incredere. Deci pe care dintre cele doua sa i-l dau pt efect maxim, ne asteapta o zapada si o petrecere, nu le putem rata. |
Mire...imi pare rau ca Marutza nu se simte asa bine....
Produsul cu colostru de la secom (daca la el te gandeai) se numeste "Probiotics plus Colostrum". La sfaturi...nu ma incumet, fiecare organism reactioneaza diferit...Dar pot sa-ti spun cum am facut eu cu iris, si poate cu ajutorul unui medic....stabiliti ce si cum ar fi de facut....

I-am dat 3 flacoane de Colostrum (suntem la al 3-lea, nu l-am terminat, inca), in scop preventiv, pentru a-i creste imunitatea, pentru a o feri pe cat posibil de viroze, pentru sporirea absorbtiei intestinale..etc.... Fiecare flacon pe noi ne-a tinut approx. o luna.
In decembrie, inainte de Craciun a facut muci (doar muci, atat, fara febra sau altceva), si i-am luat imediat First Defence. (cam cu inima stransa, ca citisem si eu fel de fel de pro's si con's, ca la fiecare chestie.....). I-am dat 4 zile, cat au tinut simptomele cate 15 ml pe zi, impartiti in 3 prize, cate 5 ml la fiecare priza. Apoi am mai continuat o saptamana, cu cate 5 ml pe zi.
Multa sanatate, si refacere rapida, sa aveti un w-e asa cum vi-l doriti!

decenuela spune:
mire....alex iti poate da inf mai multe eaa dat ambele chestii lui yannis...m-am chinuit si eu sa-i dau first...dar am renuntat...ca nu reauseam...
acu i0as da orice pus in lapte..la ce disperat e dupa...
azi m-a capiat..oarecum...am fost amn2 lacumparaturi de rutina plus cadouas la fetitza....cik reduceri...eu sunt eu zgarcita ori e fff scump.
abia mi-a adormit...cred ca i-am dat ci cateva la fund
...1 ora...m-a scos din sarite...si nu de alta dar vecinica face party lla restaurant...desi eu nu prea realizez cum reactioneaza copii de 2-3 ani la restaurant...cik aduce jucarii de acasa..hm..si banuiesc ca nu e inchiriat..deci va f distracti sa stea printre picioarele chelnerilor...iar mamele umbland ca nebunele si cerand mereu scuze...poate ma insel dar...nu-mi imaginez altfel...
na oricum..indiferent cat stam mergem sa semnam condica...si ma disperase ca nu mai adoarme...
acu e gata o supa de pui...si ma gandesc sa o impart in 3..o parte cu galustele...alta cu taietei si alta safac supa crema si sa pisez legumele...ca la noi daca nu e ciorba...nu e mancare...cel putin asa zice jiji...
la noi ninge...e o zapada moale..flescaraie..urat...
am rezistat in sun plaza la toate bunatatile preparate cik de casa...si pt asta ma laud si=mi ofers singura
=)))0
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
Helloo.. intru pe fuga sa urez (cu scuzele de rigoare pt intarziere
):
LA MULTI ANI BbTo !!!
LA MULTI ANI ANDREEA MARIA !!!
"La multi ani" si pt sarbatoritii zilei !...
KAY 
TUDOR 
IUSTIN 
Sa cresteti mari si sanatosi !!!
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Cum spuneam.. sunt pe fuga, calculatorul sta sa moara, are o dunga alba si lata pe jumatate din ecran
parca scriu legata la ochi, plus ca se inchide din senin exact cand ti-e lumea mai draga... de data asta nu cred ca mai scapa cu viata. Am tot citit de pe tel, am si inceput sa scriu de vreo 3 ori dar m-am lasat pagubasa intr-un final
..sper sa revin mai tarziu.
Arwen ma bucur sa citesc vesti despre voi. Sa fii sigura ca nu v-am uitat. 
Mire, Simply

ati intrebat de noi. Suntem bine, multumim... consemnati la domiciliu cu vremea asta urata
(ninge non-stop de azi-dimineata). Asteptam cu nerebdare primavara
.
Mai pe seara vrem sa iesim cu prietenii la un restaurant. Ma duc sa ma primenesc nitel
.
Va pup pe toate. Sa aveti un week-end frumos in ciuda timpului urat de afara.

Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Sorina ms mult! Cred ca o sa-i iau si eu colostrumul si o sa-i administrez.
Nyny sa va simtiti foarte bine la restaurant! 
Dece cum fu petrecerea? Pana la urma sper ca v-ati ismtit bine si ca n-a fost nevoie sa alergi printre mese dupa Luca. Apropo...nu mai intreaba tinarul de Mara?![]()
Mara doarme...i-am dat doar antitermic si vibrocil pt nas. Ma gandeam sa-i bag un aerosol la trezire. Azi aveam in plan sa cumpar niste draperii/perdele dar n-am mai ajuns. Unde gasesc unele mai dragute si nu foarte scumpe? 
_
Mirela si
dastefa spune:
| citat din mesajul lui nyny Helloo.. intru pe fuga sa urez (cu scuzele de rigoare pt intarziere ):LA MULTI ANI BbTo !!! LA MULTI ANI ANDREEA MARIA !!!![]() "La multi ani" si pt sarbatoritii zilei !... KAY ![]() TUDOR ![]() IUSTIN ![]() Sa cresteti mari si sanatosi !!! Mamica fericita de Mara si de David |
din criza de timp si de inspiratie apelez la munca altora
deci subscriu si eu cu drag la urarile de bine pt sarbatoritii de azi si din urma pe care i-am mai ratat