Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 7
AlexAndra_81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Pe mine ma intereseaza mai mult nu cum e in ograda voastra ci cum credeti ca e la altii; adica sa raspundem la intrebarea: in afara de barbatu' meu care stiu sigur ca nu ma inseala, or mai fi existind barbati fideli? sau: io sint fidela pentru ca: -n-am ocazia sa verific daca as putea fi infidela? -asa simt? -asa trebuie? -pot sa rezist tentatiiilor? -ma chinui sa rezist tentatiilor? etc. Adica, m-ar interesa o dezbatere mai "hot", mai cu semne de intrebare, mai filozofica, mai..., mai... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
eu vad prea multe persoane infidele (si barbati si femei) in jurul meu ca sa mai cred in fidelitate, si asta atat in cercul nostru de prieteni unde au inceput sa se poarte despartirile, cat si la birou unde divortez "amiabil" de zor cupluri ajunse aici tot din acelasi motiv. Chiar ieri am divortat un cuplu, si dupa ce pleaca ea, el se intoarce sa ma intrebe in cat timp se poate recasatori ca vrea sa si depuna actele la Starea civila

eu nu stau sa verific telefoane si emailuri, una pt ca nu am timp si doi pentru ca probabil mi-as face mai mult rau, atata timp cat nu simt ca ceva ar fi in neregula, de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare?
cu gandul, cu privirea am pacatuit si eu, ca doar is om
problema mea e alta, si chiar e una reala, daca stii sigur ca sotul unei prietene o inseala de ceva timp (deci relatie pe bune) ce faci, taci sau spui?
Amalia
chatonel spune:
| citat din mesajul lui inapreda Pe mine ma intereseaza mai mult nu cum e in ograda voastra ci cum credeti ca e la altii; adica sa raspundem la intrebarea: in afara de barbatu' meu care stiu sigur ca nu ma inseala, or mai fi existind barbati fideli? sau: io sint fidela pentru ca: -n-am ocazia sa verific daca as putea fi infidela? -asa simt? -asa trebuie? -pot sa rezist tentatiiilor? -ma chinui sa rezist tentatiilor? etc. Adica, m-ar interesa o dezbatere mai "hot", mai cu semne de intrebare, mai filozofica, mai..., mai... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Io sint si am fost fidela mereu cind am fost implicata in relatie; nu am fost atunci cind ma durea undeva de relatie, gen era spre sfirsit sau chiar nu mai era decit cu numele... sigur ca tentatii sint, mai ales ca nu am intilnit vreun barbat care sa-mi faca mie cu okiul si el sa fie "gica-contra"
Deci, dpmdv, nu am inselat pt ca nu mai era nimic de impartit intre noi, iar unde am vrut clar sa merg sa ma distrez cu un altul si nu era clarificata relatia in care eram, am rupt relatia fara menajamente- eventual am si spus motivul- si am facut ce imi doream.
Am avut o singura relatie in care m-am intors dupa ce am rupt-o in felul zis mai sus, considerind ca a fost o "eroare de parcurs", un "accident" si am incercat sa indrept ce am stricat. A fost o "miscare" buna, aveam si eu un car de "iertari" sa ii acord, asa ca, tandea pe mandea, am repus contoarele la zero si am plecat din nou impreuna pe acelasi drum. Contrar a ceea ce se spune, ca ciorba racita nu se reincalzeste, noua pot spune ca ni s-a transformat intr-un "consomée" delicios.
Si ca sa raspund exact:
-n-am ocazia sa verific daca as putea fi infidela?
_ Am avut.
-asa simt?
_ Da, simt ca nu as putea sa fiu linga altcineva nici macar pt un sarut.
-asa trebuie?
_ Da, asa consider ca trebuie sa fac/sa fiu. Nu vreau sa mint si nici sa fiu mintita.
-pot sa rezist tentatiiilor?
_ Da, pot rezista tentatiilor, ca doar nu sint prada instinctelor mele. Le domin si imi place sa fie asa.
-ma chinui sa rezist tentatiilor?
_ Nu, nu ma chinui cine-sti-ce :) de fapt, mai deloc. Cred ca "sentimentul datoriei" e atit de intens incit tentatiile sint doar mici impunsaturi, nici pe departe lucruri care nu ma lasa sa dorm (in ultimul caz recomand introspectia
chatonel spune:
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 problema mea e alta, si chiar e una reala, daca stii sigur ca sotul unei prietene o inseala de ceva timp (deci relatie pe bune) ce faci, taci sau spui? Amalia |
e mare dilema ta. Eu cred ca as incerca sa tatonez terenul, sa ii sugerez, chiar sa ii spun, daca imi este prietena f buna. Daca nu, nu ma bag.
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Chatonel, Pisigri, sa stiti ca va admir mult pt preocuparile ecologiste pe care ati vrea sa le aveti ![]() ![]() , eu recunosc ca m-as implica mai mult in chestiuni ce tin de oameni ,de ex un azil de batrani sau o casa de copiiwww.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
si tie un buchet de

pentru implicarea umanitara 

eu la azil sigur nu as putea, iar la casa de copii, depinde de conditiile in care sint ingrijiti.
inapreda spune:
Eu sint genul care as vrea sa stiu daca sint inselata. De preferinta, as vrea sa aflu de la cel care ma inseala. Daca prietena ar sti si nu mi-ar spune, as considerat ca si ea ma tradeaza
Din aceste considerente, eu i-as spune ei. Stiu ca apartin unei minoritati dar...asta e. Daca imi e prietena, de ce sa o mint prin omisiune?
novus spune:
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 problema mea e alta, si chiar e una reala, daca stii sigur ca sotul unei prietene o inseala de ceva timp (deci relatie pe bune) ce faci, taci sau spui? |
Daca ar fi prietena mea cea mai buna sau ff buna , i-as spune cu siguranta, asta daca as fi sigura ca nu stie si accepta tacit sau ar continua relatia oricum
Daca nu, sincer nu m-as baga, poate as ajuta-o doar sa afle, nu stiu , chiar e delicata problema
Si eu am in momentul de fata o situatie asemanatoare in gasca doar ca e mai complicata problema si mi-am dat semama ca nu are rost sa ma consum si implic pt ca pe ea o doare fix undeva de mine sunt doar un instrument pt atingerea telurilor asa ca mi-e indiferent ce i se intampla
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anaan pe unde esti ??? mi-e dor de tineeee !!!
Astazi nu mai scapi fara sa ma auzi ![]()
No ,asta-s eu ce sa fac
?! tre' sa comunic ![]()
AlexAndra_81 spune:
si daca spunand faci mai rau spargand buba? poate el se plictiseste si isi continua casnicia ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si uite asa traiesc "fericiti" pana la adnci batranete?
Amalia
novus spune:
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 si daca spunand faci mai rau spargand buba? poate el se plictiseste si isi continua casnicia ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si uite asa traiesc "fericiti" pana la adnci batranete? |
Pai e cam complicat de aceea nu m-as baga decat la prietene ff apropiate care sa zicem ca as presupune cum ar reactiona si daca le-as ajuta sau din contra le-as face mai mult rau
E complicat
novus spune:
Pe de alta parte daca e o chestie ce dureaza de ceva vreme, nu cred ca, casnicia aia mai are sanse mari, o sa se plictiseasca , da, dar va gasi alta ,zic eu ![]()
Bine, judec din punctul meu de vedere desigur