De acasa si de-aiurea....

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

. A existat o incercare de acest fel in viata mea si cand s-a pus masa-ntinsa cu neamurile si l-au injurat pe "jidanul" de Roman (pe Roman il injuram si eu ) si au continuat cu "bozgorii" m-am dus la baie s-am plans in pumni.

Eu sincer nu prea am intzeles parte asta,deci devii super sensibila la asemenea caracterizari,pentru ca normal consideri ca prin radacini apartzii lor,dar ...romanca te simtzi?

Ai plins si cind ai auzit vorbindu-se si caracterizindu-se Romania negativ?
Ca de fapt anterior spui ca nu apartzii nici evreilor ,nici ungurilor!

Sunt cam derutata !

Sa plang sau sa rad? Esti agresiva si lipsita de tact. A nu accepta jignirile duse unui grup etnic caruia apartin parintii mei nu inseamna a fi super-sensibila. Jidan si bozgor sunt injurii. Asa cum a folosi roman in loc de hot de buzunare e o jignire. Toate m-ar indurera. In plus si cand unii romani din US ii fac pe negri ciori...ii las balta instantaneu.

Atunci am plans pentru ca aceea urma sa fie familia mea.

Marina nu poti sterge pur si simplu postarile off-topic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

incerc un split, sincer nici nu mai stiu care postare mai e la subiect si care nu, sper sa imi iasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

vad ca Tanti Zavaidoc a cerut inchiderea subiectului si trebuie sa fiu de acord ca e probabil cea mai buna situatie. Pentru cine doreste sa continue discutia va rog sa deschideti un nou subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

incerc un split, sincer nici nu mai stiu care postare mai e la subiect si care nu, sper sa imi iasa...

Marina

Mergi la inceput