Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 23

novus spune:
 Eu sunt in zona, acum am revenit de la plimbarea de pranz , eun soare afara de nu am niciun chef de munca asa ca le tot mut dintr-o parte in alta pe birou
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

chatonel spune:
 Neata tufete!
Io-s tot in anchete pe-aci, pe la birou, dar zau daca se leaga ceva... fiecare tace sau eschiveaza intrebarile deocamdata. Vineri limbile se dezlegau, dar nu era interlocutorul potrivit :))
Simply, ce bine ca dadusi vesti. Pune-mi numarul de mobil in PM, te rog, sa ne tinem la curent cu plimbarea pe care vrem sa o facem la voi 
Nu uita sa pui si adresa.
MLMurile mi se par niste kestii de tot kk, mai ales ca sint spalatura de creer... nu pot sa-mi imaginez cum un om cu scaun la kap chiar poate crede ca asa porcarii o sa il imbogateasca peste noapte 

.

AlexAndra_81 spune:
 Neata la pranz!
Pisigri si Novus, ma bucur ca sunteti bine!
Bebe rabdare, pare ca ce-a fost mai greu a trecut
Sympli mai asteptam povesti, ca tare bine suna 
Admirat excursionistele vesele, sa va priasca iesirea, pare ca tare bine v-ati mai simtit si voi si pustoaicele 
Ilinca si eu o mai iau in brate pe Amalia, destul de des in casa (de drag
) si pe afara cand n-am de ales 
, dar nu-mi e usor deloc la 15 kg ale ei+infofolirea de rigoare. Inaltime nu stiu cat are dar hainutele 98-104 ii vin perfect.
Weekendul asta nu stiu ce a avut dar parca asa motocoasa n-a fost niciodata, nimic nu-i convenea, orice o enerva, plansete si urlete cat incape 
 Chiar nu stiu ce-a avut, dar cred ca de la statul acasa i se trage, ca ea era obisnuita la gradi si cu iesiri zilnice. Asa ca, sper sa ne reluam curand programul obisnuit.
Amalia

AlexAndra_81 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Anaan Raspunsul "E gheu, mama, pe jos, e gheu si Anei e mic!" Ziceti voi: puteam sa nu-l iau??? Un alt raspuns, la aceeasi intrebare, intr-un alt context:" Vreau sa te vad de sus!"  | 
ce simpatic de Anei, cum ai putea sa-i rezisti cand mai are si explicatii plauzibile pe deasupra

Amalia

inapreda spune:
 Simpli, ce bine suna ce povestesti tu! 
 Vrem si poze si, cum inca nu sint "buna", pot sa fiu egoista si sa ma bucur cel mai mult pentru net ca sa te "vedem" mai des! 

Roro, cum e Anastasia?

novus spune:
 Symplianna, tare-mi place ce povestesti , ma bucur ca v-ati instalat si tinem pumnii sa va acomodati rapid cu toate ca la ce ne-ai descris tu acolo, nu cred ca va fi greu 
 !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

andiaroro spune:
 Anastasia e maraita, dar eu cred ca o sa-i  treaca. Chiar si ieri a plans cand s-a trezit dupa siesta.
Acum nu-mi maiscuipa antibioticul. Imi multumeste si-mi spune ca-s amabila cu ea ca-i dau medicament sa se faca bine...Chiar nu am facut ceva 
special, ca sa am asta, dar nu pot sa zic ca nu ma bucur ca a fost cumplit la prima incercare.

Dodo-pui spune:

tufete,
 Simply
La noi dimineata  era polei,si am mers asa de atenta ca ma dor picioarele
,Bogdi a reusit sa cada,nu rau  iar huna- se dadea pe gheata ![]()
Azi am mai mesterit ceva  si tare-mi place  cum arata live.
   In rest raportam copil "stolar" mare ce-si face temele si eu sunt la pc
 iar huna doborata  si-i asa liniste in casa![]()
INSANATOSIRE grabnica tuturor mici sau mari!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

olishka spune:
 Salutare!!!
Ma bucur tare mult ca a decurs bine operatia Pisicaigri si mai asteptam vesti de la ea 
Si pentru Novus ma bucur ca a venit cu vesti bune. Nici nu ma gandeam la altceva 
Bebe sa stii ca si eu m-am gandit imediat ca e de bine ca ai facut acum varicela. Doamne fereste sa fi facut in sarcina, caci este nasol rau. Asa ca dupa poti sa te apuci de treaba linistita. Sper sa treci repede si cu bine si peste asta 
Simplyana 
 Chiar ma gandeam la tine zilele acestea 
 Ma bucur ca v-ati instalat si ca va place. Sa ne asteptati si pe noi in vizita, caci Barcelona este pe lista 
 Doar ca o sa fim cam multi ![]()
Mihaela m-am speriat cand am citit de Mariuca, am crezut ca ati scapat si voi si ca sunteti mai bine, dar se pare ca nu 
 Mesajul de astazi insa m-a bucurat. Multi 
 de incurajare sa treceti cu bine si peste asta si mi-e tare dor de voi.
Pisik baga oscilo, limonada, miere si multe imbratisari de la noi sa te faci bine. Pozele sunt super, ca de obicei. S de voi mi-e tare dor 
Astazi, dupa luni de zile bune (de la inceputul lui sept) i-am dat si eu sirop lui David. A venit Chiti cu ceva virusache de la scoala si se pare ca l-a luat si David. Ii curge de ieri nasul, iar de dimineata a si tusit. I-am bagat oscilo, tantum, eurespal (zicea ca-l doare in gat). Acum dupa masa era super ok, doar nasul ii mai curgea. De tusit nu mai tuseste si sper sa scapam repede. 
Eu sunt ok. Am stricat cantarul 
 (cred ca nu mai are baterii la cat m-am cantarit), dar am fost ieri in vizita si am +17 kg. Clar ajung la 20. 
Trebuie sa ma mobilizez si sa-mi fac bagajul, nu stiu de ce o tot lalai. Oricum, in caz de ceva, esentialul este prin casa, trebuie doar sa-l arunc in bagaj.
Ma mai fatai cu hainutele lui bebe. Sunt la a 3-a tura de spalat. Sunt asa de micute ca imi pierd rabdarea sa le pun la uscat, noroc ca ma ajuta David 
 Urmeaza calcatul...
Fug sa schimb si semnatura. De astazi 36+ 
 Hai ca nu mai am asa mult...
Maine intalnire cu Leon, abia astept 
Va pup!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 
 si 
 35+