Enciclopedii copii

Enciclopedii copii | Autor: mirella10

Link direct la acest mesaj

Buna,

vreau sa cumpar de pe net pentru fetita mea de 3 ani jumatate niste enciclopedii, carti despre: corpul uman, planeta etc...si am nevoie de niste recomandari din experienta voastra. Variante sunt multe pe net (le-am remarcat pe cele de la RAO) dar daca nu le pot rasfoi nu imi dau seama la care sa ma opresc si cu un bebe de 5 luni nu prea ajung prin librarii sa le pot rasfoi.

multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Noi avem acasa astea
http://www.cartile-adevarul.com/enciclopedia-disney-carti-8.html

Mie personal mi se par minunate, fiica-mea nu le mai lasa din mana. Bine, fata mea e un pic mai maruta dar oricum se va uita cu tine sau alt adult in enciclopedii. Si tot ce e acolo e prezentat de Winnie the Pooh si prietenii lui. Mie imi plac tare.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

noua ne plac mult www.libris.ro/enciclopedii-copii/pamantul---prima-mea-enciclopedie-cu-winnie-EGM973-583-693-9--c7881--p352377.html" target="_blank">aceasta cu Winnie (mai exista 2 din aceeasi serie - sunt ff potrivite pentru 3 ani)
si www.libris.ro/enciclopedii-copii/vreau-sa-stiu-7-in-1-TEO973-20-1004-5--c7881--p324792.html" target="_blank">aceasta.

Acum mai adaugam enciclopedii tematice, in functie de preferinte (spatiul si planetele in mom. acesta, pirati etc.)

Caut acum ceva despre popoarele lumii - lucruri speciale despre fiecare tara - ceva sugestii pentru 6 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirella10

Buna,

vreau sa cumpar de pe net pentru fetita mea de 3 ani jumatate niste enciclopedii, carti despre: corpul uman, planeta etc...si am nevoie de niste recomandari din experienta voastra. Variante sunt multe pe net (le-am remarcat pe cele de la RAO) dar daca nu le pot rasfoi nu imi dau seama la care sa ma opresc si cu un bebe de 5 luni nu prea ajung prin librarii sa le pot rasfoi.

multumesc mult

Si eu ma gandesc de ceva vreme sa cumpar asa ceva
Pe cele cu Winnie le am.

Despre planete lui andrei i-au placut dvd-urile cu LEO in spatiu care au aparut la Gazeta sporturilor acum 2 luni appx (3 buc)
Am vazut pe la diverse librarii dar parca erau pt copii mai maricei, iar al meu are 4 ani deci...inca mai caut

Mergi la inceput