Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 20
Luminel spune:
'neatza tuturor!
poftiti la 

sa aveti o zi perfecta! insanatosire rapida tuturor bolnaveilor!
belleane spune:
salutare,
Sanatate, sanatate tuturor!!!!
Oare noi cum sa-ti spunem de-acum incolo? Nadia? sau mami_victoria?
Ma bate gandul sa scap si eu de capslock-ul asta. pe ce adresa ai scris?
Alysh spune:
Neata scumpelor,
Suntem un pic mai bine. Urata viroza, la Vlad in grupa vin doar 5 copii. Azi l-am dus si eu dupa o saptamana de bolit pe la bunici, in care rasfatul s-a ridicat la gradul maxim cu putinta. Nu stiu ce-a fost cu el dar era f rautacios si aseara cand a venit acasa, cred ca s-a razbunat ca nu vroia sa plece de la mama.
Azi la gradi la fel, n-a vrut sa spuna Buna ziua. Apoi au venit 2 baietei sa-l intampine cu bucurie ca s-a intors, el le-a intors spatele incruntat si s-a bagat intre picioarele mele, apoi a inceput sa urle 

Nu stiu nenicule, dar si cartile astea de psihologie tb interpretate cum trebuie. Mi s-a intarit convingerea ca au atata nevoie de niste repere copilasii astia, de niste limite. La mama a facut put si simplku tot ce i s-a nazarit: n-a vrut sa doarma , n-a dormit, a vrut dulce in loc de mancare, a avut, a vrut sa stea 5 ore / zi la desene a stat, a vrut sa intre cu bunica la baie ca altfel face criza, a intrat. Asta e, mama il iubeste.......nu gasesc cuvantul: dumnezeieste, fara limite si asta ma bucura pentru ca eu n-am avut parte de bunici. Si tre sa fie tare bine sa te rasfete o bunica atat de tare! Dar iata, consecintele sunt pe masura. Mama nu stie sa-i spuna NU si copilul incepe sa se rataceasca......
Dar ne revenim noi.
Sanatate multa si mucutilor bolnaviori de aici de pe forum, hai sa mai ninga o data, de doua ori si apoi sa vina primavara fara bolesnitze![]()
belleane spune:
Aly: si Elena a plans si ieri si azi la gradi. Dar un plans foarte puternic si serios de ti se zburleste pielea. Totodata noi n-am mai reusit sa le punem in pat mai devreme. La 10 mi se pare tarziu, uneori chiar mai tarziu. 
Am multe teme de corectat, facut mancare, mancat, joaca, baie.
Elena a inceput engleza la gradi, ma bucur ca stie o gramada de cuvinte si cantecele.
Mie-mi pare rau ca e zapada dar e un frig de behai. Astept sa mai scada gerul sa iesim si noi cu saniile.
Luminel spune:
Aly, depinde de bunici; soacra-mea nu e deloc genul mamei tale; n-as avea nicio grija de rasfatz
(bine ca nu e cazul); in schimb mama stia si sa rasfetze dar si sa puna niste limite unde era cazul! ce-as vrea sa fiu si eu ca ea![]()
Lorich spune:
Eu cred ca rasfatul asta crazy-crazy nu e asa un lucru rau. Iti dai seama ce minunat se simte Vlad? sau oricare al copil? Insa devine rau-rau de tot daca parintii stau cu bunicii rasfatatori, daca copilul sta prea mult la bunici, da ...se pierd limitele, limite foarte necesare copilului. Dar asa, vizite, ore, weekenduri, eu zic ca asta e rolul bunicilor.
La noi, tot cam asa face si mama...oaileiii ce rasfat pe Robert, mai ales. Dar noroc ca nu stam mult cu ea. De sarbatori daca nu mi-am auzit de-alde "lasa-l mama, ca-i miiic si el!!" Si astia mici imediat simt si profita la maxim. Dar stiu ca fix asa am crescut si eu.
Reallaura spune:
Toata lumea vad ca boleste.
Sanatate tuturor, nu ma mai vait atunci. sanatate in mod ecial lui Lilly ca e cu bb mic si Victoriei!
Alysh scumpo, cred ca nici eu nu prea stiu sa pun limite...dar intr-adevar, cand e vorba de sanatate, ma mai impun- adica nu dulciuri si pastrat somnul peate zi...hai sa va faceti bine!
Lorich, si tu, Lorich?
lasa ca te-am vazut si pe tine cu ce mancaruri imi umbli!
Cleo am inteles. Stiam de pangasius ca e naspa, nu si de alt peste... Cu telina, ce ziceam, daca nu aveam multe legume taiam doar telina fideluta, o innabuseam bine cu bucatele de pui si soia si aia era.![]()
Victoria_mami spune:
Belle, completeaza formularul asta:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2226
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
cleo78 spune:
sa ne vezi Nadia, cum venim undercover toate, a? 

mai recunoaste-ne de poti ![]()
edit cu un banc educativ:
-Du-te si mai cumpara bere!, zice Ion catre Maria.
-Dragul meu, poate imi zici si cuvantul magic?
-Hocus-pocus tu mai m u i ere, mars în fuga dupa bere!