INSEMINARE 85

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Ce înseamn#259; PM . Sunt la început , nu m#259; descurc , de unde sa activez PM

Mergi la inceput

Sunshine po#539;i sa îmi dai adresa ta de messenger

Mergi la inceput

Sunshine po#539;i sa îmi dai adresa de mess ?

Mergi la inceput

Sunshine po#539;i sa îmi spui p#259;rerea ta despre Dr Surcel ? Cum ai procedat la prima IA ?

Mergi la inceput

Poti sa imi dai detalii despre cum a fost la IA cu dr Surcel?

Mergi la inceput

Sunshine poti sa imi dai addressa ta dde mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Maria, uite scrie aici cum il activezi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161198&nm=activare-PM
Si nu mai scrie cu diacritice pentru ca da eroare...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Maria, stiu multe fete care au ramas dupa HSG imediat insarcinate. Cred ca si pe tine te-a ajutat.
Dar s-a aflat cauza pierderii sarcinii?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Maria, eu am ramas insarcinata imediat dupa HSG-ul din august 2011! Se pare ca si pe tine tot HSG-ul te-a ajutat!
Eu , una, te-as sfatui sa afli mai intai cauza pierderii sarcinii si sa mai astepti putin cu inseminarea pentru ca organismul are nevoie de refacere... se pregateste pentru urmatoarea sarcina pe care sunt sigura ca o poti obtine inca o data natural!
Menstruatia iti este inca regulata la 28 zile ?

cu Dorian 27 weeks +

Mergi la inceput

Ciclul in este la 28 zile , regulat . Pe mine nu m- a trims sa fac nici o analiza dupa ce am pierdut sarcina

Mergi la inceput