Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Titi, nu stiu ce sa zic, dar mi se pare dubios de mult si ieftin... Pe al meu scrie "migdale dulci presat la rece" si a fost 100 de ml vreo 27 de lei, la Plafar. Cam asta era zona in care se invartau si preturile fetelor, unele chiar mai mari...

Diana 25+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Fetelor ce spuneti ar fi bun:
http://www.driedfruits.ro/index.php?route=product/product&path=57&product_id=270

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 26+ Robert Aaron

Ramona treaba cu uleiul sta cam asa, cele mai bune proprietati le are cel presat la rece, care este mai scumputz...eu am gasit la Plafar si e ambalat la 10 ml...am mai cumparat din inertie tot de acolo unul la 100 ml produs de Herbavita, dar abia acum cand m-am uitat pe eticheta am realizat ca nu specifica cum e obtinut, deci nu am certitudinea ca e prin presare la rece.
Despre produsul din link cred ca nu e obtinut prin presare la rece pentru ca e f f ieftin.

Elena 20+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

fetelor, la noi in judet, TOTUL e pe pile. Sunt putine posturi, multi candidati..
Am participat la multe interviuri, am dat teste, le-am luat, mi s-a promis ca ma suna peste o saptamana, dar nu am primit nici un raspuns.
Mi-am luat inima-n dinti si am sunat eu : "Ne pare rau, postul s-a ocupat", eu ce sa inteleg de aici? Sau mergeam la interviu si-mi spuneau ca sunt calificata pt post, dar nu am experienta necesara. Poate in orasele mai mari conteaza scoala si calificarea, aici nu.

Irina 25+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Multumesc dragelor, sunt tare mandra ca smecherasul meu e sanatos, si ca iar sta cu mainile pe capusor( fotomodelul lui mami).
Masina de spalat vase am si eu, sotul a insistat sa luam.Tot el o foloseste, eu o sg data m-am incumetat si cand era gata, toate vasele erau pline de grasime( uitasem sa pun detergentul).In schimb, tot ce e de plastic miroase ciudat( numai eu simt...ciudatenia, ceilalti au spus ca e un miros normal, de detergent- facusem sondaj la toti care au venit in vizita). Acum nu mai pun solutia de stralucire si parca e mai bine. Totusi, sotul meu are dreptate, e utila masina, mai ales ca nu mai am grija vaselor( cand vine si bebe sigur nu voi avea nici timp).

Mihaela21+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Va astept in casuta nouaaaaaaa!

Capitolul 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Bine v-am gasit!
Ma alatur si eu grupului vostru vorbaret. Sunt si eu o viitoare mamica de baietel cu DPN-ul pe 4 Mai. Daca prima parte a sarcinii am fost ca o floricica, n-am avut nici greturi nici alte probleme, deja dupa 20 de saptamani am inceput sa simt micile neplaceri ale sarcinii contractii, insomnii, oboseala in exces si o prietenie buna cu toaleta iar cel mai tare impactul intelectual (parca de la o vreme sunt picata din luna, ma concentrez greu la serviciu, etc) si emotional .
Dar toate astea vor trece cand va veni bebe.
Multa sanatate pentru voi si bebelusii vostri,si desi nu am foarte mult timp, am sa incerc sa tin pasul cu voi si discutiile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeira spune:

ramona, m-am mai linistit un pic in legatura cu vorbitul lui. e totusi frustrant si pt noi dar si pt el, pt ca se vede clar ca vrea sa ne comunice ceva, gesticuleaza, are intonatie in 'tatatatatataaattata' lui, dar nu poate inca articula anumite silabe. asta e, mai asteptam...
eu una, abia astept sa am cu cine ma 'certa'. deja nu mai am loc de el cand fac treaba (imi ia mopul din mana si incepe el sa frece, isi trage singur scaunul langa chiuveta si se balaceste pana face apometrul infarct, imi umbla in oale prin frigider, etc) si astept sa-si si exprime opiniile :)

mai are cineva placenta anterioara? eu tot incerc sa-mi conving dr. sa ma lase sa nasc normal dupa cezariana, dar imi frange aripile de fiecare data - regulamentul maternitatilor din romania, si in special a celei din ploiesti, este de a trece direct la cezariana, fara alte discutii. in plus, faza asta cu placenta anterioara ar fi un punct in plus in fav cezarienei. uf....

Mergi la inceput