Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 22

novus spune:
 Symplianna si noua ne-a fost dor de tine !! 

Cum sunteti ?? hai povesteste-ne cate ceva
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

Pisik06 spune:
 Neatza!
Sunt si eu la birou, desi racita si fara chef
INA, si eu am rupt o prietenie (nu stransa, mai mult la nivel de cunostinte) pe motiv de Amway. Anul trecut cand eram disperata sa nu ma intorc la serviciu era sa intru la Nuskin, parea altceva, dar pana la urma m-am convins ca nu e de mine.
Mami de minune mica

simplyana_m spune:
 Novus, 
! 
Sa povestesc...Pai ne-am instalat intr-un orasel satelit din zona montana (30min cu trenul pana in centrul Barcelonei), orasel de emigranti, foarte pestrit, extrem de linistit, cu stradute minuscule, curti pline de portocali, maslini, cactusi inaaaalti, ancorati de acoperisul caselor, palmieri, toate la un loc, clima e superba, canta intr-una pasarele, care nici nu stiu pe unde se ascund, ca nu se vad nicaieri 
, si altele de felul asta. Sambata se face piatza libera (in capatulcelalalt deoras, din pacate) si vin tarani cu produse proprii, sunt o multime de magazine naturiste si parafarmacii, dar in rest, nu prea ai unde shopingui, trebe mers in Barcelona pt asta
.

Apartamentul ce l-am inchiriat e foarte fain, spatii largi, lumina multa (nu directa), parchet (am scapat de gresia blestemata de pe jos), confort sporit, ca toate locuintele din cartier (nou), cu standarde inalte si chirii mici, ca spaniolii, catalanii, pardon, ocolesc orasul, ca-i de emigranti, v-am zis. Fraieri 
. 
Catalana (limba) e foarte aproape de portugheza, respectiv de romana, si ca accent, si ca ritm, si ca vocabular. Dar au astia o viteza la vorbit...zici ca-s olteni! 
Intr-adevar, Spania e dusmanul, competitia e permanenta, in orice domeniu. Doar ca nu gasesti catalan care sa nu vb spaniola, asa cum gasesti in Ro unguri care nu vb romana 
, oricat de vehement si-ar cere ei separarea.
Mimi cu serviciul e ok, desi sufera ca nu lucra nimica, o tine tot in sedinte, n-are stofa de sef 
.
Eu am inceput sa desenez, am in proiect niste Ipad apps simplute de pici (ABC, 123, de-astea).
Luca a mai achizitionat 2 cuvinte, "cookie" si "tita"(pizza) 
, in rest, tot Mutulica (dar un Mutulica dansator si cantator 
). E disperat dupa copii, sare pe ei cand ii vede si urla cand se despart, se bucura mult de compania lor, lucru care ma bucura si pe mine, cu gandul la gradi de la primavara incolo. Sper numai sa-si mai dezlege limba pana atunci.
In rest...nu mai stiu.

Bianca2503 spune:
 Neata la pranz,
Simply, ce bine ca ai dat pe la noi. Ce ma bucur pentru voi
Pisik, nasol cu raceala, dar te faci tu bine pana la urma.
INA, sa iti de MLM...dar nu vreau sa intru in detaliu. De 5 ani de zile tot intr-o MLM-ala o tin. Dar de partea cealalta: concept, fac evenimente, fac planuri de cariera, prezint oportunitati (marketing).
E un sistem care se dezvolta pe 4 nivele sau pe 6 nivele. Dar nu cred ca asta te intereseaza. Ideea e ca castiga cei de sus, primul nivel duce greul.
Vrei sa te bagi intr-un MLM?

bebe_shtrumf spune:
 neatza=buna ziua,
de la birou/-pat.
multumesc ca azi sunt mai bine, pot sa stau in fund si sa mai inghit cu pauze ce-i drept, cate ceva..chiar sunt la cafea, dupa ce am avut incalzirea cu nepotul, prin telefon lectia la engleza, "Peter Pan", al dreaku nu se mai termina cu zburatul si strigatul
in fine pe ordinea de zi sunt bine, baui 3-4 ceaiuri, citronada si niste mic dejun asa tras de par, dra tot e ceva. Bolandu-i boland.

Ina si eu mi-am propus sa fiu mai buna si mai atenta la cei din jur, dar si mai calma, of sper sa-mi iasa
daca scap de nenorocireaa asta..............
trebuie sa-mi iasa.
Doamne si multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt insarcinata, ca ce faceam eu ma jeleam ca treb sa renunt la Neghinita
, asa ca tot raul spre bine...
Asa ca am multe lucruri pentru ce sa fiu recunoscatoare, gata nu ma mai plang...fetelor fac apel sa apeleze toate cremele la mine..ce se da dupa asttfel de cratere??
adika trec spre faza 2- de scoji si ma pregatesc de faza 3 cicatrice
 HELP!   gen dr Oz Denisa
 mai baga un oki si p-aici pe la sarmani si rupti de soarta, si da-ne o idee
ca pe net nu gasesc decat aciclovir si niste creme cu vit e...nimik concret.stiu ca sunt ff scumpe, insa chiar vreau ceva bun sa mearga s nu folosesc 5 proaste.
Am degustat poze de munte si interior inaugurat
  cu Hello Kitty si mov, pacat ca nu e si Ari langa mine ca sigur voia si ea ceva de ziua ei, super atmosfera, mini vacanta![]()
ari m-a intrebat la fon dc sunt la spital? apoi sa beau ceai si mi-a zis ca a primit surprize de la tac-su deci are materie prima noua cateva zile
dc ea e bine, treb sa fiu si eu/
dc am reusit s-o sperii pe Baba Cloanta, e singurul copil care poate spune>"mami o sperie pe Baba Cloanta!|"
va las ca debitez pe langa sandale...
ghiocei ceva ies?vreo sansa? ah e inca iarna, da da da
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Anaan spune:
 Salutare!
Simplyana, vreau sa stau si eu acolo!!! Constat ca Luca are un vocabular cosmopolit, el e cetatean al lumii!
 Ma bucur ca ai net, fiindca asa nu mai ai scuza sa nu ne vizitezi! 
 multi, multi!
M-am delectat cu cele doua prietene mici, simpatice foc, cu doamna gen Mada
 de care mi-s fost dor si cu Pisik radioasa, luminoasa si frumoasa
, asa cum ii sta bine unei purtatoare de bebe mic.
Ina, neplacuta intamplare cu prietena ta. Din exterior poate sa para nesemnificativ episodul, dar din interior sunt convinsa ca nu e deloc asa. Sentimentul ca esti folosit intr-o prietenie e urat de tot si nu prea mai lasa loc de reconstruit dupa aceea.
Si eu il iau pe Andrei in brate cand imi cere. Ieri eram prin curte si a vrut sa-l iau in brate; l-am intrebat de ce, fiindca mai aveam doar cativa pasi pana in casa. Raspunsul "E gheu, mama, pe jos, e gheu si Anei e mic!" Ziceti voi: puteam sa nu-l iau??? Un alt raspuns, la aceeasi intrebare, intr-un alt context:" Vreau sa te vad de sus!"
 Tot ieri, a mai facut un pas catre iesirea din bebelusie (of, deja mi-e dor de bebelusul Anei
). Pana acum, in loc de "portocaliu" spunea "catadie", ceea ce pe mine ma amuza tare mult. Ieri inventaria el jucariile de plus si-mi spune ca Tigrila e portocaliu. Eu zic "e catadie" . El: "Mama, nu fii bebe! E por-to-ca-liu!" (noroc ca inca mai zice "bastitutza" in loc de "batistuta"
)

Anaan spune:
 Bebe, jos mainile de pe bube!
 Rabdare si nescarpinat!
Pisigri, sper ca esti bine
. Novus, nici nu stii cat ma bucur ca a fost totul ok
. Cred ca nu a fost usoara perioada, aveam eu strangeri de inima cand ma gandeam ca trebuie sa mergi la control, dar tu care erai "subiectul" lui!

Monn, mortal Ingi, ca intotdeauna de altfel! 

denisamada spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aaa, ce-am uitat: in sfarsit am cantarit copilu' ca nu-l cantarisem de luni bune si cand am fost la urgente m-a intrebat aia cate kile are si am zis "vreo 11", de-a gogonat aia ditamai ochii... Are 13 fix: va rog sa-mi spuneti,manechinele voastre cat au?  | 
Eheeeee! Pai cred ca Adela a ramas "cea mai manekina".

Denisa-Madalina
 fericita de 
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

andiaroro spune:
 Noi lasam coronita Adelei, dar cred ca suntem candidate la locul 
 2 (pana acum):  12,300-12,500.
Simply -UFFF! Bine ca se aranjara lucrurile cum trebuie! (Te simt gata pentru un nou 
inceput)