Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***388***
Raspunsuri - Pagina 13

chatonel spune:
 Gaza, la mine au fost mereu doua fetite, nu am vazut barza deloc ![]()
Bianca, nu cred ca are legatura natia cu birfele :) mult mai probabil e sexul :)) Si nici asta nu e sigur. La noi in dpt toti barbatii (24, fete sintem doar 3) se dau cocosi si lei paralei, fiecare e mai tare decit ceilalti si restul sint oricum niste prosti.Dar de la asta a ajunge la o concluzie mareata ca io-s in plus, e cu oki oricum.
Am vb cu 2-3 colegi, asteapta si ei ora mareata a evaluarii si nici ei nu sint linistiti si pe treaba lor. Si evident ca au zis ca seful trebuie sa aduca probe, nu sa incerc io sa inteleg ce vrea el sa zica prin subintelesuri si vb de dupa perdea.
Probabil ca un climat de suspiciune si neincredere e bun ca sa nu fim uniti (vezi kestia cu dezbina ca sa conduci)) si, am mai zis, in caz ca e vreunu slab de inger si schimba departamentul e f benefic, ca nu mai avem de lucru deloc.
Saptaminile-astea am recuperat material obselet, am facut ordine in surubaraie, am sters rahatii, pe sleau. Toti. Pt ca nu avem altceva de facut. Ne-au indemnat si sa ne luam concediile. Dar tot nu ajungem pina in iulie-august cind va reveni treaba la normal.

Anaan spune:
 Nicio veste de la Pisigri? Am spiralat si eu, sper sa fie totul bine!
Novus, tin pumnii la 17.40
Bebe, urat tare varsatul de vant: eu am avut cand eram prin clasa a X-a si m-a pus la pamant vreo trei saptamani
; sper sa scapi mai usor si fara mari neplaceri.

andiaroro spune:
 S-ar putea ca fiecaruia sa-i fi spus ac lucru...Asa nu mai cereti nici mariri de salariu, daca se si cara cineva cu atat mai bine...Si e liniste si pace
Eu acu mi-am dat seama ca sambata asta mergem la cheful supriza pt tanti.
Adica, asa e programat, ca mi-am amintit, cand m-a sunat sa-mi za ca o doare urechea pe A....Ce e drept, urechea n-o bifasem in seria asta![]()

simonapro spune:
 Seara buna!
Pisigri: sper ca a decurs totul bine, insanatosire grabnica 
Bebe: imi pare ca treci prin asa ceva si eu am facut la 20 de ani, foarte urat a fost, nu m-am scarpinat si tot am ramas cu semne, multa sanatate 
Novus:te asteptam cu vesti bune 
Eu am avut o saptamana grea la munca, azi a pus capac cate minuni am mai avut de trecut.
Am doua zile sa ma refac si sa nu mai aud de nimic legat de munca.
Eu nu as trece peste infidelitate, nu as putea trai cu gandul ca ma inseala si sa prefac ca nu s-a intamplat nimic.
Am avut cateva ispite acum cativa ani, am rezistat eroic, cu mintea de acum mai greu ma las ispitita ![]()
M-ar face fericita sa am un loc de munca pe plac, sa traiesc intr-o tara mai civilizata si sa-mi permit sa calatoresc peste tot.
Weekend placut 
Mami de 
Lucian(16.03.2009) si de 
 Sebastian(05.08.2003)

chatonel spune:
 fetelor, nu avem vesti deloc de la Pisigrix?
Atunci sa spiralam tare-tare 
 Pisigri 

Si pentru Novus la fel sa spiralam tare-tare 
 Novus  

andiaroro, poate ca ai dreptate, inca nu am vb cu cei care au fost deja la "interviu"... lamurim sapt ce vine.

bebe_shtrumf spune:
 multumesc mult fetelor pentru incurajare...
deja incepe sa ma manance rau de tot, nici nu ma gandeam...si inca mai e de iesit..
si eu am facut in cls. 8 si 10, insa rujeola respectiv rubeola. astea sunt oribile, incerc din rasputeri sa nu ma scarpin
daca raman cu semne asta e, traiasca fondul de ten si dc e musai ma operez, tuuuuuuuuu

of partea buna e ca mananc iaurt si ceai cu portocale, poate kg sa cedeze in aceasta perioada oribila, ah bine ca n-am inceput in cealalta parte
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

chatonel spune:
 azi iar am pacatuit cu covrigii aia de buzau... mai am putin si termin punga, dupa nu mai am ispita linga mine ![]()
terminai de calcat o juma de maldar, jumatea ailalta a facut-o tanti care vine sa calce ... sint mindra de mine ca n-avea nici un kef si, totusi, m-am mobilizat :)

anamariame spune:
 Buna seara!Astept si eu vesti bune din toate colturile tarii, pana atunci, spiralam! 
Eu am facut curat la medicamente, am avut un panadol care s-a scurs si mi-a facut dezastru. Astazi avem musafiri la cina, voi gati dorada in crusta de sare.

Bianca2503 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui anamariame Buna seara! Astept si eu vesti bune din toate colturile tarii, pana atunci, spiralam! ![]() Eu am facut curat la medicamente, am avut un panadol care s-a scurs si mi-a facut dezastru. Astazi avem musafiri la cina, voi gati dorada in crusta de sare.  | 
Mamaaaaa, ce retete selecte.