Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Oana cum te-ai gandit la varianta cresa+bona?adica sa-l aduci acasa la 12 si apoi sa stea cu bona?
eu din cauza mancarii din crese gradinte,m-am gandit la varianta asta ca sa manace acasa. oricum si la grdai,programul educativ e pana la 12,apoi manaca,dorm,se joaca

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Rubia bafta muuuulta!!!nu te stresa!stai calma,nu fa efort,nu ridica pitica,stii tu,ce sa iti mai spun!mie in 9 zile mi-a iesit bhcg 120,imi facuse dr testul atunci ca ajunsesem la clinica cu hiperstimulare. Ce ti-a transferat?blastocisti?sau de z3?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

vin cu andrei e cu ceva muci,alte semne de raceala nu, asa ca il las in pace..ii dau doar imunorezistan, sa vedem...nasol e nu prea a dormit azi noapte bine (dar mai bine ca noaptea trecuta), trebuie sa ii aspir nasucul inainte de culcare mai bine....

Rubia Doamne ajuta sa se prinda sufletelele!!

ma duc sa ma pregatesc de birou...

va pup, o zi minunata!!!

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Fetele gata am doi bebei la purtator,acum sa vedem sum o sa fiu peste 2 sapt cand trebuie sa fac testul de sarcina,B-hcg...Denisa stie despre ce e vb ...aha si Andreea(canada),hai sa va zic ceva tare,am uitat nickname-ul Andreei...Scuze mamico de gemenasi va pup pe toti...
Sa stiti ca asa eram pe vremea sarcinii cu fii-mea uitam tot...o fi vreun semn???
Aoleu am innebunit daca de pe acum caut semne...in 2 sapt innebunesc.

Revin mai tarziu...dupa ce doarme pitica.

Doamne ajuta, sa vina bb mult doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

rody,majoritatea miopiilor dupa 40 de ani,merg spre involutie.adica,de obicei, dupa 40 de ani apare hipermetropia(cu +).cei care au miopie(cu minus) sunt avantajati,pt ca scade nr dioptriilor.

sunt cu capul in 14 parti.nu reusesc sa ma trezesc,deloc.strumf e super haios.a luat un lemn si a tot batut in tot si in toate si spunea:bate,bate,tati.asta pt ta-su a amenajat bucataria si a batut cu ciocanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Dam o cafeluta buna de tot cu laptic...
Rubia: sa dea DD sa fie bine sa ne dai numai vesti bune.Doamne ajuta!!
Nici eu nu renunt la bb2, o sa vedem ce si cum, dar nu ma las :D.Acum ca-s mai bine dispusa...prind curaj :D
Va pupam cu drag!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Mai fetele, fi-miu face glume cu mine..acu cateva minute a venit cu olita la mine: caca, caca...si nimic..se ridica, se plimba nitel se intinde pe jos si ...face un pipi mare, se tavaleste in el de fericire si eu raman ca o fraiera sa ma uit la el...cine sa-i mai inteleaga??acum ma amuz, dar pe loc l-am certat :)).acum e in sosete, ca mai are chef de stat pe olita, se mai plimba, a gasit uncovoras in baie pe care se pare ca-l adora, se tavaleste pe el..aseara dupa ce l-am scos de la baita se tavalea ca disperatu :)).e nou nout si pufos, cred ca de aia ii place.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Adriana, trebuie sa ne organizam, sa iti las numarul meu de tel sau ceva, ca la cat muncesti sa nu cumva sa ne faci vreo surpriza. Cum mai e rebe cu caca?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

pai da, da-mi un PM cu nr tau.

Cu kk e la fel frate, hai sa zic ca face ceva mai molicel, dar tot cu urlete. Pana la urma cred ca ajung la investigatii mai amanuntite.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
37+ cu hihi... se apropie de marele moment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Neata si de la noi. Si o cafea mare mare. Iar n-am prea dormit, iar are albert un colt de masea. Zilele astea luam remedii homeopate pentru somn. Vad ca azi e ultima zi mai calduta, mai vine cineva in moghioros? Noi o sa mergem pe la 11. Coteasca? Laurika?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata....dau o cafea mare ca sunt zombi

Racusor si noi cu muci de ieri ...aseara a dormit rau tare ca nu putea sa respire...eu habar nu am cat am dormit...si noi tot cu imunorezistan si aspirat...numai cand ii zic de aspirator se pune pe plans...sper sa treaca repede

Ludmila sa va fie de bine noua afacere...la cat mai multi clienti

Aelita

Gabriela

Mergi la inceput