Enciclopedii copii
Buna,
vreau sa cumpar de pe net pentru fetita mea de 3 ani jumatate niste enciclopedii, carti despre: corpul uman, planeta etc...si am nevoie de niste recomandari din experienta voastra. Variante sunt multe pe net (le-am remarcat pe cele de la RAO) dar daca nu le pot rasfoi nu imi dau seama la care sa ma opresc si cu un bebe de 5 luni nu prea ajung prin librarii sa le pot rasfoi.
multumesc mult
Raspunsuri
eveline spune:
Noi avem acasa astea
http://www.cartile-adevarul.com/enciclopedia-disney-carti-8.html
Mie personal mi se par minunate, fiica-mea nu le mai lasa din mana. Bine, fata mea e un pic mai maruta dar oricum se va uita cu tine sau alt adult in enciclopedii. Si tot ce e acolo e prezentat de Winnie the Pooh si prietenii lui. Mie imi plac tare.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
maria_alexia spune:
noua ne plac mult www.libris.ro/enciclopedii-copii/pamantul---prima-mea-enciclopedie-cu-winnie-EGM973-583-693-9--c7881--p352377.html" target="_blank">aceasta cu Winnie (mai exista 2 din aceeasi serie - sunt ff potrivite pentru 3 ani)
si www.libris.ro/enciclopedii-copii/vreau-sa-stiu-7-in-1-TEO973-20-1004-5--c7881--p324792.html" target="_blank">aceasta.
Acum mai adaugam enciclopedii tematice, in functie de preferinte (spatiul si planetele in mom. acesta, pirati etc.)
Caut acum ceva despre popoarele lumii - lucruri speciale despre fiecare tara - ceva sugestii pentru 6 ani?
dany26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirella10 Buna, vreau sa cumpar de pe net pentru fetita mea de 3 ani jumatate niste enciclopedii, carti despre: corpul uman, planeta etc...si am nevoie de niste recomandari din experienta voastra. Variante sunt multe pe net (le-am remarcat pe cele de la RAO) dar daca nu le pot rasfoi nu imi dau seama la care sa ma opresc si cu un bebe de 5 luni nu prea ajung prin librarii sa le pot rasfoi. multumesc mult |
Si eu ma gandesc de ceva vreme sa cumpar asa ceva
Pe cele cu Winnie le am.
Despre planete lui andrei i-au placut dvd-urile cu LEO in spatiu care au aparut la Gazeta sporturilor acum 2 luni appx (3 buc)
Am vazut pe la diverse librarii dar parca erau pt copii mai maricei, iar al meu are 4 ani deci...inca mai caut