Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 21
Alice_Elena spune:
Adriana, si mara facea tare. A avut o perioada cu urlete cum zici tu, apoi a trecut de ea dar tot tare facea, asa ca de 3 zile ii pun mai putin lapte praf cand ii fac bibe. Cu o jumatate de masura sau chiar una intreaga. Vad ca merge deocamdata. Ai incercat?
Trimit pm 
Neata gagici!
Fimea si-a inceput ziua cazand din pat cica :)) iar radu a adormit pe mine. Iar. E tare lipicios copilul asta. N-ar dormi deloc in pat. Ieri l-am dus afara ca pana acum nu m-am incumetat sa ies
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
histamina spune:
nu pot ajunge,pt ca jobuiesc. in we ,da.
azi mama se duce la centrul memoriei.sincer, nu credeam ca mai exista oameni atat de faini ca dr de acolo.profesionisti, cu suflet deosebit.
chiar ne ajuta f mult.
cu dr lui Sebastian,fosta,e o poezie totala.a completat din gresala la testare biologica, zice ea, pt ca avea multi pacienti.
a scris apoi in fisa ca refuz sa imi vaccinez copilul.pai, am intrebat-o, vad ca are vaccinurile facute,zic eu.da,dar nu-s la timp.
am renuntat sa mai vb.daca noi am avut 2,500 la 2 luni! atunci i-am facut BCg-ul.la sase luni am inceput vaccinarea propriu-zisa.atunci aveam 4 kg.
coteasca spune:
neata!
crissteo, ati plecat deja???
eu am ajuns tarziu aseara si nu am mai deschis calculatorul!
daca vreti ne putem vedea la sf andrei!
pup
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
crissteo spune:
n-am plecat, acum ne pregateam. da, ne vedem la sf andrei, parca nu-i asa cald si n-as merge in moghioros.
noi pe la 11.30 suntem la locul de joaca.
veniti?
coteasca spune:
da venim, dar pe unde mai exact e parcul???
langa scoala si biserica???
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
crissteo spune:
in spatele scolii, intre scoala si gradinita, e un parc cu 3 locuri de joaca. cum intri pe aleea parva dinspre valea ialomitei, faci prima la dreapta, spre gradinita. se vede parcul din srada. pupam. am plecat.
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Oana cum te-ai gandit la varianta cresa+bona?adica sa-l aduci acasa la 12 si apoi sa stea cu bona? eu din cauza mancarii din crese gradinte,m-am gandit la varianta asta ca sa manace acasa. oricum si la grdai,programul educativ e pana la 12,apoi manaca,dorm,se joaca Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 Sa-l ajutam pe Vladut produse la bazar |
Denisa am avut mai multe motive cand m-am gandit la varianta asta:
1. nu sunt impacat cu dormitul, Matei doarme de la 12.30 uneori pana la 16,30 ...nu cred ca acolo ar mai dormi asa
2. dimineata se trezeste la 8 chiar 8,30 uneori, mie personal mi-ar fi mila sa il trezesc, imbrac si sa il scot la 7,30 in frig ca sa il duc...de asta am mai amanat
3. meniul - nu este chiar pe placul meu
astea sunt strict MOTIVE PERSONALE - deci tin de mine
si
4. am o bona de EXCEPTIE - eu sunt destul de pretentioasa - femeia asta m-a facut sa cred ca exista persoane care sunt nascute sa aiba grija de copii

...plus ca daca nu reusesc sa ii fac de mancare ii face ea, fara sa ii cer eu mi-a calcat toate hainele de pe uscator...mi-a calcat si la cerere
nu mi-a cerut nici un ban in plus pentru asta, jos palaria
dar am sa ii dau eu, altfel nu ma simt bine
e drept ca are timp pentru ca Matei doarme bine dar...nu e obligata sa el faca, pentru ca nu ne-am inteles asa de la inceput
singurul defect, nu vrea sa stea mai mult de 8ore jumate decat in cazuri exceptionale
de asta ma gandeam sa il duc pe Matei la cresa doar 4 ore - ar fi ultima solutie...sau sa vedem daca putem lucra noi diferit, unul de la 8 si unul de la 9...inca ne mai gandim
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip