INSEMINARE 85
Raspunsuri - Pagina 15
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evaioanna Buna fetelor, Nu am fost foarte activa pe forum, am avut cam 3 topicuri unde am postat la un moment dat insa de citit am citit mai multe. Vroiam sa le spun celor care isi aduc aminte de mine (mi-am schimbat ID-ul de forum, vechiul era adipink 2000) ca am reusit sa raman insarcinata natural, si asta in timp ce alergam sa ne completam dosarul pentru fertilizarea in vitro prin programul de la stat. Eu aveam o forma usoara de SOPC (in care ovulam singura), sotul avea spermograma fluctuanta; in rest nu am descoperit alte probleme, incercam sa avem un copil de 3 ani si jumatate, timp in care am facut multe analize, HSG, Instilatii, histeroscopie, am fost la Sovata iar in noiembrie facusem o inseminare care nu a prins. Nu va pierdeti speranta cele care inca nu ati reusit, minuni exista! |
Eva o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!! felicitari
Nici nu sti cat de mult ma bucur, ne-ai dat o speranta ca se poate.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
sunshine4ever spune:
Maria ca sa iti dau vre-o adresa de mail te rog sa iti activezi PM.
Legat de dr sincera mie mi-a placut fff mult, ca inainte de toate a fost om cu mine , ceea ce in altii nu am gasit pan acuma de 6 ani.
Dar si la a doua pierdere aceas raspuns am primit si eu ca nu e nevoie de invevstigatii pentru ce am pierdut de doau ori. Pe langa trombofilie pentru care eu de la mine putere am introdus clexanul ca dupa dansu nu era nevoie, aveam si endometru de 7mm care la fel i-am spus ca este micuti dar pt el a fost suficient....
Sincera toate asta nu mi-au placut si de aceea l-am schimbat.
Ii drept ca cele doau sarcini mi-au reusit la fiecare inseminare cu el, apoi dupa ce l-am schimbat nu am ai avut rezultat...dar eu zic ca asta e si de noroc, si cum a vrea DD.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
sunshine4ever spune:
Da, am observat si ti-am trimis raspuns la al tau mesaj.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
MariaBcf spune:
De cate ori ai fost la Eco pana la IA , ce tratament ai facut pt spargerea foliculilor? Cu stimulare ovariana sau fara a fost prima IA?
sunshine4ever spune:
Maria ti-am trimis PM si cu adresa de mail si cu adresa de mess.
Eu am facut stimulare cu Clostilbegyt 2tb/zi din z3-7. Apoi cand a considerat ca sunt destui de mari am facut Brevactid pentru spargerea lor si la 12 h o data a fost max 24 am facut inseminarea.
Am fost de doua ori la eco ca apoi a urmat IA.
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,3/zi
Andra_C spune:
Adipink, va fi totul bine, vei vedea. Are Doamne Doamne grija de sufletelul tau! Chiar te rog sa-mi spui cum evolueaza sarcina, eu mai am mult pana cand nasc (sper)
Maria, intreba-ti medicul de analize, eu nu ma pricep. Din auzite pot sa-ti spun cateva:
Rezistenta la proteina C activata
Tp Quick
Anticorpi antinucleari
Imunoglobulina G (Ig G)
Gena PAI
Homocisteina
Folatii serici
Vitamina B12
Trebuie sa existe si un topic de trombofilie pe forum unde sa gasesti mai multe raspunsuri. MIe nu mi se pare in regula sa nu-ti dea cateva analize pe care s ale faci dupa. Si stiu ca se administrwaza clexane si aspenter.
Dar repet, nu ma pricep, nu a fost cazul la mine, cel mai in masura sa-ti spuna este medicul tau.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+