Bv. lalitzuza!Hai anagel,silvi,ursulet!(56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ursulet - te inteleg ca e fustrant sa depasesti termenul, apar tot felul de griji. Pe mine in perioada aia ma ajuta sa ma gandesc ca daca bebe misca activ (si misca foarte mult), inseamna ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Buna dimineata,

Sa nu radeti, eu am facut o “excursie” la spital azi dimineata la 4… Pe la ora doua m-am ridicat sa merg la toaleta, ca in fiecare noapte, doar ca n-am mai ajuns… Nici acum nu stiu ce am “scapat”, complet involuntar, puteam sa jur dupa cantitate ca s-au rupt membranele. Am stat ce am stat, nu contractii, nu dureri altele decat cele dintotdeauna, apoi m-am hotarat, am facut un dus si am plecat la camera de garda. Control cu valvele, tuseu (nu a fost chiar asa nasol precum anticipam), eco, concluzia col inchis, bebe vioi, ritm cardiac bun, sarcina la termen, cantitate de lichid NORMALA. Nu mi-au putut spune daca a fost sau nu lichid ceea ce am pierdut, ei zic ca 90% membranele sunt intacte. Oricum ma felicit ca nu mi-am trezit medicul din somn, ar fi fost complet inutil. Eu una nu cred ca am scapat pishu pe mine, dar mai conteaza? A ramas sa imi sun medicul azi, dar il mai las putin, sa se trezeasca…
Un aspect pozitiv, atitudinea celor doi tineri medici de garda, un baiat si o fata, a fost impecabila, de la modul de a mi se adresa pana la consultatia in sine, mi-au propus daca vreau sa raman internata dar au fost de acord sa plec acasa, apoi s-au oferit sa imi faca si un test de non stress doar ca sa ma conving ca e totul ok cu bebe. Se facuse 5 dimineata, n-am mai facut testul, nu aveam nici cea mai vaga contractie si-mi era deja somn.

In schimb portarul, asistenta… fara sa am ceva anume de obiectat, am simtit un sictir si o plictiseala din partea lor…

A, si inca ceva, faceam eu pe curajoasa… ecograful e langa sala de travaliu, cand am auzit gemetele de acolo mi-a cam trecut vitejia… si doamna in travaliu nici macar nu se manifesta zgomotos fata de ce am auzit altadata, doar ca mi-am adus aminte… wow, ce ma asteapta… si la alegerea mea, ca mie imi trebuie natural…

O duminica frumoasa!

Mami de Andra (18.02.2006) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput