INSEMINARE 85
Raspunsuri - Pagina 3
Andra_C spune:
Ela, acum am citit, imi pare tare rau! Nu ma pricep la stimulare, dar stiu ca ai dat f mult pe tratament, nu inteleg cum de nu ai avut niciun folicul pe ovarul care trebuia. Nici nu stiu ce sa-ti zic, crede-ma! ce urmeaza sa faci in continuare?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 20s+
ela_ella2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Ela, acum am citit, imi pare tare rau! Nu ma pricep la stimulare, dar stiu ca ai dat f mult pe tratament, nu inteleg cum de nu ai avut niciun folicul pe ovarul care trebuia. Nici nu stiu ce sa-ti zic, crede-ma! ce urmeaza sa faci in continuare? ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 20s+ |
Buna Andra, inca nu am hotarat, deocamdata vrem sa mutam dosarul la Giulesti, unde nu sunt costuri aditionale foarte mari, doar crioconservarea, apoi sa vedem luna urmatoare daca am folicul pe dreptul fara tratament, posibil sa fac IA pe natural. O sa ma duc la cm urmator in ziua 11 la eco, daca simt ca se dezvolta ceva pe dreptul. Am auzit cazuri cand a produs luni la rand doar un ovar...de asta nu as mai lua tratament din nou...
Cam atat, in rest sunt ok acum, noroc cu weekendul care l-am avut ca ne-am vazut cu prietenii si am trecut mai usor peste...Pupici
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
ela_ella2003 spune:
citat din mesajul lui gabyv Multumesc Ella, din pacate nu mai sunt asa de optimista, sper si eu sa nu stau mai mult de 4 inseminari, nu de alta, dar atat am finantare. Desi de atata de mult timp "incerc" incat ... |
Te cred si stiu ca e greu si din punct de vedere emotional si financiar, dar trebuie sa crezi cu tarie in visul tau si stiu ca DD nu te lasa la greu.
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
lauricea2002 spune:
Am fost la dr Moisa azi. In ziua 11, E = 8mm si multipli foliculi mai mari de 14 mm. Test de ovulatie negativ, fara glera. Ii mai las pana luni, sa vad ce mare branza fac.
gabyv spune:
Un pahar de vin ajuta la glera...Succes, pana la urma eu zic ca destul de bine, se putea si mai rau
Faci si ceva provocare?
Voi cand luati in seama prima zi de cm efectiv? Cand aveti ceva pe hartie sau cand se vede bine? Eu mereu sunt confunza...
anilisa spune:
Buna fetelor!Am fost la dr sa vad ce si cum e cu puregonul si pana la urma am lamurit-o eu mai mult pe ea,partea nasoala e ca nu gasesc tratamentul si eu am terminat ieri duphastonul,ceea ce inseamna ca pot veni oricand uratii in termen de max 4 zile si daca nu gasesc la timp se mai duce o luna:(...luna asta nu prea am sperante la bebe
anilisa spune:
Gabyv prima zi de cm se considera ziua in care apare prima sangerare,cel putin asa mi-a spus mie dr pt a sti cand sa incep tratam pt stimulare
gabyv spune:
citat din mesajul lui anilisa Buna fetelor!Am fost la dr sa vad ce si cum e cu puregonul si pana la urma am lamurit-o eu mai mult pe ea,partea nasoala e ca nu gasesc tratamentul si eu am terminat ieri duphastonul,ceea ce inseamna ca pot veni oricand uratii in termen de max 4 zile si daca nu gasesc la timp se mai duce o luna:(...luna asta nu prea am sperante la bebe |
Pai vezi ca Puregon nu se mai produce, asa ca vb cu doctorul sa te treaca pe Gonal si cat mai repede, ca la noi deja nu se ai gaseste nici din ala prin farmacii. Farmacista spunea ca acum cum toti s-au trecut pe Gonal, e cam criza si cu el.
De pe 1 feb incep si eu injectiile , cu forte proaspete in noul an
anilisa spune:
Asa am auzit si eu cand am facut comanda de Puregon,ca nu se mai fabrica.Ca sa ma schimb pe Gonal ar trebui sa mai fac un drum la Iasi ca acolo am dr,pentru o noua reteta.Farmacista mi-a zis ca mai cauta,sper sa gaseasca pana in a 2-a sau a 3-a zi a cm.Deocamdata nu am nici un semn ca vine,dar sigur maine apare ca ar fi a 4-a zi dupa ce am terminat duphastonul.
QiaoBing spune:
anilisa mi-am aruncat un ochi pe aici sa vad ce mai fac fetele si vad ca nu gasesti Puregon. Nu am avut timp sa citesc ce ti-au raspuns fetele, asa ca daca repet ceva, scuze.
Eu am facut in ianuarie stimulare cu el si am gasit la Sensiblu. Du-te la ei si roaga-i sa iti aduca daca nu au la tine in oras. Poti sa verifici pe site daca au. Daca nu gasesti, vorbeste si cu fetele de la FIV-uri, unora le-a mai ramas. O sa fie insa o problema cu transportul daca nu sunt din oras cu tine pt ca trebuie tinut la frigider.
Se gasesc fiole de 300, sau 900 UI si iti trebuie si pen pt injectare. O fiola de 300 UI e 512 RON (daca ai card la Sensiblu primeste 10% reducere), nu stiu cat e cea de 900 UI si nici pen-ul nu stiu sa iti zic este pt ca mie mi l-au imprumutat de la clinica.
Dintr-o fiola de 300 UI poti sa faci 7 injectii de 50 (are o marja de peste 75 UI peste cele 300) Daca tie iti trebuie doar 10 injectii ia 2 fiole de 300 UI (sper ca e mai avantajos la pret decat 1 de 900 din care ai arunca f mult)
E f usor de folosit. Pen-ul seamana cu un stilou in care pui fiola ca pe un cartus. La fiecare injectie reglezi ce doza trebuie sa faci (are o gradatie), atasezi acul (care extrem de fin), infigi, apesi pe piston si se injecteaza exact atat cat ai programat, fara gresala. Pui pen-ul in cutie si inapoi in frigider si il folosesti in ziua urmatoare. Ai grija sa il scoti cu ceva timp inainte sa ajunga la temperatura corpului.
Mult succes.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)