Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

m-am intors de la inot cu ala micu

Luminel pai ce inseamna la tine job caldut daca deabia iti poti plati chiria si cheltuielile?
Un job caldut pt mine inseamna sa nu fie niciun stres la munca + un salariu suficient de mare pt chirie(eventual rata daca exista), cheltuieli si pus deoparte.

Lilly , mami de Julia (30.05.2008) si Victor (09.06.2011)

Lilly, sa fim seriosi, asta in Ro e un job "de vis"! rar gasesti asa ceva (mai ales tinand cont de chiriile si viata scumpa din Buc.); poate ca director de banca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Dana - ma sperii cu Norvegia asta a voastra - sa inteleg ca trebuie neaparat sa ne mai vedem si asta cat mai curand Remus al tau e super - eu am un urs mai putin comunicativ in casa si uneori imi vine sa ii inchid usa in nas, sa se duca si el cu niste baieti oricare la o bere Tot greul socializarii pe mine este (ma rog, imi fac treaba destul de bine, zic io :D in weekendul asta iar jonglam printre vreo 2 petreceri, una sau doua vizita, dansuri, shopping ... ) Noi am avea nevoie de un Remus sa il mai scoata pe al meu din rutina lui Dar na, voi fugiti si mai departe :p

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

hahaha, cred ca daca am sta mai aproape, ai ieshi tu cu al meu sotz la bere, si eu si bobo am ramane acasa cu copiii.

chestia cu norvegia este destul de serioasa. s-ar putea ca la urmatorul mos nicolae de m&m belgo-olandezi sa cam lipsim, din motive de distantza.
dar va asteptam acolo

dar lasa, ca ne mai vedem noi pana plecam. asta daca o sa plecam, evident. sa vedem ce zic norvegienii de cv-uri mai intai, apoi daca o sa ne cheme sau nu la interviu, daca o sa ne placa ce ne ofera sau nu. deci mai este.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Dana, sanatate multa la toata familia!
Intr-adevar impresionanta si povestea ta, ca si a lui Simonix (mama, ce "aventurieri" sunteti si voi) si toate celelalte!
Nicio experienta nu seamana cu alta, asa e, dar asta nu inseamna ca nu te poti inspira sau nu poti invata din fiecare! multumesc ca ne-ai impartasit-o si tie Simonix

Luminel, din ce ai zis, e clar: daca sotul tau isi da demisia si vine incoace, nu va descurcati toti cu 1 salariu. Nu e un scenariu plauzibil

Invers daca faceti, merge?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

teoretic, da! cu un pic de strans din dinti...la care sunt obisnuita toata viata asta am facut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

m-am intors de la inot cu ala micu

Din raspunsurile tale imi dau seama ca vrei sa pleci, doar ca ti-e frica de necunoscut,

Lilly , mami de Julia (30.05.2008) si Victor (09.06.2011)

aici m-ai cam nimerit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Danaaa - recunosc, vreau sa ies eu la bere Mai, deci trebuie sa gasim inca doi M&M pentru Craciunul urlator ... Sau sa ducem toi M&Mii de aici acasa la Moshu' (ma rog, nu chiar acasa, dar mai aproape :D).

Asta cu plecatul ... pana nu pleci si nu dai cu capu' tot nu stii Noi am avut sansa de a pleca inainte de plod, dar uite, eu schimbai radical tara cand eram gravida, tocmai pentru ca daca faceam plodul in Polonia parca vaz ca si acum erm acolo (ceea ce mie nu mi-ar fi displacut, sincera sa fiu, la ce frumos se dezvolta tara aia ...) Succesuri la hotarat!

Se vede treaba ca io am job din ala de vis am timp de palavrageli hmmm... (by the way, abia astept sa imi schimb joaba asta, e prima oara dupa muuulti ani cand detest locul meu de munca - tocmai pentru ca nu fac nimik inteligent aici si ma plictisesc - singurele zile minunate sunt alea de saleruri uf ... io nu eram asa mai io ma duceam la servis de placere !)

Simona cu Robert

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix
Se vede treaba ca io am job din ala de vis am timp de palavrageli hmmm... (by the way, abia astept sa imi schimb joaba asta, e prima oara dupa muuulti ani cand detest locul meu de munca - tocmai pentru ca nu fac nimik inteligent aici si ma plictisesc - singurele zile minunate sunt alea de saleruri uf ... io nu eram asa mai io ma duceam la servis de placere !)

Simona cu Robert

Poze cu noi toti

mai simo, nu poti sa la ai pe toate :)

uite, eu ma duc la munca de placere, dar a doua zi dupa ce iau salariu (sau mai bine zis la sf lunii, dupa ce se fac toate platile automate) parca "nu mai imi place" asa tare. intelegi tu ce vreau sa zic

eee, nu e dreac' chair asa de negru.

asta cu cheful de munca, na, vinerea e la nivel redus.

am uitat sa va zic ca ieri am fost la targul de carte de la rotterdam. m-am abtinut sa cheltui sub 100 euro. dar zau de nu imi venea sa iau toate tarabele alea cu carti pt copii acasa. sunt minunate.
si am stat numa vreo 2 ore. am fost pe fuga. si am luat vreo 20 carti, cred. numa pt copii si cateva culinare cu retete thai si indiene. mai e targul pana duminica. daca nu mi-ar fi teama ca ma bate soatza, m-as mai duce o data. evident ca gluemsc, nu ma bate el, dar trebuie sa ma infranez eu din a mai cheltui banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Foarte frumoase povestile de emigrare! DANA - tare-mi place de sotul tau, al meu e ca al lui SIMONIX.

STEFANY- felicitari pentru job! In sfarsit o sa am si eu o pila in sistemul de sanatate!

LUMINEL - din ce-am citit si am si vazut, din experienta personala, pot zice ca intr-adevar, la inceput e tare greu, mai ales daca ai si copii. Dar daca ai rabdare, peste cativa ani nimeni (sau aproape nimeni) nu mai regreta pasul facut. In Romania din pacate, ma intorc la 2 ani si-mi gasesc rudele si prietenii, oameni capabili, inteligenti batand pasul pe loc, ba chiar regresand, din punct de vedere financiar si nu numai.
In afara oportunitatile sunt mult mai mari. Da, e nesigur jobul de azi, dar (cel putin in Canada) dorm foarte linistita pentru ca oricand se gasesc solutii, oricand imi pot gasi altceva daca Doamne fereste ma da afara. Poate nu la fel, poate trebuie sa o iau putin de la 0, dar in ceva timp sigur am iesi la liman, mai ales pentru omul muncitor si hotarat. La un calcul simplu, numai cu ajutor social si traiesti cat de cat decent.
Acum nu mai vorbesc de oportunitatile piticilor - sansa de a trai intr-o societate normala (eu in Romania duceam lipsa de normalitate, acolo fiecare zi e o lupta acerba), intr-o societate civilizata, unde scara valorilor nu prea e data peste cap, sansa la un sistem de invatamant unde copilului nu i se taie aripile - toate astea sunt priceless.

Acum numai voi stiti ce si cum, daca pleci e important sa mergi hotarata si cu rabdare inainte, pentru ca greutati vor fi la inceput si trebuie sa fii pregatita. Tu iti cunosti limitele si esti mai in masura sa pui totul in balanta. Din punctul meu de vedere, sa fiu in locul tau, pentru mine numai o chestie ar conta - si anume sa fim impreuna, sa fim o familie. Ma uit la piticii mei si mi-e imposibil sa ne vedem despartiti chiar si temporar. Sa murim de foame, dar sa fim impreuna, asta e deviza noastra ca familie. Mie mi se pare ca voi pierdeti mult stand despartiti - doua chirii, doua randuri de cheltuieli, si aici si acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ALYSH - eu am avut un exemplu in familie, o fata care acum e mare, la casa si la jobul ei. Maica-sa a optat pentru Waldorf cand inca abia se implementase sistemul, imi aduc aminte ca toate neamurile i-au sarit in cap, ca n-o sa se integreze mai apoi in sistemul de stat, ca n-o sa ia la nici o facultate, etc. Si fata s-a integrat foarte bine mai apoi, ba chiar cu brio. Tin minte cum isi facea mama cruce, ca in loc sa invete si sa memoreze pe dinafara tone de informatii, cum faceam noi, ea desena si facea experimente, totul foarte lejer si respectandu-i-se ritmul si limitele, fara nici un fel de presiune. Si tot clatina mama din cap, ca vai de viitorul ei. Ei si acum e o tipa super, a intrat lejer la facultate, a terminat-o cu bine, in plus fata de noi astilalti gandeste out of the box cum s-ar zice, normal ca a plecat in strainatate unde s-a integrat repede si mult mai bine decat altii crescuti in sistemul clasic romanesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Ce de povesti frumoase au iesit la rampa!
Doloress, Lumi, multumesc, sunt extrem de incantata!
Lorich, au fost multe, asa-i dar te descurci pana la urma, cel putin Canada nu e tara care sa te lase sa mori de foame...
Desiree, ce bine zici tu de bacsisuri, nu era leafa cat era bacsisul, chiar ne puteam lua tot ce ne trebuia mai ales cand a venit copilul

Mergi la inceput

Fetelor, sunteti minunate! VA IUBESC!

Week-end placut!

Mergi la inceput