Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 6

andiaroro spune:
 Pisigria- Uitasem un aspect extrem de important  si + al aventurii ce urmeaza.
O sa le iei de la distanta pe fetele noastre cu 
frunza de salata. Eu dau un -5 kg la final(daca te straduiesti, poti si mai mult), ca sigur trebuie sa manaci lejerescu o perioada.
Cam asa s-a intamplat la mine dupa operatia de amigdale
, iar barbatul era suparat ca s-a prins tarziu si n-a vb cu dr sa-mi lase una pt 
viitor, cand o mai fie nevoie...Daca stia el ce o sa urmeze, nici nu ma lasa sa ma operez atunci si ma tine cu amndoua amigdalele (garantie).
Acum ar fi incantat, sa fiu 
aia de dinainte de operatia respectiva.

AlexAndra_81 spune:

| Citat: | 
| citat din mesajul lui inapreda 1. Ce ma face fericita acum si care nu are legatura cu fericirirea de a fi mama? asta doar ca sa nu citim raspunsuri identice 2. Ce credeti despre tradarea/fidelitatea in cuplu? Exista barbati fideli? Dar femei?  | 
1.planurile de vacanta, parca stiu pentru ce muncesc
2.si eu sunt pentru fidelitate, problema e ca nu cred ca pot ierta nici macar a one night stand, asa ca macar sper sa fie atat de destept sa nu aflu
Legat de subiect mama imi spunea intr-o zi ca a mea este gandirea imatura a celui netrecut prin viata si prin greutati, ea, femeie divortata de vreo 15 ani, tot din cauza infidelitatii (pe termen lung, in cazul ei), spune acum ca daca ar mai avea de-ales o data n-ar mai divorta, ar trece cu vederea si cu timpul s-ar fi linistit apele, s-ar fi plictisit tata de cealalta si tot acasa ramanea. Cert e ca toate celelate cupluri care la tinerete au trecut prin aceleasi probleme isi traiesc acum "batranetile" linistiti si impreuna. Asa ca dupa ea e bine sa lasi orgoliul la o parte si sa ierti, asta atata timp cat el nu-i hotarat sa plece cu alta, ca atunci chiar n-ai ce sa mai faci.
Sper doar sa nu ajungem vremea sa vedem cine are dreptate
Amalia

pisigri spune:
 Chato, intrebarea ta e si mai grea :)
Si eu as prefera sa nu mai muncesc si sa pot sa calatoresc in toata lumea, sa ma implic in diverse chestii ecologiste si caritabile.
Tot din ciclul vreau dar nu se poate, as vrea sa ofer niste pedepse de tipul ochi pentru ochi alora care mutileaza animale. Nu stiu daca ai vazut Earthlings sau ceva din el, nu-ti recomand sa te uiti, dar exista atita cruzime pe lumea asta, si daca aia fata de oameni mai e pedepsita, aia fata de animale nu numai ca trece nepedepsita dar este uneori considerata absolut...normala, pentru "binele omenirii".
Ce as vrea sa se schimbe, posibil si realist, ca sa fiu fericita? Jobul. Daca as putea face aici o schimbare majora, cred ca ar contribui mult in bine la tonusul meu general (si la bugetul familiei :))).
Bine, in clipa asta cea mai fericita ma face ideea de a imbatrini alaturi de copilul meu, sanatoase si vii 
 amindoua, dar asta stiu ca e pe de o parte foarte general si cliseistic, pe de alta parte o sa-mi treaca dupa ce ma externez din spital :)))
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisigri spune:
 Hai ca Alexandra imi ridica mingea la fileu 
. Si eu inclin sa fiu de acord cu mama ei. 
Roro, deja am mai bine de -5 de cind ma tot chinui cu suspiciunea de apendicita si cu "da, apendicele e incarcat dar inca nu e de operat". Un -10 pe total? Da barbatu de baut :))))) ma trimite sa imi mai scot ceva ![]()
![]()
![]()
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

AlexAndra_81 spune:
 eu nu m-as lasa de tot de munca, nu cred ca as putea, dar mi-as dori sa pot sa-mi iau cate trei-patru luni concediu si sa ma plimb prin lume (evident, sa am si banii pentru asta) Nu m-ar interesa neaparat atractiile turistice, ci mi-as dori sa cunosc civilizatii diferite locuind printre ei o perioada si adaptandu-ma stilului lor de viata. Chiar vorbeam cu barbata-miu ce fain ar fi sa plecam in Australia, sa cumparam un van si sa ne plimbam pe tot continentul jumatate de an
 vise taica, eu inca ma rezum la cate o saptamana-doua de concediu, si alea chinuite si alergate si cu telefoane de la birou
Amalia

inapreda spune:
 Pe mine ma intereseaza mai mult nu cum e in ograda voastra ci cum credeti ca e la altii; adica sa raspundem la intrebarea: in afara de barbatu' meu care stiu sigur ca nu ma inseala, or mai fi existind barbati fideli? ![]()
sau: io sint fidela pentru ca:
-n-am ocazia sa verific daca as putea fi infidela?
-asa simt?
-asa trebuie?
-pot sa rezist tentatiiilor?
-ma chinui sa rezist tentatiilor? ![]()
etc.
Adica, m-ar interesa o dezbatere mai "hot", mai cu semne de intrebare, mai filozofica, mai..., mai...

Bianca2503 spune:
 problema cu fidelitatea se pune de la "rezistenta in fata tentatiilor". adica daca ai tot ce iti doresti si iti sunt satisfacute toate capriciile de orice natura aceste tentaii nu exista pentru tine, pur si simplu nu le vezi.
daca ai un coleg la care balesti, cu care ai calca stramb doar pentru a fi multumita ca ti-ai satisfacut un capriciu si chiar daca rezisti (constienta ca poti sa strici relatia ulterioara) tot e buba. Inseamna ca relatia ta nu iti ofera tot ce vrei.
apoi mai e discutia cu satisfacerea capriciului/ nevoii/ curiozitatii- daca faci pasul sau nu, te abtii sau nu, ti-l satisfaci cu partenerul dar in m intea ta ai alte personaje de film  etc.
discutii sunt lungi si multe, nu exista o regula si fiecare persoana si cuplu actioneaza altfel daca se intampla evenimentul, chiar daca in teorie au alte idei.
ce am spus mai sus e valabil si pt masculi.

novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel Am si eu un sondaj de pus: ce schimbare in viata voastra v-ar face sa fiti cu adevarat fericite? (adica ce credeti, ca una e sa-ti doresti ceva si alta e uneori reazlitatea fata de de imaginar, de unde si vorba "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca"  | 
Eu as vrea sa castig la loto (ca altundeva nu prea vad unde) o suma considerabila cu care sa-mi rezolv toate necunoscutele financiare si sa-mi deschid afacerea mea, tot aici probabil ca pana una alta nu as pleca din tara pt ca nu as putea-o lasa singura pe bunica mea draga care-mi insenineaza diminetile

Mi-ar placea sa am o pensiune sau un restaurant, agentie de turism
, un after-school , ceva care implica si socializare desigur Si as vrea sa calatoresc mult
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Pe mine ma intereseaza mai mult nu cum e in ograda voastra ci cum credeti ca e la altii; adica sa raspundem la intrebarea: in afara de barbatu' meu care stiu sigur ca nu ma inseala, or mai fi existind barbati fideli? sau: io sint fidela pentru ca: -n-am ocazia sa verific daca as putea fi infidela? -asa simt? -asa trebuie? -pot sa rezist tentatiiilor? -ma chinui sa rezist tentatiilor? etc. Adica, m-ar interesa o dezbatere mai "hot", mai cu semne de intrebare, mai filozofica, mai..., mai... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis  | 
Io stiu ca pot sa insel si ca nu pot rezista tentatiilor.
Pana acum nu am calcat stramb in relatia asta. Dar cele de dinainte aveam nevoie de sare si piper.

novus spune:
 Chatonel, Pisigri, sa stiti ca va admir mult pt preocuparile ecologiste pe care ati vrea sa le aveti 

, eu recunosc ca m-as implica mai mult in chestiuni ce tin de oameni ,de ex un azil de batrani sau o casa de copii
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09)