Clubul "babelor" FIV-oase 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Aadina ce unitate de masura ai la progesteron? nmol/l sau ng/ml?

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Fetelor cat tb sa fie prog in zi 2-3 pt a incepe FIV-ul? Tb sa fie mai mic de 1 da?

Aadina dc ai 1,95 nmol/l x 0,314= 0,618 ng/ml deci esti ok.
Factori de conversie: nmol/L x 0.314 = ng/mL; ng/mL x 3.18 = nmol/L.
Fii mai optimista , dr e foarte bun.

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Balanta probabil ca ai mai scris asta,te rog zi-mi si mie tu cu ce ai facut stimularea,ce protocol ai avut? Stii ca si eu am doar ov dr.deci s-ar putea sa-ti calc pe urme?
Adina chiar asa,te rog si eu fii mai optimista
fetelor,eu am decis sa nu mai iau unicorn,nu mai am timp,poate Doamne fereste la urmatoarea incercare,daca nu imi reuseste nici acuma.
si nu mai rideti de Aristica ca nu stie sa gateasca,e mititica saracuta,are timp sa mai invete

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sper, progesteronul l-am facut in z21, unde tr sa fie mult mai mare. Unitatea e nmol/l.Fsh-ul meu a fost mereu bun.
O fi bun medicul, insa comunicarea e fff proasta, si asta ma enerveaza la culme.Azi i-am trimis un email cu o intrebare scurta, prin care putea raspunde cu da sau nu. Ia ghici, mi-a raspuns? Nu. Sincer, nu am incredere in nici un medic. Nici de doamnele asistente nu am fost prea incantata, tot din cauza comunicarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

daniela, eu am avut protocolul lung: 14 zile de inhibare cu 0.5 ml Suprefact, incepand din Z21 . Apoi am inceput stimularea cu 300 Gonal+150 Menopur (doza mare, stiu), iar Suprefactul l-am redus la 0.3 ml. Stimularea a durat 11 zile, iar dozele nu au fost modificate.
Iti doresc multa, multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aadina scuza-ma ca te intreb, daca nu ai incredere si nu esti multuminta de ei, de ce vrei neaparat sa faci FIV-ul acolo ?
daniela eu am inceput sa gatesc la 40 de ani si inca "experimentez"
aristica poate facem un shimb de experienta

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Multumesc pt. incurajari
Stiu ca optimismul si increderea sunt importante, dar, eu personal, nu am fost niciodata o persoana optimista. Tot ce-am obtinut in viata, am obtinut greu, si in plus ma consider si foarte ghinionista

Mergi la inceput

qiao, fac fiv la ei, pt ca am dosar aprobat acolo, i-am considerat cei mai buni. Probabil e ff ocupat si nu da importanta tuturor intrebarilor pacientelor. Eu sper sa se revanseze, dupa ce incep efectiv. In prima etapa a fost f. bine, la dosar nu am avut nici o problema, medicul a facut totul. M-au anuntat imediat cand a fost aprobat dosarul, imediat mi-au trimis setul de analize,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Balanta multumesc mult,eu o sa fac protocol antagonist,300 repronex si 300 puregon.Ma ingrijoreaza putin puregonul,in sensul ca nu am facut nici o data,am facut doar gonal,dar am citit ca sint la fel,sper sa dea rezultate bune si sa fie bine pina la capat,ceea ce iti doresc si tie
Qiao eu tocmai am descoperit supele crema ,asa ca inca fac si eu experiente,si am inceput sa fac si prajituri, de plictiseala, cind sint singura in weekend-uri

daniela,

Mergi la inceput

Aadina poate nu a avut timp sa citeasca mesajele. Eu de cand m-am mutat la el sunt mai optimista, simt ca va fi ok de data asta. Ia Mg B6 ca nu e bine sa incepi FIV-ul asa stresata.
Progesteronul poate fi asa mic in zi 21 daca nu ai ovulat luna respectiva.

Legat de retete, de cand cu dieta mea bio am descoperit cat de buna este ciorba de linte E si ultra sanatoasa, are proteine bune pt oute

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput