Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 25

novus spune:
 Chatonel, urata situatie, eu de ex nu dau randament maxim daca nu lucrez intr-un mediu cat de cat normal adica fara certuri, rautacisme, barfe si alte cele, macar sa nu stiu de ele sau sa se remedieze asa ca daca crezi ca in alt departament ti-e mai bine si banii sunt la fel, poate faci miscarea, doar ca tu stii toate implicatiile si atmosfera existenta
Tin pumnii sa se limpezeasca apele !!
Bebestrumf, bine zice Ariana,de ce sa bocesti ??? doar nu e boala incurabila, lasa ca iti trece, stiu ca e urata consemnarea la domiciliu si mancarimea dar sunt trecatoare !
Am uitat sa iti zic ca ti-am vazut si eu pozele pe FB esti exact cum mi te imaginam ![]()
Pisik & Denisamada, am admirat si cele doua pisicute de gen Hello Kity impreuna cu mamele aferente, tare frumoase si parca taaaare relaxate 
 !!
Ma bucur ca ati petrecut bine !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

chatonel spune:
 BB strumf, merci 
 nu merge asa, din pacate.
Oriunde as pleca, daca am tigai de coada se afla. Lumea e mica, mai ales lumea spatiala.
De nervi am fost si am aspirat masina ![]()

Ilinca_M. spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui simplyana_m Novus,  ! Sa povestesc...Pai ne-am instalat intr-un orasel satelit din zona montana (30min cu trenul pana in centrul Barcelonei), orasel de emigranti, foarte pestrit, extrem de linistit, cu stradute minuscule, curti pline de portocali, maslini, cactusi inaaaalti, ancorati de acoperisul caselor, palmieri, toate la un loc, clima e superba, canta intr-una pasarele, care nici nu stiu pe unde se ascund, ca nu se vad nicaieri Apartamentul ce l-am inchiriat e foarte fain, spatii largi, lumina multa (nu directa), parchet (am scapat de gresia blestemata de pe jos), confort sporit, ca toate locuintele din cartier (nou), cu standarde inalte si chirii mici, ca spaniolii, catalanii, pardon, ocolesc orasul, ca-i de emigranti, v-am zis. Fraieri Catalana (limba) e foarte aproape de portugheza, respectiv de romana, si ca accent, si ca ritm, si ca vocabular. Dar au astia o viteza la vorbit...zici ca-s olteni!  | 
Vai de mine, aia e descrierea Raiului pe pamant!!
 Viitoarea intalnire forumistica o facem la voi, ce zici?Deci Luca e cam ca Sophiphi la nivel limbaj...Sophia, de cand merge la gradi mai ales, a achizitionat multe cuvinte noi si e foarte dispusa sa asimileze, repeta si retine rapid tot mai multe, dar nu-i trece prin cap sa le lege! Mi-am dat seama ca ea absolut orice vrea poate sa sintetizeze intr-un cuvant, asezonat cu gesturi.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca_M. spune:
 MLM- URASC spalatii aia pe creier!!!
Am avut parte de 3 prezentari (face to face, deci nu conferintze de apucatzi, de-alea am vazut pe CD:))) din cauza faptului ca nu stiu/ nu pot refuza ferm, sa zic "NU MA INTERESEAZA", nuuuu, eu vreau sa fiu politicoasa, mi-e mila de papagalii aia insistenti etc. Asa am avut OROAREA sa ascult: o vaca de Amway, un papagal de la Carion si o nebuna de la Herbalife

. Horror experiente, aia nu-s oameni, is robotzi fara creier, ma sperie ingrozitor!!! Daca mai prind pe cineva ca da nr. meu de tel la vreun nefericit de-asta, il strang de gat!!

Ilinca_M. spune:
 Anaan, iti dai seama ca pana si eu cu mutulica mea am ajuns sa fiu nostalgica dupa trecut...ooo, unde sunt: aputy, poa si alte minunatii! Macar au ramas:
puapa=girafa (!!)
ufuta=maimutza
paiaza= zapada:))))
Multumesc de informatiile cu kilele, deci Phiphi e "nici prea prea, nici foarte foarte":))

inapreda spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Ilinca_M. MLM- URASC spalatii aia pe creier!!! Am avut parte de 3 prezentari (face to face, deci nu conferintze de apucatzi, de-alea am vazut pe CD:))) din cauza faptului ca nu stiu/ nu pot refuza ferm, sa zic "NU MA INTERESEAZA", nuuuu, eu vreau sa fiu politicoasa, mi-e mila de papagalii aia insistenti etc. Asa am avut OROAREA sa ascult: o vaca de Amway, un papagal de la Carion si o nebuna de la Herbalife ![]() ![]()  . Horror experiente, aia nu-s oameni, is robotzi fara creier, ma sperie ingrozitor!!! Daca mai prind pe cineva ca da nr. meu de tel la vreun nefericit de-asta, il strang de gat!!I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.  | 
Vreau detalii

Floric spune:
 Salut! De cand nu am netul la serviciu nu mai am nici chef de activitate pe aici. Cand vin acasa nu imi arde sa ma bag in seama, sa fiu bomba cu efect intarziat. Dar in fine...
Miha, imi pare tare rau de MAria ca o duceti asa greu. Eu totusi cred ca exista o solutie numai ca asteptarea si incercarea pe bajbaite cred ca te omoara.
Gaza si Anaan, multumesc inca o data pentru experienta impartasita. Astazi m-am programat la dr. Thiery tocmai pe 22 martie am gasit prima zi liber. De aici mi-am dat seama ca omul asta chiar e bun daca programarile is deja cu 2 luni inainte. Acu sper sa fie pe sufletul meu. 
Si se pare ca am intrat pe mana medicilor ca daca tot e in trend pe aici. Tot ziceam ca as vrea sa intru in service dar nu am una alta si chiar si teama unui rezultat negativ. Ei,bine ieri si alataieri pe seara ama vut o scurgere maronie destul de stranie (cumva uscata, nu stiu cum sa spun, putina, cu niste firisoare de sange). Primul gand al meu a fost de sarcina. Pe bune. Nu am facut test ci am mers in seara asta la medic. La un prim control nu a vazut nici un semn de sarcina, am facut si test de urina, negativ, insa am vazut si masurat fibroamele. Acelea is tot 6 la nr insa s-au pietrificat, calcifiat. Sunt mult mai mici decat in perioada sarcinii. Suprafata pe care se intind sunt de 4 cm pe 2 si ceva cm. Adica va dati seama ca is fff mici fata de periaoda sarcinii cand la masuratoarea de la 6 luni, unul singur avea 8 cm.
Deci am rezolvat si treaba cu servicul. Scurgerea ceea poate fi determinata de existenta lor, asta stiam si eu. Insa pe mine m-a speriat consistenta scurgerii cum  nu am mai avut pana acum.
Mi-a dat ceva tratament dar evident pentru ca m-am invatat ca tiganul cu scanteia (adica cu aceste scurgeri inainte si dupa menstruatie) aman tratamentul: e un antibiotic ceva cu "cit...", prednison si orgametril. 
Ei, am zis PAS.
Edit: mi-am amintit CIprobay sau ceva asemanator.
Mi-a spus sa revin la un control dupa 4 febr dupa 10 zile. Poate voi merge doar sa vad ce zice.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

Floric spune:
 Ilinca, si eu am avut nefericirea sa aud o zguduita de Amway. Si mai e si medic, psihiatru ce-i drept. Dar aveam rpetentii si asteptari de la ea. 
Carion, nu stiu ce e ala. Mi-a scapat.
Ina, dr asta de care pomenesc era bolnava de piramida deyvoltarii, avea casete (cacie rau la moda pe atunci), Tot ca Ilinca, de mila si cumva respect amestecat cu uimire cat de spalata la creier poate fi, am acceptat o caseta. Pe care mi-a recomandat-o sa o audiez impreuna cu familia. Aiurea! Pe furis am avut curiozitatea sa o ascult. Doamne! La prima fraza la oprit casetofonul. PArca era apucat disperatul ala de vorbea. Cred ca avea si spume la gura.
Sunt jenanti. Eu tot nu pot crede ca exista oameni care cred in asa ceva. Nimeni nu zice ca in domeniul vanzarilor "gura" vinde produsul dar la astia nu se poate vorbi despre actiunea de a vinde. Astia forteaza.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

Ilinca_M. spune:
 Chatonel, ce nashpa, imi dau seama cum tre sa fierbi!! Dar cum ai descalcit itzele, cum ai aflat ca e sheful cel nou?...
Am admirat si eu toate pozele cu fetishcanele prietene, dar cel mai mult mi-a sarit in ochi ce privire de proaspat insarcinata are Pisik, stiti voi, privirea ACEEA ![]()
Cuscra, normal ca am sechele (dar numai cand imi amintesc, ca acum, ca ai deschis discutia, ca in rest imi reprim amintirile neplacute:)). Restul nu au sechele fiindca probabil nu au acceptat din start o intalnire face-to-face cu vreun spalat pe creier, am o gramada de prietene care au declinat scurt, din start, orice "oferta" de acest gen, ei nu, io-s victima perfecta, care nu stie sa refuze
 Ce pot sa detaliez, ca m-a inspaimantat modul in care-si recita poezia, cum chiar cred in tampeniile alea, cum iti arata cum l-au prins ei pe Dumnezeu de un picior si de celalalt poti sa-l prinzi tu?...Sunt chestii care nu se pot prinde de mine nicicum: melemeurile astea (indiferent pt ce produs), cartile "motivationale", intrunirile alea de gramada, gen religios, unde se "predica"(indiferent ce). Unora le plac chestiile astea, altora le sunt indiferente...pe mine ma zgreaptzana pe creier
Mai, dar e un sezon de varicela/rubeola de numa, la scoala din mai fiecare clasa lipsesc macar vreo 2 pe motivul asta! Cine poate sa ma lamureasca: pojar= rujeola? Varicela si rubeola nu-s totuna, nu? Varicela= |"varsat de vant"? Copiii nostri ce au primit la 1 an: anti rubeola-oreion-rujeola? Cat ar trebui sa fie imuni? Deci varicela pot face? "Gen Denisamada", esti pe receptie?:)))