adenorinofaringita si tuse
Raspunsuri - Pagina 2
kitzy spune:
Irina eu am spalat ridichea, am taiat un capacel, am scobit-o si-am umplut-o cu miere si-am pus capacelul la loc. Sa lasi loc in ridiche de un deget ca se aduna siropul si o sa curga. Eu o pun intr-un castronel. Si o lasi asa la macerat 24 de ore intr-un loc cladut si dupa-aia siropelul il poti depozita la frigider ca altfel fermenteaza. Sa nu te astepti la miracole din prima zi, dar pe zi ce trece o sa vezi ca o sa fie mai bine. Eu i-am dat cate 3 linguri pe zi in perioada in care era rau si acuma ii dau preventiv cate o lingura pe zi.
theo_2004 spune:
Da! Ridichea neagra este si pt Theo remediul ideal in caz de tuse. Si functioneaza perfect de vreo 5 ani. Nu i-am mai dat nimic altceva de tuse cam tot de atata timp.
Eu o spla, tai un capacel la partea cu frunze. Scobesc cam cat un dop de apa plata, poate putin mai adanc si pun putina miere. Cam jumatate. In cateva ore se umple si iau siropul cu seringa de Nurofen. Si i-l dau. Pun iar miere si repet dupa cateva ore. Eu nu depozitez siropul. I-l dau pe loc. De 4-5 ori in primele 2 zile apoi cam de 3 ori. Dupa 2 zile mai tai o feliuta la capacel si mai scobesc putin. Se va vedea ca in 3-4 zile ridichea se stafideste. Iese sucul. Daca e cazul mai fac o ridiche. De obicei trece duse dupa o ridiche (cam 4 zile). Este buna pt orice fel de tuse. Cel putin la noi functioneaza.
Sanatate!
irinabobe spune:
gata vrea nu vrea azi are in program ridiche, incerc orice numa sa vad ca scapa de secretii si de tuse ca sunt rupta de oboseala si eu si el...
theo_2004 spune:
E f buna la gust. Cel putin asa zice al meu copil. Mie nu-mi place! Dar e buna la tuse!
eladea2005 spune:
confirm parerile...ridiche neagra cu miere...eu ii mai dau si Sinupret, e un sirop naturist, care fluidifica secretiile...e cam amar, dar cu putina miere/suc merge...sanatate!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
irinabobe spune:
am inceput ridichea de ieri. de tusit nu prea mai tuseste insa inca are secretii. se aude asa ca un harait cand rade. astazi mergem si la orl pt ca de vreeo 3 luni tot are nasul infundat, sa vedem de la ce o fi.