Inundatie!
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
nu mai exista chestia aia numita "Carte de imobil" unde sunt trecute datele de identificare ale prorpietarilor fiecarui apartament?
La noi e o asociatie de pensionari si inca se tine, nu stiu daca e obligatie prin lege sau nu dar pentru fiecare apartament sunt inregistrate datele propietarilor.
Edit: si la noi s-a spart o tzeava acum ceva timp, am fost sunata si chiar cand am ajuns acasa era "comisia" la mine la usa impreuna cu un nene care se pregatea sa deschida (nu ma intrebati cum vroiau sa deschida usa metalica).
Mi-au spus ca au comisie, proces verbal si daca nu ajungeau spargeau usa ca n-aveam de ales. I-am inteles. Nici macar nu mi-au spus ca mi-ar fi inlocuit incuietorile, cred ca n-aveau de gand :).
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi S-au dat iarasi apeluri la politie si ni s-a spus ca ei NU se baga,nu intervin in cazuri de genul acesta,administratia sa rezolve,administratia spune ca fara Politie nu fac nimic caci au facut o data si au luat amenda,totul e ca la nebuni,ca'n Romania. ![]() ![]() |
Cineva cand i se cerea o situatie spunea "faceti o cerere in scris ca telefonul nu poate fi pus la dosar".
Pregatiti o incuietoare cumparata cu factura sa o puteti deconta proprietarului, cautati un mester, faceti cerere la politie si la asociatie si le scrieti, "maine data, ora vom deschide fortat usa apartamentului nr de la adrea pentr ua restabili aprovizionarea cu apa , va rugam sa fiti de fata cu un reprezentant". Luati numar de inregistrare si apoi daca nu vin e problema lor. In caz contrar o sa se eschiveze de raspundere.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
Daca zici ca stai cu chirie de ce nu implici proprietarul?
Eu i-as spune ca plec daca nu vine sa rezolve ca am inchiriat apartamentul cu utilitati. Sau sa reduca chiria la jumatate o luna....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mianna/mianna.jpg)
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramiris nu mai exista chestia aia numita "Carte de imobil" unde sunt trecute datele de identificare ale prorpietarilor fiecarui apartament? |
nu-i de ajuns sa se tina asa ceva, mai trebuie ca si cei care o manevreaza sa stie ce sa treaca-n ea. cand m-am mutat aici, mandri ca au carte de imobil, administratorii mei (de fapt am administrator, imputernicit si presedinte, nici nu mai stiu care si ce-i, cu atat mai putin ce pretinde c-ar face fiecare) nu mi-au cerut vreun numar de telefon. in schimb au cerut numele parintilor
![](icon_smile.gif)
dupa ceva timp s-a mai intamplat sa se sparga si teava de la baie (prima fusese la bucatarie - erau tevile comune din perete, n-aveam habar in ce stare sunt). tot relativ pasnic. asa ca vecina de jos m-a tot cautat vreo 2 saptamani, fara succes, ca eram tot pe drumuri. cand a reusit sa dea de mine, a zis ca s-a plans si la cei 3 crai de la rasarit (repet, administrator, imputernicit si presedinte
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_big.gif)