Aspirator cu spalare Zelmer
Buna ziua !
Ne bate gindul sa schimbam aspiratorul si tare ne-ar placea unul cu functie e spalare.
Am gasit urmatorul model: http://www.emag.ro/aspiratoare-cu-apa---uscate/aspirator-cu-spalare-zelmer-9195sk-3l-tub-telescopic-1500-w-hepa-rosu--p919.5sk?ref=nl&zone=box_46&unit=0.5&id=780
S-ar incadra in pretul pe care as fi dispusa sa il platesc. Dar nu stiu daca functia de spalare chiar e "pe bune" sau e un fel de pacaleala (sa imi lase covoarele fleasca sau mai stiu eu ce), daca marca este ok.
Daca aveti experienta in acest domeniu, ajutati-ma si pe mine cu o parere va rog !
Raspunsuri
sheherezada spune:
In momentul in care am hotarat sa iau un aspirator cu spalare erau doua modele:Zelmer si Gorenje.L-am luat pe Gorenje crezand ca marca e mai buna (si am auzit de ea!).Mare greseala.Este cel mai prost aspirator si ma tot gandesc ca daca il luam pe Zelmer era mai bine.Nu fac nici o recomandare.Dar indiferent ce marca te hotarasti sa iei fa o proba in magazin si vezi daca esti multumita de cum functioneaza, macar la aspirare ,ca proba de spalat nu o sa-ti faca nimeni.Al meu nu trage(aspira)aproape deloc.
Poze
Alex@Sara spune:
Noi il avem chiar pe impricinat,l-am luat in noiembrie.De spalat inca nu am spalat covoarele cu el(ca la sf lui septembrie am spalat covoarele in curte si inca nu au nevoie de spalare ),dar de aspirat aspira ff bine.Noi suntem multumiti deocamdata de el,si pretul acum e mai mult decat convenabil.Intr-un fel l-as incerca si pt spalat,dar cred ca trebuie detergent special,ca el are in cutie o doza sau doua de detergent si ceva antispumare (sau asta o fi sa il folosesti impreuna cu un detergent de covoare gen Vanish pt covoare /Carpetin si sa adaugi chestia asta.Nu stiu,trebuie sa ma mai docomentez si sper sa ia si proba asta,ca de aspirat,aspira ff bine,dupa cum am mai zis.
Acum al meu a luat si pt birou unul,dar normal,fara spalare dar cu filtrare prin apa si sunt multumiti de el.Parese ca ok marca asta Zelmer.
Sa il stapanesti sanatoasa,in cazul eventualei achizitionari
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
belleane spune:
Buna,
Noi am luat acum ceva ani (vreo 5 cred) aspirator cu spalare de la Philips. L-am folosit 1 data pe covor pentru ca buretele de la peria pentru spalare s-a desprins intr-o parte. De spalat nu a spalat bine, a intins parca murdaria pe covor. In schimb e cel mai puternic aspirator pe care l-am avut vreodata si nu scoate praf in urma lui. Am spalat cu el canapeaua de piele si una de piele ecologica si au iesit super. Pentru asta are alte perii fara buret. In general astea cu spalare sunt mari si grele. Al meu face si un zgomot asurzitor.
Cand achizitionezi un astfel de aspirator trebuie sa tii seama ca nu sunt profesionale. Deci nu sunt la fel ca cele folosite de firmele de curatenie.