urina cu miros intepator (amoniac)
Buna seara mamaici,
imi puteti spune, va rog, cele care ati avut copii cu infectii urinare, ce simpotome aveau. Urina baietelul meu are de vreo cateva zile un miros intepator de amoniac. Chiar daca-l schimb de scutec dupa o ora sau mai multe, mirosul e acelasi.Alte simptome nu are. Il spal dupa fiecare urinare si caca cu apa si sapun vegetal. Sa fie semn de infectie urinara?
Raspunsuri
m_ella2005 spune:
Ce varsta are bebe? Ce alimente consuma? Noi am patit-o, dar nu de la infectie urinara, ci de la consum de rosii. Pentru linistea ta, mai bine fa o analiza la urina.
Dorsilia spune:
ori nu e suficient hidratat, ori are infectie urinara, numai ca in cazul infectiei urinare mirosul urinei e cam ca de ceva putred, si aspectul e si tulbure
mihaela_s spune:
Da, in infectiile urinare se degaja amoniac. Bacteria e responsabila de asta. Se vede intr.un test simplu, statusul de urina. Si apoi in cultura bacteriologica.
Mergi la medic, sanatate multa!
Angie.C spune:
Baiatelul are un an si 6 luni, bea cam in jur de 1200 ml lichide pe zi ..rosii nu prea mananca..nu-i plac. Oricum am mers la medic, asteptam rezultatele de al analize.
Multumim
eveline spune:
Noi tocmai am scapat de o infectie urinara. Insa ne-am confruntat si cu febra in jur de 39 grade si cu multe plansete din senin si mai ales cand schimbam scutecul.
Ce analize ati facut? Intreb pentru ca noi am facut sumar de urina si urocultura. In mod normal se face sumar si daca e in neregula analiza se face urocultura...eu am fost inspirata si le-am cerut pe amandoua. Spun inspirata pt ca la sumar a iesit totul in regula si daca m-as fi luat dupa el ma culcam pe o ureche cum se spune...la urocultura au aparut "balaurii"...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Angie.C spune:
[quote]citat din mesajul lui eveline
Noi tocmai am scapat de o infectie urinara. Insa ne-am confruntat si cu febra in jur de 39 grade si cu multe plansete din senin si mai ales cand schimbam scutecul.
Ce analize ati facut? Intreb pentru ca noi am facut sumar de urina si urocultura. In mod normal se face sumar si daca e in neregula analiza se face urocultura...eu am fost inspirata si le-am cerut pe amandoua. Spun inspirata pt ca la sumar a iesit totul in regula si daca m-as fi luat dupa el ma culcam pe o ureche cum se spune...la urocultura au aparut "balaurii"...
la noi nu e febra si nici plansete din senin, decat plansetele lui obisnuite.Din pacate tot sumar de urina i-am facut, dar cand ma duc sa iau rezultate voi cere o urocultura pt siguranta.