Clubul "babelor" FIV-oase 2
Raspunsuri - Pagina 19
adrianaady spune:
Deci am nevoie de o vacanta am avut citeva zile la servici de groaza... uff sper sa treaca si sa vina zile mai bune. Pina atunci am pus pe "repeat" o melodie cu un baiat dragut si astept sa ma binedispuna....
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady sper de ce e cretisoara coagulanta? Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Daca dai cautare pe net dupa ''cretisoara coagulanta'' gasesti multe discutii, una din ele chiar aici pe DC la trombofilia. E recomandata dc ai CM abundent, e cicatrizanta si antihemoragica (din prospect).
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
samira33 spune:
hello girls
urasc pur si simplu cirorfleasca de afara.
nu-mi place sa umblu incotosmanata...cu caciula,fular,manusi,cizmoace...ante,etc etc.
adino,doamna...chiar si Samiroiu meu a intrebat de tine si ti-am pastrat loc langa el...da cum n-ai venit a ramas omu neconsolat.
io am o singura remarca de facut...daca vreodata te invita aristica la ea la masa....sa fuuuuuuuuuuuuuuugi sau sa mananci bine acasa...ca ne-a povestit despre talentele ei culinare si experientele din bucatrie cu pestele si ciulamaua gatite de ea...si pot sa afir cu tarie ca sotul ei este un erou daca se straduie sa manance ce-i "prepara" ea
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
cateodata imi ies ciorbele
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
aristico,Wild Yams se gaseste si in Romanika....si asa e...am vazut-o in Plafarul de la Hanul lui Manuk si la unu de la Piata Timpuri Noi...asa ca d-asta iti iei singurica.
http://www.naturashop.ro/wild-yam-p-960.html
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
aristico si am mai vrut sa-ti spun de ceva timp....pentru deficitul de faza luteala mai putem lua zinc.
Zincul ajuta la producerea endorfinelor si prg. in organismul femeii.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
hmmmm...ce ziceti de articolul asta???
http://natural-fertility-info.com/false-unicorn-root.html
spune ca e mai bine sa folosim variantele gen Vittex,DongQuai etc
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
si atunci nu mai iau Vittex si iau doar doar asta???
ooofff....
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
lyly_mar spune:
samiro,tu ma zapacesti de creier e bun/nu e bun unicornul din poveste?
io m-as duce la aristica la masa,ca precis are bere,dc nu ii iese pestele/ciulamaua