Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 21
Lilly79 spune:
Multumim de urari fetelor.Eu sunt mai bine, Julia e si ea mai bine, doar Victor suiera/fluiera cand respira si diagnosticul a fost bronsiolita.Facem aerosoli cu adrenalina pana vineri si sper sa nu fie nevoie de antibiotic.
Eu am noroc ca Julia e super cumintica si intelegatoare cand stam toti acasa, doar cu somnul de dupa masa avem de dus munca de lamurire.
Cand am iesit astazi la 14 cu copiii pana la pediatra (100m in spatele blocului) am crezut ca nu mai pot respira la ce vant si frig era.Brrrr, horror vreme fetelor.Unde e primavara aia cu floricele, soare, parculete?
am fugit, ca aud "iiiii", semn ca am stat prea mult la calculator ![]()
Sanatate multa tuturor.
Lorich spune:
Cleo super bancul, l-am inteles chiar si daca ai fost cenzurata, ai desteptii astia un bug in"cenzura"; deci fratilor m.u.ie.r.e nu e o prostie, e un subs. comun. feminin ![]()
Lily sanatate multa!!!!
Victoria_mami spune:
Cleo, da' poza nu ai recunoscut-o?
Ha?!
Eu v-am zis ca (m-)a injurat Victoria??? Vroia intr-o zi sa o scot afara pe leagan in curte. Erau -15C! Asa ca s-a dus suparata la daddy in dormitor si dupa o liniste de vreo 2 minute o aud: "P...a ma-tii azi!". (Edit: nici nu zice corect, zice "puda muntii azi") Am ras 5 minute singura, apoi am intrebat-o "Ai zis ceva?" Si ea a zis suparata: "NU! Vorbeam cu mine!"
Eu ii zic asa, dar niciodata la modul serios, doar asa, cu drag. De unde o fi priceput ea ca e injuratura, sa o zica la nervi???
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Mai fetelor, de vreo luna tot vreau sa zic si ma tot razgandesc, dar asa ma supara si ma revolta si ma... doare si hai sa va zic: a venit fiica-mea vitrega pe la inceputul lui ianuarie; a sunat sa ma intrebe daca poate sa vina sa-si ia cadourile de Craciun. I-am zis da, sigur ca poate veni. Si a venit... cu mana-n buzunar! Daca va spun ca nu i-a adus Victoriei NIMIC!!! Si nu am pretentia sa ii aduca nu-stiu-ce, ca sunt constienta ca nu au bani, dar macar o carte de colorat de la magazinul de un dolar, ar fi costat-o $1,13! Sau macar a doua zi ca tot i-am dat $100, putea sa mearga sa cumpere ceva... dar nici gand! M-a intrebat Daddy ce i-a adus sora-sa si i-am zis ca nimic, nu-i venea sa creada. Am zis ca gata, am terminat-o cu ajutatul, ca tot a plecat si cu bani si cu o plasa de mancare (ca tot imi pare rau de ea), dar de acum incolo, de Craciun nu mai capata nimic. De ce ar primi/astepta ea la 20 de ani cadou dar la sora-sa nu se gandeste ca poate ar trebui sa-i aduca un cadou de Craciun!
Asa ca de acum incolo, UN singur cadou ptr. cea mica si ptr. ei nimic!
_
22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Alex@Sara spune:
helou,dragelor
.Va mai amintiti de noi?
Eu va mai citesc dar la postat sunt mega restanta
,dar nu am ce face,ca am inceput anul in forta..incerc sa ma transform din balena in sirena si am programari peste programari
(glumesc,doar electrosocuri si impachetari si pilates )si cum ambele sunt la cuca macaii de mine,fac mai mult pe drumuri decat stau pe acolo 
.
Acum am intrat ca am citit ce a scris mami de Victoria
,si sa " ma racoresc "si eu putin...sa zic de cumnatelul meu scump si drag,care de cand am copiii nu le-a luat nimic,nimic,dar nimic...in conditiile in care stam in aceasi curte
.Ba,sa nu mint,o singura data a mers cu Alex pana la magazin dupa paine si i-a luat o ciocolatica cu rom..,,,atat,in aproape 6 ani jumate cat are Alex .Si la nici un botez nu a dat absolut nimic .Doamne fereste,nu avem nici o pretentie,dar macar un plus,de amintire ceva..nimic.In schimb,noi la fiecare sarbatoare.plus de ziua lui ii cumparam cate ceva si nu face nazuri,nooo,din contra .Acum,anul de anul trecut e impreuna cu cineva,pe 14 decembrie a fost ziua ei,i-am luat cadou,de Craciun le-am facut cadou amandurora,si ei de Revelion,noaptea la 11 jumate au plecat in Piata Universitatii apoi la parintii ei,fara macar sa isi bage nasul pe la noi sa ne zica pupati-ne undeva daca nu un La multi ani.Asta,desi ne promisesera ca vin macar o ora si la noi la masa,si eu m-am muncit de mama focului sa fac de toate.Bine oricum faceam de toate,dar in cantitati mai mici.E singura noastra ruda apropiata,nu pot sa nu-i iau si lui cate ceva cu diferite ocazii,dar si el ar putea macar o data/an sa vina cu o jucarioara cat de kica,chiar si breloc de chei,sau un dulce ceva la nepotii lui(pe care culmea,cica ii iubeste de numa 
)
Uff,m-am descarcat aici,sper sa nu va fi plictisit cu "problemele" mele,dar cand vad atata...niic nu stiu cum sa ii zic,zau ca mi se ridica parul in cap
Va pupic pe toate si pe toti copilasii si va urez sa treaca crocobaurii tutror cat mai repede.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
Victoria_mami spune:
Lumi... nu stii cum sa-i zici? Eu ii zic egoism si pura indiferenta si rautate. Dar egoism crunt, in primul rand. C. nici macar nu s-a gadit ca ar fi trebuit sa-i ia cadou sora-sii de 3 ani, pana cand am intrebat-o eu de cadou (m-am saturat sa o tot 'protejez', de zi incolo ii spun clar in fata de nu-mi convine). S-a balbait! A zis "i-as fi luat... o sa-i iau... ii fac eu ceva, o jucarie, dar nu acum ca am comanda ptr. altceva...' (ea face tot felul... tricoteaza, etc). I-am zis sa nu-si cheltuie banii, ca Victoria e ok si fara jucaria aia care ar veni (daca vine) prin martie 
_
22.05.2008
VICTORIA
YLARI spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat, am tot fost bolnavi si noi, muci, tuse ingrozitoare, Eva si febra, mi s-a stricat laptopul, am uitat sapt trecuta inainte de ninsoare incarcatorul de la mobil la sv asa ca am ramas fara net vreo 5 zile, etc...
Va tot citesc de cateva zile ca si la sv am muuuuulta treaba, va pup p toate vad ca mai sunt bolnaviori va doresc sanatate multa. Eva acum e bine, e in a doua sapt de stat acs asa ca ma gandesc cu groaza cand o voi duce la gradi iar. Pana una alta o tin acs cu frigul asta de afara prefer asa.
Eu sunt ok, bb mic la fel am inceput sa il simt miscand in fiecare zi si asta ma linisteste mult, pe 17 suntem programati la morfologie. Abia asteeeept!!!
Imi pare rau ca pur si simplu nu am avut timp sa mai scriu in ultima vreme, dar promit sa recuperez dupa ce intru in prenatal. Am sa intru cat de devreme pot, nu ma mai duc ca nebuna pana la 37 sapt cum m-am dus cu Eva ca nu se merita, in plus vreau sa mai stau si cu Eva, o sa o tin acs inainte de nastere, sau o sa o iau la pranz, vreau sa stau si cu ea mai mult.
Despre Eva ce sa va mai spun, e o scumpa, vorbeste non stop, se joaca cu figurinele (are strumfi muuuulti si animalute domestice) pe care le tot aranjeaza intr-o casuta, se joaca de-a gradinita, coloram, bricolam diverse (am facut decoratiuni ptr bradul de Craciun pe care le-am dus la gradi) ne jucam de-a serbarea si spunem toate poeziile si cantecele pe care le stim si muuuulte alte chestii.
Zilele trecute zdranganea pianul si i-am zis sa o lase mai usof ca ma doare capul si am intrebat-o ce canta si mi-a raspuns ca melodii de dagoste looool
E soacramea aici si ma ajuta cu mancarea, spalatul, cand vin de la sv sunt numai buna de jucat cu fi-mea
Va pup pe toate am sa incerc sa mai scriu dar mi-e tare greu...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si 
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Luminel spune:
'neatza! poftiti la 
Ylari, ma bucur ca ai mai scris! chiar iti facusem o strigare acu cateva zile!
si voi ati fost bolnavi!? mama, cati crocobauri!!! nu trebuiau sa moara de la gerul asta?! bine ca sunteti bine acum! si ma bucu rca te intelegi asa bine cu Eva!
Tiza, la cumnatelu' e vorba de egoism si nesimtire! eu asa zic!
poate ar trebui sa-i dai peste nas! sa-l aduci in "simtiri"![]()
deseara o las pe Cris la cresa peste noapte! am uitat sa va zic ca si saptamana trecuta am lasat-o doua nopti ca sa nu o caram prin viscol; si n-a avut nicio problema
asa ca daca tot a reinceput ninsoarea si vantul, ne-am hotarat sa o lasam si la noapte (ca maine oricum tre' sa o luam) si asa sta si frate-su' linistit o zi!![]()
Nadia, ziceai ca nu o inveti romaneste pe Victoria, dar totusi vad ca a inceput ea singura sa invete! si a inceput bine, cu injuraturi![]()
sunt prin zona, cu ochii pe voi!
Alysh spune:
Buna dimineata si de la noi,
Iar a venit vajgau'. Ce ne facem?
Inca o saptamana de temperaturi cu multe minusuri si ninsoare....sper sa ne lase acasica, sper.
Lumi, wow, o lasi peste noapte??? Esti tare, eu n-as putea...imi place sa-i stiu langa mine noaptea sau cel mult langa mama.Dar asa is eu, sufar de mamoshenie![]()
Vlady s-a prezentat mai bine la gradi. Ieri parca dimineata lasasem un copil si la pranz am luat altul: vesel, cu zambetul pe buze, bucuros ca ma vede, povestitor, etc
. Aseara ne-am jucat mult cu plastilina, am creat tot feluld e personaje, printre care si un stegozaur de care a fost foarte mandru. N-a avut chef de povesti a vrut tot felul de desene....hmm, asta nu-mi prea place ca stiu ca la bunici a stat mult la desene si acum s-a obisnuit asa. Il las, nu-i problema, dar astept cu nerabdare sa iesim in parcuri muuuuuult, mult!
Cam atat despre noi....fetele, cine schimba capitolul ca eu habar n-am. Poate ne faceti si noua un training intr-o zi![]()
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Lumi, wow, o lasi peste noapte??? Esti tare, eu n-as putea...imi place sa-i stiu langa mine noaptea sau cel mult langa mama.Dar asa is eu, sufar de mamoshenie |
nici mie nu mi-a fost usor la inceput; imi faceam probleme de constiinta; dar m-am gandit la binele ei, sa nu mai mearga prin viscol; si daca am vazut nu nu e afectata, am lasat-o si a doua noapte. si recunosc ca mi-au prins si mie bine doua seri linistite