Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 15

anamariame spune:
 Aaa, Evei i-am raspuns ca doarme pestele. M-am cam blocat la intrebarea ei. Voi ce ati fi raspuns, ca al meu nu cred ca a fost corect 

Bianca2503 spune:
 Buna dimineata,
MI-a venit omu' acasa. Aseara! Asa ca astazi au plecat cei doi baieti...ca baietii:)).
Bine ca avem vesti bune de la fete! Sanatate maxima!
Faza cu pestele e complicata. Ce o sa ii spui cand il bagi la cuptor? Ca e racit si l-ai pus la incalzit? Poate nu mai mananca Eva peste ca nu intelege care e treaba.
In rest toate bune si frumoase.
Aaaa, am o ciorba pe foc. De cartofi. Sper sa iasa!
Va urez un weekend minunat (la noi ninge ca in povesti- mie nu imi convine dar ma bucur pt bucuria lui Vladimir).

anamariame spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Bianca2503Faza cu pestele e complicata. Ce o sa ii spui cand il bagi la cuptor? Ca e racit si l-ai pus la incalzit? Poate nu mai mananca Eva peste ca nu intelege care e treaba. | 
A fost o intamplare ca l-a vazut. Ea gatea pentru tati mancare, a pus sare in 3 boluri si le-a amestecat cu apa. Iar eu pregateam pestele. De obicei nu il vede  inainte de a fi gatit, iar atunci, ii pun in farfurie doar o bucatica, nu pestele intreg, si nu are habar ce mananca. 

Bianca2503 spune:
 e din ce in ce mai complicat cu copiii astia. Acum noi suntem la faza" de ce?".
de ce are porumbul apa pe el? pentru ca a stat in borcan si avea apa
de ce a stat in borcan? pai...sa nu se strice si sa fie proaspat
de ce sa fie proaspat?

e tare frumos!

andiaroro spune:
 Ce bine e, cand sunt vesti bune.
Tare mi-e mila de Srumphulicea- Scarpinicea....
Aseara pe la 8 fara 5 suna dr la farmacist sa nu inchida ca-i trimite o clienta, care are nevoie de antibiotic, latfel va fi nasol. Adica ne captusiram si cu otita...Acum e vesela si fericita, dar nu-i place antibioticul, asa ca il colecteaza in gura si apoi il scuipa in ghiveciul unui pomisor.Cum e musai sa i-l indesam cumva ca la ea pacalelile nu functioneaza, ne cam distram.
Si in seara asta e petrecerea surpriza pentru tanti. Eu i-as trimite numai pe baieti, dar barbatul zice sa mergem si noi ca caum e sub trat
La noi s-a rez si mai simplu pb cu pestele. Ea m-a intrebat, daca doarme, iar Alex a lamurit-o ca-i mort.
Eu am la intrebari din toate partile...
Cea de acum 10 min a lui Alex:
Cand o sa te reincarnezi, o sa vrei s afiu tot eu copilul tau?
Nici nu vorbisem despre reincarnare. Cine stie ce dezbateri or fi pe la ei pe la scoala ca suntem la subiecte cu moarte, dumnezeu, rai, iad, etc. Cum m-a informat ca mama unei colege zice ca Dumnezeu nu exista, asa or fi vb si despre reincarnare, etc...

Bianca2503 spune:
 Alex si Anastasia au ceva aparte. 
Mi se pare ca sunt fratii care se completeaza cel mai bine dintre toti fratii pe care ii stiu eu. Sunt foarte inventivi si creativi. Bestiali!

novus spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui chatonel Bravo Novus pentru rezultatul OK, poate ca se va retrage de la sine, cum a venit, acea mastoza.  | 
Din ce mi-a spus doctorita nu se va retrage niciodata, important e sa ramana tot asa
Multumesc de gandurile bune

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
 Andiaroro, ai niste copii grozavi, au si cu cine semana ce-i drept ![]()
 !! Distractie palcuta la petrecerea surpriza 
 !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

mihaelacg spune:
 salutare fetelor.
am si eu nevoie de un sfat de la voi.
am venit de la spital cu diagnosticul de adenobronsita.
s-a uitat cu un aparat in urechiuse si a zis ca are si otita ca e rosie urechea (asta a zis la dreapta, la stanga n-a mai zis)
este plina de secretii. la noi e clara treaba. i se scurg secretiile in partea posterioara a faringelor.e plina de secretii acolo. polipii sunt la loc de cinste ca din cauza lor are maria acolo "depozit" de secretii, si cica e bai si cu amigdalele.
m-am saturat de aceaste hipersecretii ale vegetatiilor adenoide de care spune med. de fam, si pt care nu gasim leac.
dintr-o serie de vreo 6-7 antibiotice din martie, penultimul a fost in septembrie, ultimul l-am terminat pe 12 decembrie.
tare nu i-as da antibioticul desi l-am cumparat
aproape niciodata nu ne vindecam complet.
cel mai frecvent diagnostic este rinofaringita, iar celelalte sunt tot in sfera orl.
ma doare sufletul ca tb sa-i dau antibiotic.tusea e productiva.faza e ca nici n-am incredere in dr-ita. e prima oara cand o  vede pe maria.
ne-a dat asa:
ceflor 6 zile
sinupret
tusend sirop
nurofen
aerius o luna
ketof
aerosoli cu dexa si flixotide
eu acum ii dadeam de o saptamana ulei de catina si tonsilotren.
is varza, mai ales ca am vazut adus la urgente un copil de 8 luni cu stridor.e prima oara cand aud si eu acest stridor, cica il are din nastere. instant mi-a amortit mana stanga, mi s-a albit si a inceput sa-mi tremure buza de jos. atunci i-am multumit lui dumnezeu ca ce are maria e fleac, chiar daca mie nu-mi da pace din martie de cand merge la cresa.
tb sa gasesc ceva pt imunitatea "zonei" orl, dar nu stiu ce.
mi-a mai zis ca putem lua si o suta de siropele, degeaba daca nu ne hidratam. faza e ca maria consuma max. 1 l de lichide pe zi.tb sa pun cani si canite toata casa poate poate o conving .
tufete, nu va suparati pe mine ca am dat asa buzna cu problemele noastre.
orice sfata, sugestie....sunt numai ochi si urechi.