Bv. lalitzuza!Hai anagel,silvi,ursulet!(56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

e posibil sa ai dreptate ane-maria si sa confuzez eu CIC cu prenatal.
Ideea e ca nu stium cum si in ce fel dar eu pt prenatalul din decembrie cand am stat acasa, am luat mai multi bani decata atunci cand mergeam la serv.
Inteleg ca sunt ceva scutiri, reduceri de impozit sau ceva de genul.
Anca - daca e asa, eu zic ca sunt luate in calcul.

in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

sunteti tare frumosi si linistiti. Si eu cred ca am sa folosesc intens prin casa scoica aia desi in mod normal e pt masina :)
Parca a mea e un pic mai curbata, nu asa dreapta ca a ta

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Am pus cateva poze cu NOI
https://picasaweb.google.com/115241595563205697259/FilipAndrei#

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Uau,cate evenimente
Felicitari noilor mamici, am citit foarte foarte repede, maine o sa citesc mai pe indelete sa ajung la zi.
Noi am fost la doctor, azi am intrat in 38 saptamani. Bebe sus,col inchis, placenta care il mai hraneste cu siguranta ceva timp. Parerea doctoritei e din nou ca nu nasc urmatoarele doua saptamani.
Asta este,m-am linistit O sa ma odihnesc si o sa va citesc in fiecare zi si o sa ma bucur alaturi de voi pana ne-o veni si noua sorocul.

Va imbratisez pe toate cu mare drag

+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

danneza- Pai sigur ca reiese, sunt pe fluturasul de salariu nu sunt bani la negru. La mine la serv nu se fac plati la negru . Serios acuma: La salariul de incadrare se adauga:
- bonusul de stabilitate,
- ore suplimentare (firma la care lucrez e in domeniul constructiilor si in perioada de vara am mai colaborat intr-un proiect pentru care am fost pontata suplimentar 2h/zi)
- alte prime

Si iese un brut total.
Acest brut total se foloseste ca baza pentru calculul cotelor la stat.

Mie mi s-ar parea logic ca acest brut total sa fie folosit si ca baza pentru calculul banilor din prenatal...

Ane-Maria - Ms de raspuns, te rog dc afli mai multe sapt viitoare...sa-mi spui si mie

36+ cu Eva Georgiana

Te tin la curent ,marti ma duc . :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui danezza

e posibil sa ai dreptate ane-maria si sa confuzez eu CIC cu prenatal.
Ideea e ca nu stium cum si in ce fel dar eu pt prenatalul din decembrie cand am stat acasa, am luat mai multi bani decata atunci cand mergeam la serv.
Inteleg ca sunt ceva scutiri, reduceri de impozit sau ceva de genul.
Anca - daca e asa, eu zic ca sunt luate in calcul.

Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

ai luat mai multi bani pt ca a fost luat in considerare salariul BRUT ;)

calculeaza si o sa vezi !
sara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Bun venti bulgarasilor de astazi! cred ca in curand vom fi odiseea bulgaroilor ce la copilasi mari se nasc.

Anca, indemnizatia pentru concediu prenatal se calculeaza astfel: 85%* media veniturilor brute pe ultimele 6 luni - contributia la CAS. Iar indemnizatia de creste copil este cea cu 75% din net.

MTHFR C677T Homozigot
+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina, pupaturi la pici, dar si tie.

Raluca, nu ai de ce sa te speri, poate nu patesti nimic. Eu la mara n-am avut nimic. Si e mai bine sa fi pregatita nu? Acum noi suntem patite, stim sa sarim cu un sfat :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Suzieq- Asta stiu.............Eu intrebam dc se ia incadrarea sau incadrarea + alte bonusuri,prime, ore suplimentare.........

36+ cu Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

alina - superbe pozele... mai ales prima!
alice - ce ma bucur cand mai aud si de povesti optimiste... eu ma pregatesc (cu teorie) cat pot de bine. vom vedea practica
dana - daca e mai curbata inseamna ca e cos auto... eu am vazut cos auto folosit in casa cu o perna in curbura de care spui tu pentru a ajunge la 180 grade si pentru a sta bebe corect

36+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alice, cum mai esti? Dupa ce am citit ce ai patit ma tot gandesc la tine.

Danezza Il tin in landou pe Filip. Pe Sara o mai tineam in scoica, pt ca nu aveam landou, dar acum ne plimbam cu bebe prin toata casa. E ca si cum ar fi in patut. Si chiar am impresia ca doarme mai bine in landou decat in patutul lui. Bine, eu nu pot deloc sa il car, ca e destul de greu, mai ales ca am de urcat/coborat scari..
Apropo, sunt tare multumita de caruciorul comandat in polonia. Abia asteptam sa il inauguram pe afara.

Mergem sa ii facem baitza lui bebe. Toti 3: tati il tine si il spala, Sara il spala si ea pe spate, iar eu le dau samponul si ma ocup dup aceea de toaleta(cremuit, sters ochi, urechi, nas, buric...etc)

noapte buna!!

Mazta Deci ajungi la 40 sapt?

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput