Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Am pus o punga de amestec de legume cu brocoli, parca bonduelle royalmix in care era si conopida, morcov. Am fiert cu putina apa si sare, apoi am pus putin unt si condimente. Le-am mai bucatalit sa incapa mai bine.Am facut acelasi sos, le-am umplut si am pus cascaval amestecat cu f putin parmezan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Mergi la inceput

Cleo: avem nevoie de cafea dupa atata gheata.

Ma duc la McDonald. Am o petrecere de pitici si ma bag si eu la ceva de pe acolo. Doar nu degeaba merg maine si poimaine la sala. Ore cum nu reusesc sa dau imediat jos tot surplusul?

Mergi la inceput

desiree, am vazut ca ai scris pla alt subiect de fluctuatiile glicemiei. Sper ca sunteti bine acum, si acasa.

Hai sa zic ce concluzie am tras din cartile lui Montignac: conceptul de glucide cu eliberare prelungita, ce se gasesc in: tarate mixte, secara/orz, migdale, paste cu faina intregrala dar fierte al dente,orez integral/salbatic fiert al dente, piinici cu seminte, marmelade sans soucre etc. Explicatia lui este: zaharul, faina alba, cartoful etc. ridica glicemia rapid. F. rapid, si f. sus. Apoi coboara... repede, si prapastios.
Nu am citit tot ce ai scris si povestit, am vazut doar undeva ca intrebai.

Un lucru care atrage atentia, este ca mancarea prea gatita iar nu e buna pt glicemie: prin fierbere prea mare glucidele se descopun si devin mai usor de asimilat pt corp, asadar ajung toate rapid in sange.

P.S. Montignac interzice consumul glucidelor rele (amidon, zahar).

Edit: Belleane, ia mana de pe cartofi .

Mergi la inceput

Eu deja imi odihnesc burtica dupa. Am mancat la birou in timp ce urmaream un filmulet in care Jamie Oliver arata ce grozavii contin hamburgherii de la mac. Eu n-am putut sa spun decat ca a fost foarte foarte mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

desiree, am vazut ca ai scris pla alt subiect de fluctuatiile glicemiei. Sper ca sunteti bine acum, si acasa.

Hai sa zic ce concluzie am tras din cartile lui Montignac: conceptul de glucide cu eliberare prelungita, ce se gasesc in: tarate mixte, secara/orz, migdale, paste cu faina intregrala dar fierte al dente,orez integral/salbatic fiert al dente, piinici cu seminte, marmelade sans soucre etc. Explicatia lui este: zaharul, faina alba, cartoful etc. ridica glicemia rapid. F. rapid, si f. sus. Apoi coboara... repede, si prapastios.
Nu am citit tot ce ai scris si povestit, am vazut doar undeva ca intrebai.

Un lucru care atrage atentia, este ca mancarea prea gatita iar nu e buna pt glicemie: prin fierbere prea mare glucidele se descopun si devin mai usor de asimilat pt corp, asadar ajung toate rapid in sange.

P.S. Montignac interzice consumul glucidelor rele (amidon, zahar).

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Am vrut sa scriu acu' o ora jumate... si nu m-a lasta, mi-am cam pierdut ideea. Suntem acasa, Cleo. Suntem bine, deocamdata o trezesc sa ii dau amidon la 2 dimineata. Am citit ce ai scris, dar, culmea, amidonul e cel mai recomandat ptr. ca se absoarbe foarte lent si dureaza cca 6 ore.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

desiree, multa sanatate.
Ma gandeam,la voi in canada nu sunt homeopati?. Nu stiu daca fac minuni, dar poate o combinatie de plante/granule/extracte care sa ajute la echilibrare.

Eu fusei la shopping. ceva la mara, atze, pantofi la mami - poate port si eu fusta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

desiree, multa sanatate.
Ma gandeam,la voi in canada nu sunt homeopati?. Nu stiu daca fac minuni, dar poate o combinatie de plante/granule/extracte care sa ajute la echilibrare.

Eu fusei la shopping. ceva la mara, atze, pantofi la mami - poate port si eu fusta.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Am fo' la 1. A incercat sa ne dea ceva (nici nu era sigur ca ajuta) si oncologia nu-mi da voie. Se bate cap-in-cap cu chemo...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nadia draga va pup, cum mai sunteti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza!

mai beti la pranz? eu da

mmaaama, ieri nu a scris nimeni nimic!!!

rusinica!

da, Nadia, cum se simte Victoria? sper ca e bine acum

fetelor, ati iesit afra ieri, azi.. pe gerurile astea?

eu de miercuri n-am mai iesit deloc afara m-am saturat de stat in casa 9e fost binevenit miniconcediul asta fortat din cauza de autostrada blocata) dar ce e prea mult strica; doar ca acum nu am curaj sa ies; eu suint o friguroasa de fel si ma mai sperie si astia de la meteo cu temperaturile lor

uitasem: o pt Inais; nici ca puteai grai mai frumos si mai adevarat....
in caz ca v amai intereseaza: m-am mai linistit si decis: o sa plecam....dar in august dupa nunta nepotului meu ( tre buie sa o vad poe sora-mea soacra mare)...sper sa fie ultima decizie pe care o iau in privinta asta, ca deja devin ridicola

va pup!

Mergi la inceput