Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 2
inapreda spune:
Alexandra, azi am ziua de vitamine: fructe si legume proaspete + migdale, fstic, caju si stafide
Anamariame, e ok pina acum dar aesara, cind am fost la sor' mea la canasta am facut o (semi)abatere: am mincat ceva permis dar la o ora...nepermisa Mai exact, facuse o tarta cu mere si nu m-am abtinut sa nu iau o bucata. Astept cu nerabdare ziua de miine si proba cintarului.
Roro, nu-mi dai niste idei de...recompense?
andiaroro spune:
O salata de fructe.
Recompensele trebuie sa fie mici, dar vizibile....
Vrei sa-ti sugerez recompense saptamanale, la kg pierdute, recompensa de final?
olishka spune:
Salutare!!!
Suntem bine, n-am patit nimic
Ramona Greu de dat un sfat.
Olga, mamica lui David iepurasul si 35+
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro O salata de fructe. Recompensele trebuie sa fie mici, dar vizibile.... Vrei sa-ti sugerez recompense saptamanale, la kg pierdute, recompensa de final? ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
la...grame pierdute
Cea mai buna recompensa e sa incap in rochiile de nunta de DUPA nastere, de cind avea Ian 1 an; mai slaba decit am fost atunci, nu sper ca as mai putea fi vreodata; dar e bine asa ca aratam...multumitor.
Dar n-ar strica sa am niste...imbolduri din cind in cind; mai ales in ziua de Vitamine
PS. Imi cer scuze ca ma prostesc cind atitea fete au probleme reale;
Sanatate tuturor.
inapreda spune:
Olga, ma bucur ca ati trecut de sperietura! Dar cum de esti atit de...matinala?
Ramona, eu zic ca rezultatul va fi bun dar n-as adauga un stres suplimentar stresului care te macina deja asteptind rezultatul; iubiti-va de dragul iubitului si...atit!
inapreda spune:
Ce-i cu atitia absenti azi?
Ce lucrati? Cu ce va intretineti? Eu am facut dus cu Ian si nu mai vrea sa iasa; tot cere inca 5 minute, inca 5 minute etc
Facem niste teme? Hai sa propunem citeva si facem una care ni se pare mai atractiva, ok?
1. Ce ma face fericita acum si care nu are legatura cu fericirirea de a fi mama?
asta doar ca sa nu citim raspunsuri identice
2. Ce credeti despre tradarea/fidelitatea in cuplu? Exista barbati fideli? Dar femei?
Astept si alte propuneri ca nu ma simt prea inspirata azi dar vreau musai sa am "ocupatie" cind doarme Ian
novus spune:
Eu sunt in zona, am o tona de lucru, cheful imi cam lipseste , deocamdata studiez ce magazine sa vizitez maine in mall-ul din Cluj si apoi ies in pauza, cand revin sper sa am mai mult avant muncitoresc
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inapreda, mie imi plac ambele teme, idei nu prea am dar ma straduiesc
pisigri spune:
M-am adunat si eu pe acasa. Am fost la spital, am facut internarea, am facut analizele, ma mai duc dupa-masa pt discutia cu anestezistul, vin sa fac nani acasa si miine dimineata la 7.30 ma duc sa fiu pe baricade. Nu mai zic ca acum ma bucur ca ma doare, ca dimineata nu m-a mai durut si chiar ma gindeam, uite cum ma duc eu la cutit de buna voie si degeaba...
Olga, neplacuta patanie, dar reactia ta la situatia de criza a fost de nota 11. Nu am ris decit cind am vazut ca sinteti bine, sa stii, dar tare m-am intrebat ce ai fi putut sa simti in gura lui David dupa ce te "spurcasesi" tu deja cu o bucata de naftalina....
Gaza, bine ca sunteti bine !
Ramona, eu sincer iti spun ca as astepta rezultatul de la analiza. Copil ai timp sa faci, important e sa fii sanatoasa, sa ai grija de cel pe care il ai deja si de cel care iti doresti sa vina pe viitor. Feelingul meu e ca totul o sa fie bine cu biopsia, dar de ce sa risti?
Ina, intrebarile tale "e grele".
Am momente in care fac diverse chestii care imi fac placere, dar sunt mai putine, timpul e mai putin,iar placerea e mai mica :) de cind sunt mama. Ma tem ca io-s mama de-aia, ventuza
Cu inselatul si fidelitatea....ma stii deja, nu mai raspund
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
In alta ordine de idei m-ar tenta sa deschid un after-school cu o prietena dar nu am idee de unde si cu ce sa incep sa ma documentez, asa ca daca aveti cunostinta despre un asemenea loc astept informatii